בלונדיני, איטלקי, סטרייט, 3 בחורות

Yaniv-DC

New member
בלונדיני, איטלקי, סטרייט, 3 בחורות

ויניב. (אוף, נורא קצרות הכותרות בשביל הסיפורים שלי). יום חמישי, 10:00 בלילה בדיוק, אליוט ואני מתייצבים גלוחים, רחוצים ונקיים ב-JR´s - כי יש free rail drinks עד 11. בגלל שזה רק הרייל דרינקס אי אפשר להיות פנסי מדי וחייבים להסתפק ב-3 וודקה-קרנברי ושני רום-קולה. אז יניב הפך לשמח ומאושר, וכשיניב שמח ומאושר הוא מאוד אוהב שנוגעים בו, והוא נוגע בחזרה. משם והלאה, הערב התפתח בצורה מוזרה מאוד. אחרי שכבר ראיתי פה בחור שיוצא עם כיפה למועדונים ("כי זה מושך תשומת לב"), בחור אחר עם קעקוע ע-נ-ק של "חי" ביד ימין ומגן דוד בצד שמאל, הפעם ראיתי בחור שחור משחור (אפריקאי אמריקאי שלא יגידו שאני גזען חלילה) הולך עם שרשרת "חי". ניגשתי ושאלתי הכיצד, והוא הסביר שהוא מאוד אוהב בחורים יהודים, וזה מושך את תשומת ליבם, ואני ההוכחה לזה (מנסה להדביק נשיקה, אני מרחיק אותו). אח"כ הכרתי שלוש בחורות (!) כולן סטרייטיות, כולן עונות להגדרה "כוסית", כולן מבקשות שאני אהייה סטרייט (הנה מאי קופצת "אבל אני בתור". אבל מאמי, את לא בלונדינית כמו שרה!) הבחור הבלונדיני שהסתכלתי עליו כל הערב (היה עם הקבוצה שהסתובבתי איתה) ממשיך שלא להסתכל עלי בחזרה. לא נורא, הוא 1.70, ובטוח יש לו קטן. הוא הוא בלונדיני....
עזבנו את ה-JR´s, עברנו לקובלט, הברמן השרירי השווה עם כל הקעקועים מתעניין בי, מאיפה המבטא, למה באתי, וואו, ומספר שהוא סטרייט. עולם אכזר. עולים לקומה השנייה, ליניב חם והוא מפקיד את הסוודר השווה מלונדון בשמירת חפצים, מקבל מהקבוצה מחמאות (עוזר קצת המכון
) לוקח מאליבו פיינאפל, ורוקד עם שלוש הבחורות ריקודים שהיה מת לרקוד עם הבלונדיני. לא נורא, שרה בלונדינית. עוד מאליבו פיינאפל, תחרות חשפנים חובבים, שרה רושמת את יניב לתחרות, יניב שיכור מספיק כדי לא להרביץ לה, צלול מספיק כדי למחוק את עצמו מהרשימה. יורדים למטה, מאליבו אחרון, מכל הבויז שהכרתי באותו ערב - את מספרי הטלפון החלפתי דווקא עם הבנות. אחת מהן הדביקה לי נשיקה ואמרה שהיא נורא שמחה שהיא הכירה אותי. (גם אני אותך, אבל יש לך אולי איזה אח?) יוצאים החוצה, אומרים כולם יפה שלום לכולם, ואנטוני (האיטלקי-אמריקאי שבא לבקר מניו יורק חבר שלו) אומר לי ככה פתאום "אז אני יכול לחזור איתך הביתה"? בקיצור - הייתה קיילי, היו אבבא, היו בחורים ערומים, הייתה בלונדינית, היה בלונדיני עם זין קטן (השערה), היה אנטוני. עוד מעט תהייה גם מאי

.m

New member
דווקא היה לי פעם שיער בלונדיני...

וג´ינג´י. ושחור. (בכלל נראה לי שעברתי (כמעט) את כל הגוונים המצויים בקטלוג צבעי השיער של לו´ריאל...
) אבל מ´כפת לי העיקר שיהיו בחורים ערומים, מסיבות, וזמן-איכות-יניבי כשאני מגיעה! ואני מגיעה
mai

למעלה