בלוג חדש

yonico88

New member
בלוג חדש ../images/Emo168.gif

בלוג ROCK LEGENDS עוסק בלהקות הרוק הגדולות של שנות ה-80 וה-90, אך גם בלהקות "חדשות" יחסית עם אמירה חדשה, שמשפיעות על עולם המוזיקה וסוחפות מיליוני מעריצים מסביב לעולם. בבלוג תוכלו לקרוא סיקורים וביקורות לדיסקים, כתבות על השירים הגדולים, הקליפים, קטעי וידאו נדירים, ביוגרפיות של הזמרים ו/או הלהקות ועוד.. http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1086072 כנסו, דרגו, תגיבו ותעשו חיים.. -יוני-

DoLi it is Me

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo41.gifטוב ננצל את ההודעה XD כנסו כוללם

אוקי אז ככה נמ.. העלתי רעיון איפשהו שמה בשירשורים למטה שנעשה שיחת ועידה במסן של כלל הבנות בפורום. עכשיו צריך לבחור יום תאריך ושעה. אני חושבת שצריך לעשות את זה בערב [זה הכי נוח] . האמ.. אז הינה התאריכים שחשבתי עליהם אתן תצביעו ומי שלא הוסיפה מסן למטה שתוסיף כאן את המסן של+איזה צבע כתב יהיה לה [כדאי שלא יווצר בלבול כל אחת תכתוב בצבע אחר ומי שיכולה זה יהיה טוב גם עם סגנון כתב אחר אב לאיך שבאלכן XD ] טוב אז ככה.. אלה התאריכים:
ב-23.9 .
ב-24.9
ב-25.9 XD .
ב-30.9 ואלו השעות :
18:00
20:00
19:00
16:00
הינה הפרטים שלי: שם:דורית. צבע כתב : אדום
תאריך: 23.9 שעה: 20:00 מסן:D[email protected] מקווה שהבנתן ותשתפו פעולה

einav0sh

New member
=]

שם:עינב צבע כתב: ממ...שחור[לא מודגש]
תאריך: אממ או 23.9 או 24.9 (אחרי זה כאילו מה-25.9 אני לא פה אני בלונדוןן יאיי
) שעה: 20:00 מסן: [email protected]

mcfly danna

New member
סבבה..

שם:דנה, דנדה... וואט אבר יו לייק.....
צבע כתב:סגול מודגש
תאריך: 24.9 שעה:20:00 מסן [email protected] תסלחו על הסמיילים הלא קשורים...:):)

Lex 1

New member
../images/Emo45.gif ><"

שם: אלכס. מסן: [email protected]. צבע כתב: ירוק. תאריך+שעות: 25.09 מ-19:00 או 30.09 בכל שעה שהיא, כי עד אז אני 'לומדת' לפסיכו'.
.
><"

Simple Girl 182

New member
אני..../images/Emo9.gif

שם: אלמוג כתב צבע: Teal [אין לי מוסג איך כותבים את זה בעברית, זה כחול ים בערך] תאריך: לא אכפת, רק לא ב-30 שעה: 18:00 מסן: [email protected] תוסיפו אותי!!!!!

kelly7i

New member
חחח אני גמככה כל הזמן במסן

שם:קלי צבע כתב : שחור, אבל רואים לפי הכינויים תאריך: 23.9 שעה: 20:00 \כל שעה מסן: [email protected]

McSon of Busted

New member
אוקי דוקי../images/Emo45.gif D:

שם: אור. (במסנג'ר השם שלי זה BrownEyedGirl<3 [making love on the green grass behind the stadium] כדי שלא תתבלבלו D:) צבע כתב (
): אפור בהיר שכולם שונאים
תאריך: לא משנה לי מתי, נראהלי הכי עדיף לי 23.9 שעה: 16:00 כי בכל שאר השעות האלה אני באימונים=\ מסן: [email protected] מי שמוסיפה אותי במקרה, שתזדהה.

sweet shir

New member
למה לא כבר בתפוז? יש צ'אט. ככה גם מי שאין לה

מסן תוכל להשתתף. כאילו לי יש, אבל אני בטוחה שיש פה כמה שאין להן.

DoLi it is Me

New member
../images/Emo208.gif../images/Emo208.gif../images/Emo208.gif../images/Emo208.gif

יאללה בנות להצביע !!! ה23 כבר לא יצא ...

Lex 1

New member
וגם היום לא נראה לי.. ><"

אולי מחר..? [מחר יום קשה..
]

למעלה