ייעוץ מנשאים??? על מה ולמה...
.מי שלא מכיר את עולם המנשאים לרוב מגחך לעצמו (ומולי) למשמע שקיים "דבר כזה" . אבל בד"כ כשאני מסבירה את החשיבות - הצחוק הופך להנהון * יש המון סוגי מנשאים...איך אפשר לדעת מה לבחור?מה ההבדל בכלל? אז זהו- שיש הבדל וכדי לדעת מה היתרונות של כל מנשא- צריך הדרכה. * מנשא הוא כמו כל מוצר, שאם אתה לא יודע את הוראות ההפעלה- הוא פשוט נותר בצד ללא שימוש.למי שיש ילדים יודע בדיוק על מה מדובר....לכולם זה קרה הרבה פעמים נוצר מצב שיש להורים מנשאים מכל מיני סוגים, אבל אפילו באחד הם לא משתמשים. ולמה? כי המנשא לא נוח להורים (האם ההורה יודע איך משתמשים במנשא בצורה נכונה? ) תחושה שהתינוק לא רגוע במנשא (...מספיק שהתינוק לובש מכנס שמעט לוחץ שיהיה לו לא נוח במנשא) ההורים מסתבכים בלבישת המנשא (ההורה מעולם לא קיבלת הדרכה או אולי עדיף מנשא הפשוט יותר ללבישה...) תחושה של מנשא מסורבל/ חם/ לוחץ וכד'... אז מה בעצם עושים בייעוץ? דבר ראשון שבעיניי הכי חשוב- להקשיב להורה- מה הוא רוצה מהמנשא- האם המנשא הוא לשימוש יומיומי ארוך/קצר/ לטיולים/ האם השימוש הוא פעם ב... איזה סוג ההורה מעדיף- מנשא בד אלסטי? מנשא קשירות פשוט? מנשא שמתחבר עם קליפסים?מנשא צד? כשההורה מסביר לי למה הוא מצפה- אפשר להתחיל את העבודה למצוא מנשא שיתאים לכל הפרמטרים! - להתחשב בגיל של התינוק- מנשא לתינוק ולפעוט יכול להיות מאוד שונה - להתחשב בפרטים "קטנים" אך חשובים כמו: הורה שסובל מחום (כדאי מנשא קליל יותר)/הורה שסובל מכאבי גב ( מנשא שיש לו תמיכה מצויינת בגב)/ הורה בעל מידת גוף קטנה/ גדולה. לפעמים אני גם מראה סוג אחר שההורה לא חשב עליו- כדי שיכיר את המבחר אני מראה את הסוגים הרלוונטיים ומפרטת את היתרונות של כל אחד מהם ואז נשאר למדוד- כי מדידה אחת שווה יותר ממראה עיניים מה שלי נוח לא יהיה בהכרח נוח לאותו הורה- גם אם זה המנשא המומלץ ביותר והנמכר ביותר! לכל אחד ההעדפות שלו. אחרי שמודדים ובוחרים אני מראה את כל המצבים האפשריים ללבישת המנשא- אם זה לבישת בטן לבטן, על הצד, על הגב... וכמובן נקודות חשובות ללבישת המנשא בצורה הנכונה להורה ולתינוק ואז... נשאר להנות מהמנשא וגם אם לא ובהמשך צצים קשיים - אני תמיד כאן! להדריך ולעזור להשתמש בפלא הזה שנקרא מנשא * כמובן שכל מה שנכתב כ"הורה" - הינו גם לאם ולאב יחד, ונכתב בלשון זכר מטעמי נוחות....