בלוגים של מפורסמים

בלוגים של מפורסמים

שאלה שהעלתי ב-בלוג בעבר ועניין אותי לראות מה דעתכם בנושא. יש הרבה בלוגים של מפורסמים בבלוגיה (אוהד חיטמן, צביקה דויטש, אורנה בנאי,רוני עמר). לכל רשומה שלהם יש מלא תגובות, רובן לא שייכות לבלוגרים ואני אישית לא מבין מה הרעש הגדול. האם אנו מתייחסים אליהם אחרת כי הם "כוכבים"? זה אומר שהבלוגים שלהם שווים יותר משלנו? אני מתייחס אליהם בדיוק כמו שאתייחס לכל בלוגר או בלוגרית מהשורה, האם אתם חושבים כמוני?

ע ל ו מ ה

New member
אני מנסה לקרוא אותם כמו כל בלוג

כלומר, אם אני מנסה. אני לא קוראת אותם בגלל שהם מפורסמים. אבל כשמגיע ים התגובות, אני בורחת. כי בבלוגים רגילים, אפשר ליצור קשר אישי עם הבלוגר. אני מגיבה והוא עונה לתגובה שלי כי היא משמעותית בין 2, 5, או 15 התגובות שקיבל. כשיש 175, 200, או 400 תגובות, הבלוגר אינו יכול באמת לקיים דיון עם הקהל. או שאינו עונה, או שהוא עונה למעט תגובות, או שהוא עונה באופן שבלוני. לי חשובה התקשורת עם הבלוגר, לא סתם לקרוא את דיווחיו או מחשבותיו. כדי לקרוא דיווחים או מחשבות, אחפש בלוגר מוכשר במיוחד, לא מפורסם במיוחד.

noyy

New member
../images/Emo28.gifמשתדלת לא להכנס לבלוגים האלו

בגלל כל הרעש וההמולה מסביבים. מין סוג של "דווקא" ו"פרנציפ" שאני אוהבת לעשות
[סתם, בד"כ הנושאים שעליהם מדובר לא ממש מעניינים אותי...] אבל לאורנה בנאי יש בלוג חמוד והיא מותק

Tali1912

New member
גם משתדלת לא להכנס לבלוגים כאלה

פעם היתה כתבה על בלוגים וכתבות שיש בהם מעל 400(+ -) תגובות וכאלה. שזה בלוגים שלבעלי הבלוגים או הטור משלמים כסף בשביל חשיפת האתר הספציפי או מערכת הבלוגים.

לא עושה לי כלום.

בדיוק כמו שאמרת. בשבילי, היחס יהיה כמו יחס לכל אחד שאני לא מכיר באופן אישי או שאני אישית מתייחס אליו שונה, ולא משום שהוא "מפורסם". אם הבלוג מעניין, אני אקרא. אם הוא לא מעניין, אני לא אקרא. פשוט מאוד.

TheWhiteTigris

New member
מתנגד להם.

לרוב, בעיקר בתפוז, מדובר ב"כוכבים" (בכוונה המרחאות) דרגה ג', שלא מעניינים באמת אף אחד, אך מנצלים את שייכותם לאיזו תוכנית כדי לנסות ליצור בכ"ז איזה באזז סביבם. יש המון אנשים "פשוטי העם" שכותבים הרבה יותר מעניין ויפה מהם. יש ילדים בני (ובנות) 15 שכותבים יותר מעניין ויפה מה"כוכבים" האלה, שלא נדבר על המבוגרים יותר...

Tali1912

New member
יש משהו בזה

מדובר ב"כוכבים" (בכוונה המרחאות) דרגה ג', שלא מעניינים באמת אף אחד, אך מנצלים את שייכותם לאיזו תוכנית כדי לנסות ליצור בכ"ז איזה באזז סביבם. חוץ מצביקה דויטש שהוא באמת חמוד. הייתי מתה לקרוא בלוג של מרגול עם כל הפלפליות שלה.

Tali1912

New member
ואם כבר בלוג של מפור-סתמים

מפור-סתמים (סתם) בלוג של איזה מפורסם הייתם רוצים לקרוא. ומה היה מעניין אותכם בבלוג שלו? מתי מוציא תקליט או מתי הוא זורק זבל
. או כמו בלוג של של בלוגיסט רגיל אכלתי שתיתי <פנטה-אורנג'> ישנתי, אכלתי כבד על האש וצ'יפס, שם במסעדה ההיא ברחוב... (תבואו לראות
) הילד שלי בגן "רוחמה". והנה וידאו שאני גם מחתל אותו בלה בלה בלה. בקיץ קץ, מה היה מעניין אותכם לקרוא בבלוג של סלבבבב.

הייתי רוצה לקרוא בלוג של...

מנכ''לים בחברות הייטק שמספרים על הכל בחברה שלהם (בלי צנזורה ופחדים), זה יכול להיות מעניין, לפחות אותי. אם אני לא טועה יש כמה כאלו באנגלית, אבל אם היה מישהו ישראלי שכותב זה היה יכול להיות מצויין.

TheWhiteTigris

New member
זה דוגמה לבלוגים

של "מפורסמים" שהייתי קורא. כי קודם כל הם לא "מפורסמים מתוכניות מפגרות", ודבר שני סביר להניח שאפשר ללמוד מהם משהו באמת כי הם הצליחו בחיים לא רק בעיקר מזל או תכונה שאין אותה לכל אחד (כמו קול)

Nira 222

New member
הממ...

גם אני מתייחסת אליהם באותה מידה שאתייחס לאחרים. ולמען האמת, לא מבינה את סביב הבאז סביבם, זה לא שהם מחדשים דבר.

ד נ י ת3

New member
אני אישית מאוד אוהבת

את הבלוג של אורנה בנאי. לגבי שאר הבלוגים של החצי סלבס - לא כלכך מעניינים אותי. מה שמעניין בעיני הוא דווקא האנונימיות של כותבי הבלוגים.

פגעסוס

Well-known member
אנו? לא

הרבה אחרים כן. כסלבריטיז (גם אם לא הכי ידועים) יש להם הרבה מעריצים, ולכן פרסום שלהם בעמוד הראשי יגרור לחיצות רבות יותר מאשר רשומות אחרות.

למעלה