בלוג של אב טרי - הם מ פ ח ד י ם

avtari

New member
בלוג של אב טרי - הם מ פ ח ד י ם

השבוע פוסט בנושא חששות ופחדים לפני ואחרי הלידה קריאה מהנה http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=abatari

ferdinand

New member
תגיד -

לא שמעת על copy paste?! כאילו, זה בסדר גמור לפרסם ת'בלוג על גבי הודעות בפורום - אבל אם בא לך להגיד משהו בפורום אז תגיד אותו בפורום! עוד מעט טירחה בשבילך, להעתיק את ה-פוסט גם לכאן, ונגיד בסופו להביא קישור לבלוג. אבל יש מש'ו לא מנומס בלהביא פה אך ורק קישור! בעיקר בגלל שאתה כותב מאוד יפה!

avtari

New member
המקום של הפוסט הוא בבלוג ולא בפורום

מה דעתך שאני אתמצת את הפוסט בכמה משפטים ואז אוסיף את הלינק? אני דווקא חושב שזה מוגזם לכתוב את כל הפוסט בפורום - בשביל זה יש את הבלוג.

חנול

New member
נשמעת הצעה לא רעה.

אני גם חושבת שתקבל לא מעט תגובות פה, ואולי פחות בפוסט לא?

האמת היא שזה לא לגמרי מקובל לפרסם קישורים

לפוסטים באופן קבוע בפורום, בפרט לא כדיון בפני עצמו. אפשר לעשות זאת במסגרת של דיון קיים, אם הפוסט קשור לעצם הדיון, ואז הבאת תמציתו מתחייבית. אפשר לעשות את זה במסגרת שרשור
, אבל ככה סתם, ועוד כל פעם? אפילו בפורום "הבלוגיה", כאן בפרדס (פורום מס' 1762), יש מקום מיוחד להמלצות על פוסטים. אני מבין את הצורך לפרסם את הבלוג (כבלוגר משולש), אך יודע גם (כמנהל פורום) שהצורה שבה זה נעשה כאן פוגעת בזרימת הדיונים בפורום. ארנון

avtari

New member
בסדר

כל פוסט בד"ע עוסק בנושא אחר - אני אפתח דיון בנושא עם תמצית הדברים ואח"כ אוסיף קישור. בסופו של דבר התכנים שלי רלוונטים מאוד לפורום הזה. אני לא "דוחף" תכנים שאינם קשורים. חג חנוכה שמח

למעלה