בלוטת התריס

נירית3

New member
בלוטת התריס

גילו שיש לי בעיה של תת פעילות של בלוטת התריס בעקבות חוסר יכולת לרדת במשקל והרופא רשם לי כדורים. אני מעוניינת לטפל בתופעה באמצעים טבעיים יותר.אני יודעת ב אופן כללי שיוד (בנטילה של טבליות אצות)עוזר וכן פעילות גופנית. ואני שואלת: האם אתם מכירים הצלחות בטיפול אלטרנטיבי בבעיה זאת..?האם כדאי לוותר על לקיחת הכדורים? איך כדאי לטפל? אשמח לשמוע מכל וכל בנושא תת פעילות של הבלוטה.. תודה מקרב לב.

אני ניסיתי את היוד וזה לא דגדג לי..

רק האלטרוקסין עזר (ועוזר). באופן עקרוני כדאי לך להמנע ממאכלים ממשפחת המצליבים (ברוקולי, כרובית), ולבצע פעילות גופנית. אין שיטות קסם אחרות.

בשום פנים ואופן לא לקחת יוד!!!!!

תת פעילות של בלוטת התריס יכולה לנבוע מחוסר בחומרי בניין או מחוסר תפקוד של הבלוטה. אם הבלוטה לא מתפקדת - קחי אלטרוקסין רק עשי בדיקת צפיפות העצם לפני ועקבי... אם זו בעיה בחומרי בניין - קחי L-תירוזין (חומצת אמינו) ושימי לב מה קורה כמו כן, הקפידי על שומנים טובים: אבוקדו, שמן זית, שקדים ואגוזים לא קלויים וכדומה... ודאגי שרמות הכולסטרול שלך לא יהיו נמוכות מדי... ובכל מקרה, הימנעי מתוספים שמכילים יוד - זה כאילו מתבקש אבל יכול בעיקר להזיק... נאוה

יוד

לקחת יוד זה בעצם לטפל בסימפטומים, ולא בשורש הבעיה. ובנוסף, זה מבלבל את הגוף וגם מכניס לו יוד בכמויות לא מבוקרות, ובדרכים שהגוף לא יכול "לעכל" או "לשנעַ" בצורה נכונה. מה זה אלטרוקסין ?

אסתי123

New member
תת פעילות

לנירית חשוב לדעת מה הערכים. אם הערכים גבוהים אסור לשחק. חייבים לקחת אלטרוקסין. לגבי תזונה: כדאי להימנע מאכילת כרוב, חרדל, לפת, בוטנים, ברוקולי, צנוברים, תרד, דוחן, כרוב ניצנים, גרעיני סויה. להימנע מפלואוריד[ במשחת שיניים] להימנע מכלור[ לשתות מים מינרלים] רצוי לאכול: מולסה- מתוקה, חלמון, פטריזיליה, תמרים, שזיפים, דגים, אצות ים. כדאי וחשוב לעבוד עבודה ריגשית- טיפול קינסיולוגי יעזור. הבלוטה קשורה מאוד לגורמי לחץ, מתח.. בהצלחה

למעלה