בלוגר ועברית

incognito_s

New member
בלוגר ועברית

ושוב אני, יש לי בעיה עם עברית בבלוגר, למרות ההסבר של אוהד. אני לא מצליח להבין איפה היכן למה וכמה שמים את הקודים שאוהד נותן. אולי מישהו יכול להסביר לי :)

ליאן.

New member
כשאתה מעדכן את הבלוג שלך

בבלוגר, כנס לקטגוריית
Template ומצא את הטאגים שאתה צריך לעדכן בסקריפט עצמו..

איה@

New member
incognito_s אהלן

תכניס את הקוד הבא לתוך ה- HEAD <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1255"> ואת הקוד הזה לתוך ה-BODY <div dir=rtl> וצא לדרך
המפתחות בפנים
בהצלחה!
איה.

incognito_s

New member
איה, את בטוחה שזה עובד ככה?

זה קודים של HTML מה שנתת לי. הבילוגר בכלל עובד על PHP. ויש לו סקריפט משלו. ככה אני חושב לפחות. אבל אני אנסה את שתי ההצעות תודה לשתיכן ____________________________________________________

איה@

New member
כן אני בטוחה

בזמנו בניתי בלוג נסיון, ואלו שתי הפעולות שעשיתי, הכתיבה בעברית עבדה חלק.

incognito_s

New member
לא.. זה לא עובד

הכיתוב עדיין מוצמד לשמאל, ולא לימין. טוב, כנראה שאין ברירה, נשבור את הראש...

incognito_s

New member
תודה לכולם על העזרה...אבל

אבל עדיין לא עובד, כנראה שאני צריך הסבר הרבה, אבל הרבה יותר מפורט
מה לעשות? אני צריך להכיר בעובדה שכשמסבירים לי לאט אני מבין מהר.
מצטער מראש על ההטרדה והטירחה שאני גורם לכם. אבל זה למען מטרה טוב, ובלוג שיעלה בימים הקרובים לרשת. איה´לה זה האתר ההוא שסיפרתי לך עליו, של הזמר.

ליאן.

New member
יש גם את הדרך ה´חוראנית´..

וזה אומר לעדכן את הטאג שנתנה איה@ ( <div dir=rtl> ) בראש כל הודעה שאתה שולח בבלוגר. עובד ב 100 אחוז.

incognito_s

New member
אופס... עוד משהו...

העניין הוא גם שמי שמעדכן א הבלוגר, לא מבין כלום ב HTML ובדברים כאלה. כמו שהוא אמר לי," CTRL+C, CTRL+V למדתי לפני יומיים, אז אתה רוצה ללמד אותי HTML"
אני צריך פתרון (מקווה שיש כזה) שלא מצריך שינוי עם כל כניסה לעדכון הבלוג. תודה מראש

incognito_s

New member
אני כן.. אבל מי שהבלוגר שלו לא... ../images/Emo13.gif

זה אתר בעברית, ובלוג שלו הוא רק חלק ממנו, וצריך להיות בעברית

איה@

New member
לא מבינה למה לא עובד

תעלה לכאן צילום מסך של הטמפלט כולי ציפיה לבלוג הזה שסיפרת לי עליו (של הזמר) נעשה הכל כדי שהבלוג יעלה לאויר.
איה.

incognito_s

New member
הטמפלייט שקיים כרגע הוא רק נסיון

אני בכלל עומד לעצב משהו משלי (משלנו) גם אני לא מבין למה זה לא עובד, כי מבחינת הקוד זה נראה לי הגיוני. אבל אני כנראה צריך להתאמץ יותר אגב איה, סוד קטן, רובו של האתר כבר על הרשת, רק הבלוג חסר, אנחנו עושים בשבת הזאת קצת QA על האתר.

incognito_s

New member
באיציק ? ../images/Emo153.gif

אני שמח שאתה מוכן לעזור, אבל האיציק שלי בתיקון
אגב שלחתי לך מייל על הבוקר

למעלה