בלוגרים נפגשים, לא תבואו?

חהמן

New member
בלוגרים נפגשים, לא תבואו?

טוב, אם המפגש הקודם מלמד משהו, אז כנראה שלא... אבל בכל זאת. ב 18.10 בשעה ארבע וחצי אחר הצהריים, בלוגרים של תפוז ייפגשו! גם אם זה יהיה רק אנשי חה! שנפגשים אחד עם השני! אז תבואו! למה, יש לכם משהו יותר טוב לעשות? מה? אם אתם מתכננים להגיע, או אפילו שוקלים, בבקשה תכתבו על זה תגובה, כדי שעוד אנשים ידעו את זה חוץ ממכם. אם יש לכם כוח, תכתבו על זה גם רשומה בבלוג שלכם, ככה גם הקוראים שלכם שרוצים לפגוש אתכם ידעו על זה! בצלאל, יש חדש? משהו התקדם? כבר אירגנתם לחמניות ושוקו למפגש? אנשי חה!

suki da yo

New member
שוקו ולחמניה ../images/Emo99.gif

מזמן לא הייתי בקייטנה, משהו כמו 11 שנים... יהיו גם שירי מורל? נכין שלטים? בקייטנות של צפון תל אביב, אגב, סתם שתדעו (כי אני בטוחה שלא הייתם חיים טוב בלי פיסת המידע הזו) מלמדים ילדים להכין סושי. ברור שאני אבוא. אני אהיה בחופש סוף סוף ולא יהיה לי משהו טוב יותר לעשות. וגם אם יהיה, אני יודעת שפשוט לא תוכלו לעמוד ביסורים של עוד מפגש בלעדי
(כן, אני מאמינה שאם אף אחד לא יחמיא לי זה הגיוני בהחלט שאני אחמיא לעצמי)

Purple Mushroom

New member
אבל שוב . אנשי חה יקרים .

ה18.10.2007 יוצא ביום שישי (כן , כתבתי ביומן , עדיין לא קניתי יומן לשנה"ל ה'תשנ"ח) . וב4 וחצי , יום שישי , יהיה לי קשה להגיע . יש עוד יותר מחודש . ואני לא יודע אם אוכל לרשום על זה משהו . קודם כל יש עוד תחרות בבלוגיה , עד ה9.9.2007 . וזהו , בערך . אני דווקא בעד מפגשים . שלא תבינו אותי לא נכון :) שוקו ולחמניה ? ג'ימלאיה ג'ים ? גם אני המון שנים לא הייתי בקיטנה . אולי איזה כמעט 20 שנה :)

חהמן

New member
זה יוצא יום חמישי.

יש לנו יומן בפלאפון, והוא אומר ככה: ימי החמישי הקרובים הם: 6.9 13.9 20.9 27.9 4.10 11.10 18.10 בסדר? יום חמישי, לא שישי. יופי. מצוין. אנחנו שמחים. נ.ב. בצלאל, מה קורה? יש שוקו? יש פרסים? הפתעות? מתנות? משהו?

כלכלונת

New member
ואם תוכלו להיות יותר יעילים זה גם בו' חשוון. שברתי את הראש עד שהגעתי לתאריך הזה.

Purple Mushroom

New member
אוי , אלף סליחות . אני עכשיו הבנתי את הבעיה ש

שהיתה לי . לא הסתכלתי ביומן בסלולרי שלי . הסתכלתי ביומן ה'תשס"ז , בתיכנון של חודש אוקטובר 2007 , והטעות שלי (כלכלונת רשמה את זה בעצם) שזה יוצא ב -> .... ו' בחשוון . אז חשבתי יום ו' , כלומר שישי . הסתכלתי עכשיו מחדש , ראיתי יום ה' . הסתכלתי ביומן האלקטרוני בסלולר . ורשמתי לפני , מפגש בלוגרים , מיקום : תל אביב . 16:30 . התראה עשר דקות לפני . יש לי עוד הערה : שיו , אתם מזכירים לי את עצמי בפורום אחר לפני בערך שנה וחצי+ . אתם מה זה נודניקים (אולי בעצם אני הייתי יותר) . כל שבוע תזכורת נקבל .. ? בסדר . אל תחשבו , אני בעדכם , אני בעד כל מפגש , בכל פורום + קומונה + בלוג . כי כל דרכי התפוזית התחילה עם מפגשים , עוד לפני שפתחתי את הכרטיס שלי בראשון לינואר 2001 . כל הכבוד , ותמשיכו ככה . (מקווה לא לפספס שוב את המפגש , מקווה שלא תצוץ איזה עוד חתונה במשפחה
, ופרודתי לא תשגע אותי באותו יום
) .
.
.

happymam

New member
נשמע מעניין

אוףף לא מסתדר לי!! אולי בפעם הבאה! מי אלה אנשי חה??

חהמן

New member
ה.. ה.. ה... הקפצה!

הלו? יש שם מישהו? בצלאל, יש מצב לקבל כאן תגובה? גם התגובה "אנחנו עדיין בודקים את זה" היא בסדר, העיקר שלא נרגיש שאנחנו מדברים לעצמנו, זה קורה יותר מידי גם ככה! השאלות שהעלנו פעם קודמת: האם אתם יכולים לארגן אולם או משהו למפגש? האם אתם תבואו למפגש? האם אתם יכולים לארגן פעילויות (סדנאות, הרצאות, כל דבר...)? איזשהו קידום וכו' של המפגש? תארגנו מתנות למי שיבוא? שקיות הפתעה? שוקו ולחמניה? אנשי חה!

Bezalel P

New member
למה? אתם יוצאים לנופש?

חה! ועל מה כותבים היום? התעייפתם? דנטל לא מבקשת יותר?

חהמן

New member
כן בוס.

צודק בוס. הנקודה ברורה בוס. ולא, דנטל לא מבקשת יותר. אבל אנחנו משועממים מספיק כדי להמשיך לעשות את זה בכל זאת... אנחנו התכוונו שנציק לך שוב רק שבוע הבא, אבל אין לנו בעיה להמשיך עם זה כל יום. יש חדש בקשר למפגש הבלוגרים? סידרתם משהו? לפחות תקציב כבר יש? בפורום בלוגים עלתה הצעה לעשות את המפגש בבניין תפוז. אמרו שזאת תהיה אטרקציה. מה אתה אומר? יש לכם שם איזה אולם או לובי או משהו שיכול לאכלס משהו בין חמישה לחמישים בלוגרים? אנשי חה!

חהמן

New member
אוקיי

אם יש מישהו אחר שאתה מעדיף שנציק לו ושזה יהיה יותר יעיל להציק לו, רק תגיד... חה!

חהמן

New member
והיום מה?

נבדק? יש התקדמויות? התפתחויות? אפשר לבנות על השיתוף פעולה שלכם? אנשי חה!

Purple Mushroom

New member
אוי , כן , זה יהיה ממש מגניב,אטרקציה!כן.

אולי באמת יבואו 5 בלוגרים וזהו? הייתי בביניין תפוז לפני שנה לפני ראש השנה ה'תשס"ז , בקשר לפרסום בפורום עזרה לקהילה או משהו , היה בזאר לקראת החגים, תרמתי את חלקי (5 השקלים האחרונים בארנק) וקניתי מחברת ודיסק
..

למעלה