בלוטת התריס...

eennoo

New member
בלוטת התריס...

לפני כחודשיים ילדתי את בכורתי המדהימה - מימי לא ידעתי אושר כזה . כשבועיים לאחר הלידה - בלוטת התריס התנפחה - בבדיקות דם הסתבר שהיא משתוללת, נתבקשתי לבצע מיפוי אך מכיון שאני מניקה לא רצתי להבדק, מבדיקות דם נוספות שביצעתי לפני שבוע וחצי - נאה כי הבלוטה שובתת, אמנם ירדתי 13 ק"ג מאז הלידה, להערכתי עליתי 2-3 ק"ג בפסח - אני מרגישה נפוחה ותקועה עם 8 ק"ג עודפים, קבעתי תור לייעוץ אנדוקרינולוגי(לטיפול בבלוטה) - אבל המועד רחוק - כחודש מהיום, האם מישהי נתקלה בבעיה עם הבלוטה לאחר הלידה?

חן123

New member
אני

אצלי גם הבלוטה עברה ממצב מאוזן לעודף פעילות ואח"כ לתת פעילות.אני מטופלת באלטרוקסין ומאוזנת (פרט ללידה האחרונה ששוב התחרפן לי הגוף..) שמעתי שלפעמים זה מסתדר מלבד. אני הייתי מנסה לעשות בדיקה נוספת לפני הבקור אצל האנדוקרינולוג לראות אם יש שינוי מגמה

eennoo

New member
הבלוטה המשתוללת..

בוקר טוב, הביקור אצל האנדוקרינולוג הוא לשם ייעוץ בלבד - מכיוון שאינני מעוניינת לבצע את המיפוי, עשיתי כבר שתי בדיקות בהפרש של שבועיים ומעודף פעילות עברה הבלוטה לתת פעילות, בדיוק כמו אצלך.. האם עברת מיפוי? האם הטיפול באלטרוקסין הוא זמני? האם ניתן להניק עם האלטרוקסין?

חן123

New member
אלטרוקסין

אינו זמני, אבל באמת הכדור הכי עדין בעולם, מותר להניק ומותר הכל. האלטרוקסין פשוט נותן את החומר שהגוף אמור ליצר לבד ולא מיצר (בתת פעילות)

למעלה