בלוג חדש שפתחתי - צריך את תמיכתכם...

little diablo

New member
בלוג חדש שפתחתי - צריך את תמיכתכם...

פתחתי בלוג לפני שבוע ומשהו שהרגשתי רצון לבטא את עצמי, להראות לעולם מה אני חושב על כל מני דברים. כל זה התחיל שהתפנה לי פתאום זמן אחרי שאני וחברה שלי נפרדנו. יש לי רצון מוזר ובלתי מוסבר לספר כל מני דברים שרצים לי בראש. כמו כל אדם אני מחפש קצת תשומת לב, מחפש תגובות, שאנשים יקראו את הדברים ויביעו את דעתם. אני די חדש בעסק ולא יודע כל כך איך "לשווק" את עצמי. הכתובת של הבלוג היא blog.tapuz.co.il/littlediablo אני אשמח אם תיכנסו ותביעו את דעתכם על מה שאני כותב, על העיצוב, על כל דבר כדי שאני אוכל לשפר את הבלוג. מקווה שתאהבו אותו...

wranger

New member
ברוך הבא לבלוגיה!

אני נחמן הפיראט
, ואני אהיה המדריך שלך להערב. הנה, כאן ממול ניתן להבחין ברשימת טיפים מפוארת, שמאות ואלפי בלוגרים הוסיפו לה נדבך ועוד נדבך במשך השנים והפכו אותה ליצירת המופת שהיא כיום. קצת אחר כך, ממש מעבר לפינה - ואני מציע לשלוף מצלמות כי זו הזדמנות שחבל לפספס - אפשר לראות איך תוכל להמליץ על דברים שכתבת בדרך שתהיה גם מועילה וגם חביבה! ולסיום, טיפ קטן בנושא "איך להפוך קישור מסתם אותיות באנגלית - למשהו שאפשר גם להקליק עליו!", באדיבות עלומה. אני הייתי נחמן הפיראט, עושה גם בר מצוות וחתונות, ושיהיה יום קסום וחג שמח שחבל"ז.

wranger

New member
לא, אבל רוחה של מדריכת טיולים זקנה נכנסה בי.

כמובן שעכשיו גרמת לי לתהות איזה עוגיות פיבי הכינה, וללכת לגגל מתכונים חדשים.

ע ל ו מ ה

New member
נראה לי שכל מתכון יתאים...

רק צריך להוסיף לו מספיק מהעשבים הנכונים...

למעלה