בלוטת התריס

reuven2000

New member
בלוטת התריס

שלום יואל, לאחר בדיקות שעשיתי נמצא כי בלוטת התריס שלי עובדת מאוד מהר. כפול מהרגיל. כנ"ל לגבי הבלוטה במוח שנותנת לה פקודה. לקחתי כדורים וזה לא עזר. שאלתי- מה יכול לעזור? תודה.

m_katzmann

New member
בלוטת התריס - בעיות בהתבטאות עצמית

לראובן שלום, קצת קשה לענות כך מבלי להכיר בכלל את האדם שעומד מולך, אבל בדרך כלל בעיה בבלוטת התריס הינה בעיה בצקרת הגרון שמתבטאת בביטוי עצמי ירוד. העובדה שגם הבלוטה שבמוח אינה מתפקדת כרגיל ושהכדורים לא ממש עזרו לך מצביעה על כך שהבעיה בקשר שבין גוף-מוח. לדעתי טיפול במקור הבעיה - הוא הפתרון - אתה צריך לפנות לאנשים שמתעסקים בתחום דמיון מודרך, קנסיולוגיה או מוח אחד. ועד אז עצה קטנה. נשום עמוק דרך הפה והצא לאט לאט את האוויר תוך כדי אמירת ההברה: ןןי.....ם (WI...M) מאיה

גופנפש בתריס

שלום! צריכה להיות עבודה משולב גוף עם נפש. לא ציינת איזה כורים? המטרה היא לא להוריד את הכדור אלא לעבוד נכון ובהדרגה לשפר. אגב, גם לתזונה יש השפעה גדולה מאוד. אשמח לעמוד לרשותך!

reuven2000

New member
תודה והמשךךךךך

הי יואל, ראשית, תודה רבה. הכדורים שלקחתי הם מרקפטיזול ונורמלול. לקחתי שתי סדרות. האם אתה ממליץ לקחת יוד? תוצאות הבדיקות שלי הן: FT4 25.80 אמור להיות בין 10.30-19.70 ו TT3 5.10 אמור להיות בין 0.93-2.79 האם זה חמור? איזה מזון טוב לשיפור בד"כ? תודה, סמדר (אני בת 25)

טיפול

שלום! לא מוכן לקחת אחריות על המלצה ללא ראיית המטופל, בטח לא במקרה כזה. אין לי מספיק מידע עליך שמאפשר לי לראות את כל התמונה לדוגמא: עודף משקל, פעילות גופנית, עיסוק, תחביבים, סדר יום, תזונה עיקרית וכמובן מה ברגש. פני למטפל - נטורופת בכדי שתעברי ראיון עומק ורק אז ניתן להמליץ על טיפול יעיל, מהיר ובטוח. אשמח לעמוד לרשותך! רק בריאות!

robinhod

New member
תנסה דיקור

מטפל טוב יעשה אבחנה לפי הרפואה הסינית ויתחשב בכל דבר מערבי (בדיקות, תרופות וכו´) יש מספר רב של נקודות בגוף המטפלות בבלוטת התריס ובשאר הבלוטות (היפותלמוס למקרה זה) שיכולות לטפל בסימפטום ובשורש גם יחד, ישנם גם צמחי מרפא, תזונה. רפואה שלמה.

למעלה