בלוטות נפוחות

אביתר27

New member
בלוטות נפוחות../images/Emo4.gif

השבוע כמה בלוטות של תמר התנפחו, (אפילו נראים ומורגשים... ) רופא המשפחה חושב שרוב הסיכויים שזה בגלל שריטות ושיפשוף באמה וביד (היתה לנו תאונה קלה מאוד בתחילת השבוע
) למרות שזה התנפח גם בצוואר, באותו צד של השריטות. אז כרגע היא על אנטיביוטיקה, אם תרד הנפיחות כנראה שזה היה תגובה לזיהום ואם לא ...??? צריך לחזור להמטולוגית או שאפשר לסמוך בינתיים על רופא המשפחה שמכיר את ההיסטוריה?

מזי א

New member
לא להתרגש

יותר מידיי לבקש לעשות אולטרה סאונד גם אצלי הצוואר היה קצת נפוח באזור ההקרנות, אז עשיתי אולטרה סאונד שיהיה רק טוב

OHAVA

New member
בלוטות נפוחות

אביתר ותמר שלומות לדעתי נדרשת חוות דעת נוספת ואך ורק מהמחלקה ההמטולוגית להם הנסיון והידע הרב ביותר . בזמן הטיפולים והתקופה הקצרה אחריהם מומלץ לפנות אליהם ברוב הבעיות הרפואיות במידה וישנם כאלה . יכול להיות ששיחה טלפונית עם הרופא המטפל בביה"ח תספיק. מצפה לבשורות טובות בריאות ואושר OHAVA

כנראה יש משהו

באויר. אני מאמינה שמה שכואב אז זה בסדר. אני חושבת שאפשר בתור התחלה לסמוך על רופא המשפחה, שיהיה מספיק מקצועי לבדוק את כל האפשרויות וגם להפנות אתכם למחלקה במידה והוא חושב שהוא לא מסוגל לתת לכם את מקסימום הטיפול הנדרש. מקווה שלתמר ולאוטו שלום
גלי

אביתר ותמר יקרים ../images/Emo20.gif

לא יודעת איך לעזור, שייכת למשפחת גידולים כל כך שונה מכל הנוכחים פה, לגידולים במח יש התנהגות שונה מגידולים אחרים, דבר שגורם לי להרגיש לפעמים קצת חסרת אונים ולעיתים קצת "ילדת חוץ"... אני הייתי הולכת ישר לאונקולוגית אם היו לי ספקות לגבי דבר כלשהו- זה המקסימום שאני יכולה לומר. שולחת לכם הרבה תקווה והמון איחולי בריאות לכולכם. תעדכנו בבקשה. אילת.

lili the one

New member
גם אני הייתי ניגשת למחלקה

עם כל הכבוד לא סומכת יותר על רופאים פנימיים. מקווה שאכן זה לא כלום אבל הייתי נוקטת מישנה זהירות ועוברת במחלקה. ל.

מזי א

New member
../images/Emo24.gif

את מקסימה, זה כל מה שרציתי להגיד הכול יהיה בסדר, את תראי ביי

תמר 26

New member
../images/Emo51.gif הכל יהיה בסדר

מקסימה בעצמך
מה איתך? מבין השורות נדמה לי שאמרת שאת עוברת ניתוח? היה כבר? איך את מרגישה?
ולאילת את בטח לא ילדת חוץ. שבת שלום לכולם

מזי א

New member
../images/Emo51.gif

על ההתענינות. הניתוח היה כבר לפני שבועיים, יואו, איך שהזמן עובר מהר, ב20.6, השבוע הראשון היה מאוד קשה ואפילו התחרטתי שעשיתי את הניתוח,אבל עכשיו , אני לאט לאט מתחזקת ומקווה לטוב. אז איך לומר, בסך הכול מרגישה
אבל משתדלת
ושוב , תודה לך על ההתענינות ושהכול יהיה בסדר ויעבור מהר שבת שלום, מזי

למעלה