בלוטת התריס, איך פותרים את זה?

הדס~

New member
בלוטת התריס, איך פותרים את זה?

יש לי בעיה של תת פעילות בלוטת התריס מגיל 14 בערך..(אני בת 18) כל השנים הללו, אני לוקחת ELTROXIN והמינון עולה לי מפעם לפעם... לפני חצי שנה התחלתי טיפול הומאפטי והיה נראה שינוי חיצוני...(פחות נשירת שיער ופחות עייפות וכדו`) אך בבדיקות האחרונות שעשיתי יצא שגם ה T4 עלה וגם הTSH ואמרו לי שכשאחד עולה, השני חייב לרדת ולהיפך... מה קורה לי בגוף??. יש דרך לפתור את הבעיה? אשמח לקבל תשובות. תודה.

תת מעקב

שלום! קשה לענות על הענין מחוסר פרטים, והתמונה המלאה. בכל מקרה ישנם אמצעים טבעיים לאיזון הבלוטה כגון: צמחי מרפא ויט` אמצעים הומאופטיים ועוד.... אין תרופת פלא מהיום למחר. גשי למטפל שלך צייני את הבעיה ואני מאמין כי לאחר ראיון מעקב ישנה את ההרכב התרופה והכל יחזור לסורו.... רק בריאות!

m_katzmann

New member
צאקרת הגרון

להדס שלום, בעיות בבלוטת התריס מסמנים על צאקרת גרון חסומה. לצערי אני לא מכירה את כל מגוון מקצועות הרפואה האלטרנטיבית, אבל אני יודעת, שדרך טיפולים רפלקסולוגים, פרחי בך, ו- קנסיולוגיה אפשר לשחרר צאקרה זו. כמובן, שעדיף ללכת לטיפול ולא לקבל עצה בגרוש - אבל טיפ קטן - שנשמע (תרתי משמע) קצת מוזר, אך עוזר מאוד - אתן לך בכל זאת. נשמי עמוק -והוציאי לאט לאט את האויר - תוך אמרת המילה Rרום. עד שנגמר לך האוויר. מאיה

almy

New member
בלוטת התריס

שלום לך הדס. אני מטפלת ברפלקסולוגיה , וידוע לי שאפשר בהחלט לעזור ברפואה משלימה. אבל ידוע לי מניסיון אישי שלי ושל מטופלים רבים שגם תוספות מזון ומינרלים, חשובים מאוד כתוספת לטיפולים. אם תירצי פרטים נוספים אשמח מאוד לעזור. חיזרי אלי לתא דואר שלי - שמי אסתי.

למעלה