בלוג המשמש אתר מסחרי ?

wranger

New member
אכן, יש הרבה כאלה.

יש מעט מאוד הגבלות על התוכן שמותר לך לכתוב בבלוג שלך (זכויות יוצרים, דיבה, ענייני בטחון וכו'), ולכן יש הרבה שמנצלים את הפלטפורמה של תפוז כדי להקים לעצמם בלוג מסחרי. שיהיה להם לבריאות. הנה התייחסות חצי-רלוונטית לעניין הזה, של מנהלת הבלוגיה היוצאת: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1762&MessageId=120618580

דעתי זה לא נכון להתנהל כך

האם בעלי תפוז מודעים לכך ומסכימים ? לי אישית מפריע שאני מקבל תגובות לרשומות שלי מבלוגרים כאלה שהדבר היחידי שמעניין אותם הוא פירסום בית העסק שלהם ולא מה שאני כותב. אני מציע שהנושא יועלה לרמת ההנהלה לדיון מחודש. עסק לא צריך לנהל ע"ח פלטפורמות מסוג הבלוגיה. מה הבעיה להוסיף לתקנון הבלוגיה את ההגבל הזה ? הרי נוכחותם לבלוגיה לא מוסיפה כהוא זה ? סליחה על הטרחה

לדעתי שמואל צודק...

הבלוגיה זה המקום לאנשים שרוצים לשתף אחרים במחשבותיהם ועוד... אבל לפרסם שם עסקים שה ממש לא לעניין לדעתי שיפתחו להם איזו שהיא קומונה או פינה אחרת באתר ושם מי שירצה למצוא עסקים שונים יוכל לראות את הפרסומים שלהם ולא על חשבונם של אנשים שכותבים מהלב שלהם עדילי

דנטל

New member
זה בקושי בא על חשבון בלוגרים פרטיים

המקסימום שזה בא על חשבוננו זה בחשיפה בקוביות בשער הבלוגיה, אז אולי צריך לחסום בלוגים כאלה מהופעה בקוביה, כמו שעושים לבלוגים למבוגרים בלבד, אבל מעבר לכך אין סיבה אמתית לא לאפשר להם לנהל בלוג של העסק שלהם.

בהחלט יש סיבה

בלוגרים הכותבים פוסטים לא מקובל עלינו שהתגובה תיהיה תגובה סתמית ובלתי עניינית רק כדי שהם יוכלו להסב את דעת הגולשים לבית העסק שלהם. זה לא המקום ולא הזמן. אין לי בעיה לפתוח תוך שבועיים 10,000 בלוגים (לפחות, אפשר הרבה יותר..)לחבריי בעלי חברות שונות והם יהיו מוכנים לממן עובד שכל עיסוקו יהיה להגיב לרשומות המתפרסמות. זה יהיה הפרסום הזול ביותר שהם יכולים לקבל כמעט בחינם. תפוז מוכנה לכך ? אם כן, ממש לא תיהיה לי בעיה לפרסם צינור פירסומי זה ואולי כך אוכל גם לממן את זמני בבלוגיה,- זה הרבה יותר טוב מהתשלום של תפוז.

suki da yo

New member
זה שני דברים מאוד שונים

אם אתה לא רוצה את התגובות האלה אצלך בבלוג, תמחק אותן. אבל מותר לכל אדם לפתוח בלוג בכל נושא שעולה על דעתו ככפוף לחוק, ואין שום דבר נגד החוק בלפתוח בלוג פרסומי, גם אם שיווקית לא נראה לי שזה עובד..

Bezalel P

New member
סוקי צודקת.

כל אחד יכול לפתוח איזה בלוג שהוא רוצה, בכפוף לחוק ולתקנון תפוז. אבל לכל בלוגר יש זכות להחליט מי יגיב אצלו בבלוג, ולמחוק תגובות פרסומיות. אם יש שם משתמש שמציף בשיטתיות, אפשר לשלוח אותו אלי ואני אטפל בו.

חחח שמואל כן יש לי עסק...

יש לי שבלולים מקפצים והם יכולים גם לעוף!!! למעשה עליהם ביססו את המשחק ארמגדון WORMS סתאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאם!!! הכל שטויות למה לריב החיים כל כך קצרים בואו נהנה מהם כמה שיותר! נ.ב. יש אפשרות למנוע מאנשים מסויימים מלהגיב בבלוגים? (לא שיש לי כוונה לעשות משהו כזה) עדילי

דנטל

New member
את יכולה לחסום מגיבים

ונדמה לי שגם אפשר לבחור שגולשים לא רשומים לא יוכלו להגיב.

נתת לי רעיון לגבי מניעת כניסתם

להציע להם מנת שבלולים מוקפצים .... ( לא הכי טריים ...) חחחחחחחחה ערב טוב לא מכיר את הבלוג שלך, אבוא לבקר.

למעלה