בלוג באתר הפרטי שלי

VampireFlame

New member
בלוג באתר הפרטי שלי

שלום, יש לי אתר (www.VampireFlame.com) ואני רוצה שיהיה בו את הבלוג שלי. כמובן שבשביל זה אני צריך סקריפטים. למישהו יש סקריפט לבלוג באתרים פרטיים

VampireFlame

New member
אתה יכול לפרט?

באיזו שפה זה...? מה עלות השירות? ולתת דוגמה של בלוג שלהם..?

DecayCell

New member
אני לא בדיוק מומחה לפרטים

מעולם לא השתמשתי בזה בעצמי, אבל זה סקריפט CGI שמיועד לעדכוני חדשות באתרים (בהרבה אתרי מעריצים משתמשים בו כדי לנהל את הידיעות שמתפרסמות באתר), והוא יכול להיות מושלם גם לבלוג. למיטב ידיעתי הוא בחינם כל עוד האתר שלך אינו מסחרי, בתנאי שאתה מוסיף שורה שאומרת שנעשה שימוש בסקריפט הזה - אם אני לא טועה. תחפש מידע על זה בגוגל.

איה@

New member
למה אתה צריך סקריפט?../images/Emo26.gif

למה שלא תבנה ב-html?? בזה אם תרצה - אשמח לעזור לך. נכון שיש בזה טיפה יותר עבודה, אבל לדעתי יש גם הרבה! יותר הנאה.
איה.

VampireFlame

New member
אני יודע HTML

(דההה. בניתי את כל האתר) אבל המטרה שלי היא בעצם גם לתת לגולשים אחרים אפשרות לעשות בלוג משלהם אם אני ארצה. ובעצם, במקום להשתמש בדפים על דפים של HTML, שפת התכנות ASP חסכונית יותר- ואני גם לא אצטרך להכנס לFTP של האתר כל פעם.

De-Panther

New member
יש כמובן את האתר של|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

אירגון הASP הישראלי יש שם דוגמאות מצוינות בהרבה נושאים אני בטוח שאחת מהן תתאים לך יש הרבה דומות ככה שאני לא יודע איזה תעדיף יותר אבל קודם תבדוק את מגזין ניהול כתבות מומלץ ביותר כמובן שיש גם את אתר הסקריפטים לASP הישראלי שיש בו דוגמא לפורום שיכולה נורא לעזור לך כי יש בה תכונות נוספות ונחמדות ביותר שבטח תוכל למצוא בהן שימוש אבל אני לא בטוח שהוא עדיין קיים www.asp.org.il www.aspcode.co.il

למעלה