בלוג חדש שפתחתי
שלום לכם! פתחתי בלוג חדש על בישול, והייתי שמח לקבל חוות דעת. הרעיון של הבלוג הוא לא רק לפרסם מתכונים (כמו שכולם עושים), אלא לתת ממש הסברים מדעיים למה הדברים עובדים כפי שהם עובדים, כי אני מאמין שכאשר מבינים מה שעושים - האוכל יוצא הרבה יותר טוב בינתיים כתבתי על איך עושים יוגורט ואיך עושים מרשמלו (מכיל רק סוכר, סירופ תירס וג'לטין). אני מתכנן לכתוב די הרבה על לחם, חומוס, ועל תכונות של החומרים שמבשלים איתם. http://geekinthekitchen.wordpress.com/ להת' אמיר - הגיק במטבח
שלום לכם! פתחתי בלוג חדש על בישול, והייתי שמח לקבל חוות דעת. הרעיון של הבלוג הוא לא רק לפרסם מתכונים (כמו שכולם עושים), אלא לתת ממש הסברים מדעיים למה הדברים עובדים כפי שהם עובדים, כי אני מאמין שכאשר מבינים מה שעושים - האוכל יוצא הרבה יותר טוב בינתיים כתבתי על איך עושים יוגורט ואיך עושים מרשמלו (מכיל רק סוכר, סירופ תירס וג'לטין). אני מתכנן לכתוב די הרבה על לחם, חומוס, ועל תכונות של החומרים שמבשלים איתם. http://geekinthekitchen.wordpress.com/ להת' אמיר - הגיק במטבח