בלוג לפורום!!
...

De-Panther

New member
בלוג לפורום!!../images/Emo9.gif...../images/Emo166.gif../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

בגלל שאני אוהב חידושים ודברים כאלה ובגלל שאני איכשהו מגיע ליותר מידיי בלוגים מאז שהתעוררתי(זה אומר אתמול בצהריים בסביבות 3) וגם בגלל שזה יכול להיות ממש אבל ממש ממש ממש שווה
החלטתי לפתוח בלוג אינויאשה http://blog.tapuz.co.il/inuyasha הבלוג יעסוק קודם כל בסידרה אחר כך בפורום ואז באתר ובסוף בסוף בסוף גם קצת בקשר לניהול כאן וכל שאר הדברים הקטנים והלא חשובים
עכשיו למה אני מפרסם את זה כשאפילו לא כתובה שם רשומה אחת?? כי אני רוצה שאתם תכתבו שם תקראו לזה עצלנות... תקראו לזה נצלנות... תקרעו לי את הבגדים ותקראו לי ביג MAMA!! אבל תאכלס פתחתי את הבלוג הזה כדי שמי שרוצה להביע דעה(רצינית מנומקת וכל שאר הדברים שצריך לפלסף עליהם במבחנים בספרות) על הסידרה - יוכל להביע אותה ובגדול אז מי שרוצה מוזמן להעלות לשירשור הזה רעיונות לפוסטים(ההודעות האלה שעולות בבלוג) או סתם רעיונות לדברים שאפשר לשים בבלוג... והכי חשוב - אנשים שרוצים לכתוב בבלוג באופן קבוע מוזמנים לשלוח לי מסר או להגיב בשירשור הזה ועכשיו אני יכול ללכת לישון בשקט
כשאני אתעורר אני אבנה מערכת כזו שתראה עידכונים בבלוג דרך האתר
אני מבקש לא לנצל"ש את השירשור הזה - ניצלושים ימחקו אני נועץ את ההודעה הזו כדי שכולם יראו ויראו

blck angel1

New member
אני עדה לזה!!!

אתה התעוררת ב 4!! לא 3 >< נימ נימ... תכתוב שם את פרקי השבוע.. או אולי אני אעשה שם פינה על ביקורות על כל פרק *-* נועם רזי'ל ג'קט!!

De-Panther

New member
ב3 וחצי אבא התקשר..../images/Emo166.gif../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

אליי וזה אחרי שהייתי ער איזה חצי שעה
ב4 התפנתי ממה שהוא רצה שאני אעשה...

loligoth

New member
../images/Emo54.gif רעיון מגניב *אבל*...

לא עדיף לפתוח בלוג בישראבלוג? זה יהיה הרבה יותר שווה! העיצוב שם הרבה יותר נוח ואפשר לעצב את זה איך שרוצים וזה הרבה יותר טוב מבלוג בתפוז... [יש לי בלוג בישרא, ולהמון אנשים שאני מכירה יש]

De-Panther

New member
יש לי בלוג בתפוז...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

בערך ממתי שהבלוגים בתפוז נפתחו(הבלוג ה303 במספר) אני מכיר את כל הכלים של תפוז ומעבר לכך שאנחנו פורום בתפוז לתפוז יש יתרונות שהם שימושיים לקידום הפורום
אם זה הפירסום בדפבית או במומלצים של הבלוגים בתפוז או אם זה הRSS שכרגע לא עובד בישראבלוג(הוא עבד שם מתישהו בחצי שנה האחרונה??) אתם מוזמנים להכנס לאתר הפורום http://users.tapuz.co.il/inuyasha ולראות איך סידרתי שיוצגו שם בצד עדכונים מהבלוג... כזה דבר אני לא יכול לסדר עם ישראבלוג... הם לא תומכים באפשרות הזו... הייתרון בתפוז הוא שהכל משולב ביחד
חוצמזה דיברת על עיצוב... העיצוב של ישראבלוג זה דבר נוראי ומייגע... הייתרון היחיד של ישראבלוג על תפוז זה האפשרות לשים כפתורים בצדדים של הבלוג

ketty the sheep

New member
וחוץ מזה,

אנחנו פורום אינויאשה בתפוז|
, לא בנענע (לשם שייך ישראבלוג).

De-Panther

New member
לכתוב קבוע בבלוג זה|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

אומר לעדכן כל זמן מסוים נניח שכל יום מישהו אחר יעדכן משהו בבלוג...

nomadbl

New member
panther הנה התמונה שביקשתה

הנה מה שרואים בfirefox כשניכנסים לאתר (הקטנתי את האותיות בהמון כדי שיוכלו לראות יותר):

למעלה