בלוג חדש מדאגי 3>

בלוג חדש מדאגי 3>

Wednesday, June 04, 2008 On The Blog Current mood: sore Well, Well, Well Some fine words from the crappy bass player are in need. Thanks for all your feed back on the new song we are very happy you guys like it but believe me it gets better!!! If you like One For The Radio the new albums gonna blow off your heads! Cant wait for you guys to hear it. We had some artwork back from the artist who's doing some stuff for the album and there is only one word to describe it.... BITCHIN!!! Picasso would crap his pants if he saw it. A word of warning, do not fall asleep in front of a fan blowing in your mouth all night, it gave me a cold. I feel like the crusty bits on the outside of a cats bum. Got to run guys, just heard the ice cream man! Take care, stay in school and remember your green cross code Dougie יאיי איזה פשוששש

תרגום

סורי על התרגום החרא,זה הפעם הראשונה שאני מתרגמת. אני פשוט יעשה הכול כדי להתחמק מללמוד למתמטיקה. (כל הסוגריים זה הוספות שלי כן?) רביעי,4 ביוני,2008 מצב רוח נוכחי: כואב ובכן,ובכן,ובכן כמה מילים נהדרות מנגן הבס המחורבן זה נדרש. תודה על כל התגובות על השיר החדש,אנחנו מאוד שמחים שאהבתם אותו אבל תאמינו לי שזה רק הולך ומשתפר! אם אהבת את "one for the radio" האלבום החדש הולך לפוצץ לכם תראש! (ג'יז זה ממש קשה לתרגם סלנגים) אני לא יכול לחכות עד שאתם תשמעו אותו! קיבלנו חלק מהעבודות אומנות מהאמן שעושה לנו תאומנות לאלבום החדש והמילה היחידה שיכולה לתאר את זה זה "ביצ'ינ"!! (מגניב?אין דרך לתרגם את זה). מילת אזהרה: אל תישנו עם מאוורר שמופנה לפה שלכם כל הלילה, זה גרם לי להתצטנן,אני מרגיש כמו החתיכות הקרומיות על הבחוץ של תחת של חתול. חייב ללכת! אני שומע את האיש של הגלידה! תשמרו על עצמכם, תשארו בבית ספר ותזכרו את הקוד של הגרין קרוס (משהו לילדים בבריטניה על חצייה בטוחה בכבישים). דאגי

שכחתי תקטע הכי טוב!!

אוקיי אחרי שהוא אומר השיצריות הם ביצ'ינג- "פיקאסו היה מחרבן במכנסיים אם הוא היה רואה את זה!"

../images/Emo95.gif תודה על התרגום ../images/Emo9.gif ו...

שהוא אמר חייב ללכת... זה הזכיר לי את עודד מהפיג'מות

Simple Girl 175

New member
../images/Emo64.gif../images/Emo108.gifאיזה נושייייי../images/Emo99.gif../images/Emo9.gif../images/Emo178.gif

למעלה