בלוג חדש!

dorhaimovich

New member
בלוג חדש!

לא יודע אם זה בסדר או משהו, אבל ממש הרגע התחלתי בלוג חדש וקומי בשם "העצבן" שבו אני ארד על סרטים, חוברות קומיקס, ספרים וכל מה שקשור לתחומים הגיקיים. ממליץ להיכנס בחום ו..פשוט תאמרו לי מה אתם חושבים. אני לא כזה מקצוען בבלוגים בעיקר בגלל העובדה שהבלוג הקודם שלי נחל כישלון חרוץ.

mulon1984

New member
שיהיה בהצלחה :)

כמה טיפים:
גם לי היה בלוג ב"בלוגר". בודד שם. אין שם אף אחד, ואף אחד לא יבוא אם לא תזמין אותו אישית. בישראבלוג יש לך קהילה, שזה אומר שאנשים נכנסים כי הגבת להם בבלוג, ויש גם עמוד ראשי דרכו ההנהלה מקדמת בלוגים ספציפיים. בקיצור, אם תישאר בבלוגר אתה תמות ואף אחד לא יידע מזה. בוא לישראבלוג. יש לנו עוגיות :)

לא ברור לי למה צריך בלוג רק בשביל לקטול. אם הביקורות שלך יהיו טובות ותדבר על נושאים שמעניינים אנשים אז יהיו לך קוראים קבועים בלי קשר להאם הפעם קטלת או שיבחת. אני אישית מעדיף תמיד לשבח (תבדוק, יש מעט מאוד קומיקסים שקטלתי. אני תמיד משתדל לכתוב על קומיקס שאהבתי). כאשר אתה משבח קומיקס\סרט\משהו, אז אתה עושה לאנשים חשק לקרא או עושה להם הרגשה טובה שהם חלק ממשהו גדול וטוב. ביקורת שקוטלת אולי נותנת סיפוק מהיר של בדיחות או עצבים, אבל לאחר מכן נשאר רק חורבן. לדעתי? עזוב גימיקים. תכתוב על מה שבוער בך ותכתוב מה שבא לך ואיך שבא לך, ואל תגביל את עצמך רק לקטילות.

תתמיד.
לא פוסט פעם בחצי שנה. תכתוב ותכתוב גם כשאין תגובות. ותשקיע.

בהצלחה!

dorhaimovich

New member
תודה רבה!

עברתי לישראבלוג. היו לי קצת בעיות עם הממשק, אבל הכל הסתדר. מולון,תודה רבה!
ונעבור לנושא העוגיות.

mulon1984

New member
תגיד אתה נורמלי?????

תקטין את תמונת הכותרת מייד!!!!!!! אתה לא ב-FXP פה! לוקח שעה רק לגלול למטה!!!!! ג'יזס פאקינג קרייסט!!!!

למעלה