בלוגרים

waseemh

New member
חחחחחח

ממש דרך יפה להעיר את הקהילה אבל אני לא חושב שתצליחי
זאת לא קהילת הבלוגרים הגדולה והנונ-סטופית שהכרתי... איפה הדיונים, השרשורים, הבלוגים העצמאיים (אאוט ישראבלוג) ?!! wake up man

אני מסכימה לגמרי.... ../images/Emo10.gif

זה כבר לא מה שהיה פעם... וזאת גם אחת מהסיבות שגרמו לי לעשות הפסקה עם האתר שלי...

waseemh

New member
אנחנו- הבלוגרים גורמים לתופעה זו|שמ

הבלוגים העצמאיים מהווים 1% מקהילת הבלוגרים בישראל.
כולם עוברים לישראבלוג כי שם הקהילה גדולה יותר, מפורסמת יותר, זוכים ליותר רייטינג; פשוט הערכה האולטמטיבית לבלוג מנצח. אולם כאן, כמעט כל הבלוגים שקראתי פעם פשוט נעלמו כמו הבלוג של עידו, אסף כץ, אוהד מיכאלי, שלי ועכשיו הדר ועוד... חלקם עזבו מסיבה או סתם נמאס להם. אנו הבלוגרים גורמים לבלוגרים שבתחילת דרכם לבחור בישראבלוג כי שם הכל זורם wow. ומספר התגובות והמבקרים בבלוגים העצמאים הולך ונהייה פחות... אני אומר את כל זה לפי דעתי... בקיצור שמישהו ירים את הרמיקרופון
ויעיר את הדובים.

waseemh

New member
להפך....

אתה לפי דעתי אחד מחלוצי תופעת הבלוגים בישראל כי יצרת קהילה חדשה שתעזור לבלוגרים מתחילים לאחזק בלוג אישי באופן ידידותי ואסמאללה ישראבלוג מתקדם מצוין. מה שאני מנסה לאמר הוא שזה לא כמו פעם. הכל שקט פה והכל תוסס שם.

איה@

New member
נו....................../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif../images/Emo144.gif

בדיוק לזה חיכיתי! שתצאו מהתרדמת - ותרגישו את הצורך בפורום שוב. אני כאן. אבל לבד אני לא יכולה לדחוף את העגלה... הכל תלוי בכם ואם תרצו....אין זו..... הצעות - רעיונות - שיפוצים - ופירות יבשים - יתקבלו בברכה
איה.

למעלה