בלוג עם נוסחאות מישהוא יודע איפה אני יכול לבנות בלוג,שמאפר כתיבת נוסחאות ברשימות?
K kaplanal New member 24/5/07 #1 בלוג עם נוסחאות מישהוא יודע איפה אני יכול לבנות בלוג,שמאפר כתיבת נוסחאות ברשימות?
א אחמס1 New member 24/5/07 #2 Wikipedia talk page maybe But it obviously wasn't meant for that. You can however make a page there, and save the HTML to another location where you can store it.
Wikipedia talk page maybe But it obviously wasn't meant for that. You can however make a page there, and save the HTML to another location where you can store it.
K kaplanal New member 25/5/07 #3 בבלוגים בWordPress ראיתי שהם מכניסים נוסחאות כנראה בLATEX אבל אני לא יודע איך עושים את זה
P pelegs New member 25/5/07 #4 אם זה כמו ויקיפדיה אז קוד הלאטך נכנס בין התאגיים <math> ו - <math\>. בכל מקרה תצטרך לדעת לכתוב לאטך (אבל זה ממש לא מסובך).
אם זה כמו ויקיפדיה אז קוד הלאטך נכנס בין התאגיים <math> ו - <math\>. בכל מקרה תצטרך לדעת לכתוב לאטך (אבל זה ממש לא מסובך).
א אחמס1 New member 25/5/07 #5 מה אתה ער? לי לקח משהו כמו שנתיים שהיה מותקן לי לאטך במחשב ולא הצלחתי לכתוב עשר דקות רצופות בלי להתעצבן על זה ולעבור לוורד. עכשיו אני כותב בליקס בלבד.
מה אתה ער? לי לקח משהו כמו שנתיים שהיה מותקן לי לאטך במחשב ולא הצלחתי לכתוב עשר דקות רצופות בלי להתעצבן על זה ולעבור לוורד. עכשיו אני כותב בליקס בלבד.
א אחמס1 New member 25/5/07 #7 רוב ההפצות הן בחינם שמעתי דברים טובים על texlive, אבל אישית לא ניסיתי עדיין
P pelegs New member 25/5/07 #8 לא לפלטפורמות ווינדוס למיניהן חבילות דביאן של טך/לאטך וגירסאות בעברית קיימות כבר שנים רבות, וביחד עם ליקס שהוזכרה למעלה יוצרות סביבת כתיבה לא רעה כלל.
לא לפלטפורמות ווינדוס למיניהן חבילות דביאן של טך/לאטך וגירסאות בעברית קיימות כבר שנים רבות, וביחד עם ליקס שהוזכרה למעלה יוצרות סביבת כתיבה לא רעה כלל.