בלוג חדש האם הבלוגים החדשים מעודכנים?
T Tali1912 New member 12/7/04 #3 ../images/Emo5.gif בדף הבלוגים הראשיים למטה כתוב הבלוגים החדשים שנפתחו לזה התכוונתי והשאלה אם מעדכנים את הבלוגים החדשים שם או רק שכותבים כאן תגובה שיש בלוג חדש. עכשיו אני יותר ברורה?
../images/Emo5.gif בדף הבלוגים הראשיים למטה כתוב הבלוגים החדשים שנפתחו לזה התכוונתי והשאלה אם מעדכנים את הבלוגים החדשים שם או רק שכותבים כאן תגובה שיש בלוג חדש. עכשיו אני יותר ברורה?
T ToryMaster New member 12/7/04 #4 אע, כן. אני חושבת שזה מתעדכן באופן אוטומטי כל פרק זמןכלשהו, אבל אולי כדאי שתפני לפורום בלוגים בתפוז אנשים (בשורה האדומה) שם יוכלו לענות לך כמו שצריך.
אע, כן. אני חושבת שזה מתעדכן באופן אוטומטי כל פרק זמןכלשהו, אבל אולי כדאי שתפני לפורום בלוגים בתפוז אנשים (בשורה האדומה) שם יוכלו לענות לך כמו שצריך.
0 0r0r New member 12/7/04 #5 ../images/Emo128.gif את לא הנהלת הפורומים זכויות היוצרים על המשפט הנ"ל שייכים להם
מ מנגו10 New member 15/7/04 #7 אני יודעת למה אז ככה, בלוג חדש מתפרסם רק לאחר שיש בו חמש רשומות מלאות. ככה ענתה לי עדנה מנהלת בלוגים בתפוז.
אני יודעת למה אז ככה, בלוג חדש מתפרסם רק לאחר שיש בו חמש רשומות מלאות. ככה ענתה לי עדנה מנהלת בלוגים בתפוז.