בלוג חדש

בלוג חדש ../images/Emo45.gif

אז כן סוף סוף זה הגיע בלוג חדש. קבלו במחיאות כפיים סוערות את אבטיפוס אני מאוד מאוד מקווה שהאתר עומד בציפיות הנדרשות אם מבחינת עיצוב ועם מבחינת תכנים אז קדימה תכנסו ותגיבו ניר

נחמד.. אני לא כל כך מתלהב...

כי אני בטוח שאתה מסוגל ליותר ! מה זאת אומרת לשים תמונה במרכז ולקרוא לזה עיצוב? בושה וחרפה ! אל תיקח את זה קשה - אבל העיצובים הקודמים אולי לא היו יפים בעיניך אבל הם היו עיצובים ! כן אני יודע, לפעמים אני מסוגל להיות בוטה.. אל תשימו לב זה המצב רוח שלי היום .. כולל רן !

0רחלי

New member
קיץ, אתה מגזים.

ההתייחסות הזאת היא ממש לא לעניין. אנשים באים לפה בשביל תמיכה ובקורת בונה, לא בשביל קללות (ועוד כאלו שהן חסרות כל היגיון). אם אתה במצב רוח בוטה, חכה עד שתרגע ואז תענה.

טוב, אני מצטער... אתם צודקים...

לא הייתי צריך לומר כזה דבר... העיצוב נורא נחמד ונעים לעין.. הבעייה אצלי הייתה שפשוט רציתי יותר... זה בסך הכל היה לטובה מכיוון שאני מכיר את ניר... (יצא חרוז) בקיצור, מצטער.. תתחדש !

אהבתי!!!

הגוונים הכחולים אפורים מאד לטעמי, ניר... יש בעמוד מין רגיעה כזו, ויחד עם העיצוב הנקי... מאד לטעמי

איה@

New member
ניר ../images/Emo45.gif

אהבתי מאד את העיצוב! מאד נקי מאד מקצועי - כל הכבוד!
|@איה.

roychu

New member
יפה מאוד אבל...

יש בעיה אחת, אני עובד ברזולוציה גבוהה יחסית (1280*1024) והתמונה העליונה לא תופסת את כל השטח וזה לא מי יודע מה אסטטי חוץ מזה, יפה מאוד! נ.ב אתה צילמת את התמונות? הם מאוד יפות

איה יש לי בקשה קטנה ../images/Emo92.gif

אם אפשר בבקשה שתוסיפי את האתר שלי לרשימת הקישורים של הפורום אני אשמח מאוד בתודה מראש: ניר

איה@

New member
בטח../images/Emo70.gif בטח../images/Emo70.gif

הוספתי את אבטיפוס לקישורים, תגיד לי מה לעשות עם M-NET? וגם את: לוריין גרייסי הבלוק - של אמיתי הבלוג של ישרא-בלוג ירח מול השמש ותיקנתי את הכתובת של רן 404 שכחתי מישהו? אם כן תגידו לי
איה.

איה

M-NET נמחק מזמן ולא הבנתי למה השארת אותו עדין ברשימת הקישורים אבל בדרך שאת מקשרת את אפטיפוס אז תורידי את m-net תודה ניר

שאנטיdos

New member
תתחדש...

למרות שאני אוהב את העיצוב הפשוט הזה עם התמונה למעלה, לאחרונה הוא הופך נדוש- לתשומת לבכם בלוגרים חדשים

למעלה