אז כן סוף סוף זה הגיע בלוג חדש. קבלו במחיאות כפיים סוערות את אבטיפוס אני מאוד מאוד מקווה שהאתר עומד בציפיות הנדרשות אם מבחינת עיצוב ועם מבחינת תכנים אז קדימה תכנסו ותגיבו ניר
כי אני בטוח שאתה מסוגל ליותר ! מה זאת אומרת לשים תמונה במרכז ולקרוא לזה עיצוב? בושה וחרפה ! אל תיקח את זה קשה - אבל העיצובים הקודמים אולי לא היו יפים בעיניך אבל הם היו עיצובים ! כן אני יודע, לפעמים אני מסוגל להיות בוטה.. אל תשימו לב זה המצב רוח שלי היום .. כולל רן !
ההתייחסות הזאת היא ממש לא לעניין. אנשים באים לפה בשביל תמיכה ובקורת בונה, לא בשביל קללות (ועוד כאלו שהן חסרות כל היגיון). אם אתה במצב רוח בוטה, חכה עד שתרגע ואז תענה.
לא הייתי צריך לומר כזה דבר... העיצוב נורא נחמד ונעים לעין.. הבעייה אצלי הייתה שפשוט רציתי יותר... זה בסך הכל היה לטובה מכיוון שאני מכיר את ניר... (יצא חרוז) בקיצור, מצטער.. תתחדש !
יש בעיה אחת, אני עובד ברזולוציה גבוהה יחסית (1280*1024) והתמונה העליונה לא תופסת את כל השטח וזה לא מי יודע מה אסטטי חוץ מזה, יפה מאוד! נ.ב אתה צילמת את התמונות? הם מאוד יפות
הוספתי את אבטיפוס לקישורים, תגיד לי מה לעשות עם M-NET? וגם את: לוריין גרייסי הבלוק - של אמיתי הבלוג של ישרא-בלוג ירח מול השמש ותיקנתי את הכתובת של רן 404 שכחתי מישהו? אם כן תגידו לי