בלוג חדש

yonico88

New member
חחחחח לא נשלח.. הנה:

בלוג ROCK LEGENDS עוסק בלהקות הרוק הגדולות של שנות ה-80 וה-90, אך גם בלהקות "חדשות" יחסית עם אמירה חדשה, שמשפיעות על עולם המוזיקה וסוחפות מיליוני מעריצים מסביב לעולם. בבלוג תוכלו לקרוא סיקורים וביקורות לדיסקים, כתבות על השירים הגדולים, הקליפים, קטעי וידאו נדירים, ביוגרפיות של הזמרים ו/או הלהקות ועוד.. http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1086072 כנסו, דרגו, תגיבו ותעשו חיים.. -יוני-

yonico88

New member
בטח..

אליס אין צ'יינס הם הבאים בתור אחרי שאני מסיים משהו עם מטאליקה.. הייתי בהופעה שלהם פה לפני איזה חודש ומשהו, יש הרבה מה לכתוב.. תיכנסי לבדוק עידכונים מדי פעם או תירשמי בבלוג לקבל עידכונים על פוסטים חדשים.. \ תודה! =] יוני

yonico88

New member
אז ככה..

האמת שהלכתי להופעה בכלל כי VELVET REVOLVER הופיעו אחרי אליס.. ההופעה הייתה בלונג איילנד אבל בשבת :( התחילה ב-7 בערב והכי מוקדם שיכולתי להגיע הה משהו כמו 8 וחצי. יצאה שבת, טסתי כמו טיל (היה לי כרטיס שהזמנתי מראש אז נכנסתי די מהר) והגעתי בערך לשיר האחרון של אליס, אפילו לא מההתחלה שלו.. אבל הספקתי לראות את וולווט ריבולבר עולים לבמה להתכוון וכל זה. היה ממש טובב

everynormal

New member
וואו!!!! איזה כיף לך!!

אפילו שהפסדת את רוב אליס, לפחות ראית את וולווט ריבולבר התותחים!!! יש לך תמונות??

אבל

זה לא קצת עצוב לראות שתי להקות גדולות שכאלה שרידים נותרו מהם? (ואני מדברת על אליס עם דובאל ועל שאריות הגאנז שהתאחדו לפרויקט לא כ"כ מוצלח...)
כאילו (כזה כאילו כזה), זה לא שלא הייתי הולכת אם היתה לי אפשרות כמובן

everynormal

New member
דווקא בעיניי סקוט ווילנד

הוא סולן הרבה יותר טוב מאקסל רוז הצווחן

הממ

עם זה אני לא מסכימה, אני מאוד אוהבת את הקול של אקסל. אבל זה עניין של טעם. אבל בלי קשר, גאנז להקה יותר טובה מבחינה מוזיקלית ומבחינת לחנים, בלי קשר לקול של הסולן. אף אחד מהסולואים של סלאש בולווט ריבולבר לא מתקרב לאלה בגאנז, וגם השירים עצמם טובים יותר מכל הבחינות כמעט. בעיקר לחנים.

everynormal

New member
יכול מאוד להיות שאת צודקת

אני לא שומעת גאנס נ' רוזס ולא ממש התעמקתי בלחנים שלהם, למרות זאת אני כן חושבת שהם להקה מאוד איכותית וטובה פשוט התכוונתי שמבחינה ווקאלית סקוט ווילנד הוא זמר יותר טוב לדעתי

למעלה