בלונדיניות אאוט

בלונדיניות אאוט

כל זמרות הבלונדיניות כבר לא בלונדיניות בריטני,כריסטינה,מדונה ויש עוד הרבה שהיו בלונדיניות וצבעו את השיער לשחור או לחום אתם חושבים שבלונדיניות זה כבר אאוט? שמתי לב באמת גם בארץ שחור וחום זה נהיה IN

בלונדיניות הכי אין!!

וכריסטינה עדיין בלונדינית וגם בריטני וגם יעל בר זוהר עם יעלי הייתה עם שיער שחור היא לא הייתה מיוחדת ויפה כמו שהיא עכשיו וכולם אמרו שעכשיו בר רפאלי לא כל כך יפה בגלל החום. כל הידידים שלי אומרים שהשיער שלי הכי יפה וזה הכי הולך! אז פאק יו!

תרגעי

ובריטני וכריסטינה כבר לא בלונדיניות בריטני צבעה לחום וכריסטינה לשחור גם אני חושב שבלונדיני זה יפה במיוחד ליעל בר זוהר כי באמת שחור לא יהיה יפה ליעל אבל כג'ינג'ית היא הייתה גם יפה

keren201

New member
ג'ינג'יות שולטות!../images/Emo8.gif

אני אחת שלא ממש מחבבת בלונדיניות.... אבל בסדר,נעבור גם אתזה :)

O Boy

New member
BLOND still IN ../images/Emo68.gif

לדעתי זה יפה
אפילו לתפוז יש סמיילי של בלונדינית חחח

חחחחחח....

אני הייתי בלונד טבעי... ואז זה נהפך לשטני (שזה הצבע הכי יפה שיש!!! שזה טבעי...) ואז אני ברוב טיפשותי, צבעתי לאדום ואני כ"כ מתחרטת! השער שלי בחיים לא יחזור ליהיות כזה שטני יפה..
ואז צבעתי לבלונד... והוא נהפך לבלונד עם פסים חומים... פאקינ שיט אין לי מושג מה עובר עליו... אגב. מישהו פה עשה סאןאין ויכול להמליץ ? (או להפך..)

keren201

New member
אמממ...

בחיים לא לנסות את הסאן אין,הורס ת'שער..... אני גם היה לי שטני,ואז צבעתי לחום והשער שלי תופס מהר שמש וניהיה בהיר יותר,ומאז אני ג'ינג'ית,והכי טוב... אני מתה עלזה!!!!!!!!!

ועוד משהו...../images/Emo26.gif

זה נשמע טיפשי אבל אמרו לי שאם סוחטים לימון על השער ויוצאים לכמה שעות שלש, אז החומציות של הלימון מחמצנת את השער והוא מבהיר. מישהו ניסה ויכול לתת המלצות?

אותה פעולה כמו של סאן-אין

רק ללא הכימיקלים. מחליש את השיערה ובכך נותן לה מראה בהיר יותר. אם את רוצה גוונים או שיער בהיר יותר, תחסכי ממך את הכאב-ראש הוסיפי עוד 50-80 שקל ותעשי צבע במספרה. אגב, אחרי שצובעים פעם-פעמיים השיער לא חוזר להיות כמו שהוא.

ספרי לי על זה...../images/Emo4.gif

הוא מחליש השערה... אז... יש לי שיער גלי כזה... אז הוא יהפוך ליותר חלק!?...

הוא מחליש את השערה

לא משנה אותה.. ראית פעם שיער כזה יבש, לא חפוף, קצוות מפוצלים? זה מה שעושה הסאן-אין. זאת אומרת השיערות לא יהפכו לחלקות, הן פשוט יהיו חלשות יותר, דקות יותר. כמו שיער קש כזה של נשים מבוגרות עם נשירה. כמובן שזה לא ממש כמו שלהן, פשוט זה עובד על פעולה דומה למה שמתרחש בצורה טבעית אצלהן בשיער אני לא ממליצה בקיצור.

keren201

New member
לא יודעת בקשר ללימון...

המליצו לי.... אבל אני ובלונד לא מסתדרים.... הסאן אין שורף ת'שער....

מאיה1983

New member
אני עושה את זה כל הזמן...

עם הלימון על השיער. ויש לי גוונים שעשיתי במספרה והם תמיד אחרי הקטע עם הלימון הם מבהירים וכך גם כל השיער. בלונדינית אני לא, אבל זה נותן לשיער מראה מאוד מיוחד ורב-גוני. במיוחד שזה מה שהולך היום- כמה גוונים בשיער ולא גוון אחיד. זה לא משנה אם את בלונדינית או שטנית.. העיקר שיש לך יותר מ3 גוונים בשיער... זה גם מה שהיה כתוב בלאישה...

וואי איזה מגניףףףףף

יום שישי אני הולכת לים אז אני אנסה.... בסה"כ אני עכשיו צבועה (לא כזאתי!! חחח..)..>>> זותומרת שיש לי שער בלונד, עם גוונים של חום וג'ינג'י, מה לעשות? אבל זה חמוד..
והשורשים שלי גודלים חומים... אס אני רוצה להבהיר אותם! אז אני אנסה ביום שישי..

למעלה