בלוג ישן מישראבלוג

בלוג ישן מישראבלוג

לפני כמה שנים טובות כתבתי בלוג בישראבלוג שעסק במחשבות שלי על סקס, ועסק גם ביחסים ביני ובין זוגתי, אז הוא מתאים, לפחות בחלקו, לפורום הזה.
החלטתי להעביר אותו לתפוז ולהחיות אותו
אתם מוזמנים לקרוא ולעקוב
[URL]http://www.tapuz.co.il/blogs/userblog/thinkingaboutsex[/URL]

נו... ו...

לא סיפרת אם אתם עדיין נשואים
אם היא קראה את הבלוג שלך
הגיבה
נפגעה?

ו...

כן, אנחנו עדיין נשואים, וזה כנראה יישאר ככה.
אני לא רוצה להיות לבד ולנסות להתחיל מחדש ומוכן לשלם את המחיר
יש לנו גם שני ילדים צעירים (הקטן בן 10)ואני לא רוצה שהם ייפגעו כמו שהילדים מהנישואים הקודמים נפגעו

אולי כשהקטן יהיה בן 18? אני ממש לא יודע מה יהיה אז
אני כבר אהיה בן 63

איך אתה לא משתגע? אותי הסיטואציה הזאת מוחקת מיום ליום

בניגוד אליך, אני זוכר טוב מאוד מתי עשינו סקס, ומתי עשינו בפעם האחרונה (8 חודשים), ובעצתו של מריוס אפילו גייסתי את כל האומץ שאי פעם היה לי כדי לדבר איתה על זה.
אבל כלום לא יצא. כל יום אני מרגיש איך עוד שבב ועוד פירור נושרים ממני, אכול במחשבות על זה כל היום, מתמלא בעוד ועוד ספקות, לא מצליח להירדם, מרגיש שאני נקבר מבפנים.
איך אתה יכול להמשיך עם השגרה? איך אתה לא מרגיש צורך להתנקם? לפחות להחזיר לה יחס דומה? איך אתה לא מרגיש מרומה וחסר ערך?

בכיינית, לא הבנתי. לא כזה נדיר.

למה את מתכוונת "איך היא לא רוצה"? עובדה. בשנה האחרונה קראתי כל ספר אפשרי בנושא וכל מאמר, ומסתבר שזה לא נדיר ואפילו זאת הנורמה. אפשר להישאר בכזאת זוגיות, כשכל השאר בסדר. אבל באמת לאחרונה אני חושב שאולי כלום לא בסדר. אולי יש מישהו אחר, אולי הכל העמדת פנים.

לא נדיר אתה צודק

אבל 8 חודשים?

או שהבעל בגד והאישה ידעה ונרתעה ממנו - לא עושה סקס כי כשכועסים על הבנזוג אי אפשר לספק סוג של חיבה אליו
או שהאישה חולה או עם בעיות באברי המין
אבל ככה סתם להתנזר מסקס - לא שמעתי

יש אנשים שפשוט אין להם צורך חזק במין.

אולי בהתחלה הם מתאמצים מתוך אמונה שזו הדרך היחידה להשיג זוגיות וילדים או כי החידוש גורם להם למעט יותר ריגוש מהרגיל, ואחר כך הם חוזרים לשגרה. לא בטוח שהם עצמם מבינים שיש להם ליבידו משמעותית יותר חלש מהממוצע, כי עבורם זה נורמלי, אבל כשהם בזוגיות, עם הזמן הפער הזה מתחיל לבלוט. יש אפילו אנשים א-מיניים, שאינם מעוניינים במין כלל, אני יודעת שיש אפילו פורום בשם הזה בתפוז.

איך אמרו בתעצרו את העיר...

בשביל סקס אישה צריכה סיבה, גבר צריך מקום.
אם יש להם סוגיות לא פתורות, אז בהחלט אפשרי שאשתו תעדיף בלי מאשר לשכבר איתו.

למה. שאז אתה תרגיש שמותר לך להיות עם אחרת?

אתה חושד שאולי היא החליפה צד?
האמת אני מבינה נשים שרוצות רק נשים..
לשכב עם גוף חלק, נעים, רך, מריח מצויין...

לא רוצה להישמע בכיין, אבל אני כבר מזמן מרגיש שמותר לי.

נכון, כבר חשדתי שהיא החליפה צד, אבל עוד לפני זה חשדתי שיש לה מאהב. ממש לא אכפת לי כבר.
את רומזת שאני שעיר, לא נעים, נוקשה ומריח רע? תתפלאי, אבל חלק, נעים, אפילו אינטיליגנט, עושה ספורט ולא מפליץ בפרהסיה. מצחיק שאת אומרת את זה, כי חוץ מאשר לתהות אם היא החליפה צד, כבר הספקתי לתהות אם אני מריח רע, או גרוע במיטה, או נמאסתי, או לא גברי מספיק, או נחמד מדי וכו' וכו'.
עכשיו רק הבנתי שאת "בכיינית" ולא "מתבכיינת". התבלבלתי.

מה זה "מותר"?

מותר לעשות כל דבר חוקי, ולגבר מותר לזיין מחוץ לנישואים באופן חוקי, גם לפי הדת.
זה לא עניין של מותר או אסור. זה עניין של בחירה. אני לא אומר לאף אחד איך לבחור את הבחירות שלו. אם אתה מרגיש שמתאים לך לחפש סקס במקום אחר זו זכותך, כמובן, אבל זה לא עניין של מותר או אסור.

אני מבין

שוחחתי לא מזמן בצ'אט עם מישהו, הוא שאל אותי אם אני חושב שיש לה מישהו. התשובה שלי היא שאם יש לה מישהו (או מישהי) אני מפרגן לה. אני לא איעלב ולא אפגע. אני אכבד את הבחירה לה, ומקווה שנוכל בכל זאת להמשיך לקיים את המסגרת המשפחתית.

איך?

אני לא משתגע כי אני משתדל לא להשתגע באופן כללי. שוחחנו, חל איזשהו שיפור לזמן מה, אחר כך הכל שוב דעך.היה סקס אחד שבו ממש הרגשתי נאנס. לא נעים. סיפרתי על זה בבלוג.
איך ממשיכים? ממשיכים. אני לא אומר שזה קל להמשיך, זה מאוד קשה, אבל צירך לבחור. אפשר לשבור את הכלים ולא להמשיך, אבל אני לא רוצה לעשות את זה. להחזיר יחס דומה? איך בדיוק? ולהתנקם? אני לא בעניין של נקמות. רע אחד אינו מצדיק רע אחר.
ולא, אני לא מרגיש מרומה, ובטח לא מרגיש חסר ערך. בחיים ישש לי עוד דברים חוץ מהזין שלי, תסלח לי על הביטוי.

למעלה