בלוג נורבגיה, במיוחד בשביל חגי, ובעצם---

בלוג נורבגיה, במיוחד בשביל חגי, ובעצם---

לכולם שווה להכנס, כי התמונות מדהימות. מדהימות. http://keanemusic.com/news.php?action=get&id=1980&y=07&m=06 טום נראה שם ממש חתיך. רציני עכשיו. וטים גם שקסי עם האוזניות האלה
אני מתה לקנות כאלה
אוף, אם הייתי טסה להופעה הזאת גם אני הייתי נתקעת בטיסה חזרה ללונדון והייתי יכולה לגפשם בטווח כה גדול של 8 שעות

יאאא!!

טים השמין. אהבתי את הסקיני של טןם
זבל, הסקיני יושב עליו יותר יפה מאשר כל בנות ישראל
וריצ'רדדדדדדדדדדדדדדדד חאמוד
על מה הוא רוכב, קורקינט?

באמת?../images/Emo6.gif

אצלנו בארץ ראיתי בנתיים רק מישהו אחד וזה מהבצפר שלי, וזה ממש לא החמיא לו.:$

זה פה כבר כמה חודשים

וזה ממש ממש מתאים לכל הבלונדינים הבוהים והרזרוזים שמסתובבים פה בטיוב
ומי שלא ראה סקיני על בריטון לא ראה שמחת בית השואבה מימיו

גיתית../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מאיפה באים לך המשפטים האלה?
בלונדינים
גבוהים ורזים
בסקיני
כייף לך!!

justin9

New member
סקיני ביצ'ס - הסבר לגברברי הפורום ../images/Emo8.gif

מכנס סקיני הוא מכנס בגזרה צרה וצמודה. ישנם שני סוגי סקיני - הסקיני החונק והסקיני העוד יותר חונק. הסקיני החונק הוא צר וצמוד, אך לביש! הסקיני העוד יותר חונק הוא פי 2 צר וצמוד (במיוחד באיזור הקרסוליים) ומרבית הבנות נדרשות לעזרה חיצונית על מנת ללבוש אותו. החוק החשוב ביותר בנושא הסקיני (וכמובן שזה ידוע שבנות ישראל וחוקי אופנה לא הולכים ביחד) הוא בעצם לשקול עד 45 קילו. אותו הדבר תופס גם לגבי בנים. בגלל זה, אחרי שראיתי את התמונה הזו של טומצ'ו אני חוששת שהאנורקסיה נוגסת בו

מהמם../images/Emo99.gif

הוא יפה רק לבנים. בריטים. וטום מסכן, כמה רזה שיהיה בגוף, הוא לא ירזה בפנים

justin9

New member
אבל זה מה שמיוחד בו

אם כבר יש משו שבאמת קצת מפריע לי בפנים זה שלפעמים הוא ממש אדום. ואדמומיות לא מחמיאה לאפחד... בעצם רק אם אתה טוב טוב הגמד...

justin9

New member
מזיע מהישבן../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo12.gif../images/Emo5.gif

tooooo much information girl לא סקסי! לא סקסי בכלל! עד כמה היית קרובה אליו?
וסתם לא קשור.. איזה מעצבנת גוון סטפאני! הוצאת כבר סינגל שקט, אז זה לא היה יכול להיות של טים?

justin9

New member
כי זה טוב שהוא יתקדם בתעשייה

גם אם זה דרך גוון סטפאני

למעלה