בלונד| היי אוריאן אני ממתינה לעידכונים מהמפגש

אלינור61

New member
בלונד| היי אוריאן אני ממתינה לעידכונים מהמפגש

תספרי לנו איך היה

orianush

New member
המפגש עם שלומי

היה ממש כייף, נהנינו כל כך! שלומי אירח אותנו ממש יפה והיה ממש מקסים אלינו מחא אני אעלה לכם תמונות ואספר יותר בהרחבה כי אין לי ממש זמן עכשיו בקרוב גם שלומי יכתוב לנו בעצמו

nina41

New member
אוריאן באיזו שעה ניפגשתם? וכמה אנשים הייתם?

taxi 4

New member
היה בהחלט כיף....

שלומי הוא אדם עם לב מה זה טוב באמת בחור שווה מאוד נהנתי... היינו שם מהשעה 3:30 עד 4:30 בערך...!

nina41

New member
אחלה, אבל ספרו כמה בנות הייתן ? מה שאלתן אותו

?? וספרו עוד דברים מעניינים אם יש כמובן? שיהיה שבוע טוב , ממאיה nina41

nina41

New member
אגב: אם שאלתן על הוצאת תקליט וכו'?

אז תגידו השיר אבא יהיה בדיסק? מישהו יודע לומר לי? שמעתי אותו היום שיר מגניב. ביי , מאיה

taxi 4

New member
אז ככה...

אני ממין כזה שקוראים לו זכר...! חחחח /tapuzforum/images/emo6.gif. היה מאוד נחמד. השיר יהיה רצועה ראשונה בדיסק שיצא בקרוב בדיסק הזה את כל השירים שלומי כתב...! הוא דיבר איתנו על הדיסקים שהוא הוציא על זמרים שהוא שר איתם על הופעות על הילדים שלו על החיים על הכל היה ממש כיף חבל שלא באת... היינו שם 2 בנות 2 בנים שלומי קיבל אותנו מאוד יפה המזכירות שלו מאוד נחמדות ושלומי הזה הוא אדם גבר מאוד נחמד לא סנוב כמו כל הזמרים שמרימים את האף... אה עוד משהו שלומי הולך לשיר בדואט עם דניאל בן חיים....

orianush

New member
../images/Emo45.gif

ישראל (taxi 4) סיכם את זה הכי טוב שאפשר.. היינו 2 בנים, 2 בנות לשאלתכן.. קיבלו אותנו שם ממש יפה! הבאנו לשלומי פרחים, שוקולד ואת הברכה מהפורום והוא נורא התרגש הוא דיבר איתנו על כל מיני שירים שלו, הופעות, אנשים שהוא שיתף איתם פעולה, על המשפחה שלו בקיצור על כל מה שהתעניינו.. הוא היה מאוד פתוח איתנו והייתה הרגשה מאוד נוחה ונעימה שלומי אם תקרא את זה, אז תדע שמאוד נהנינו ותודה רבה על הכל!!! (נתראה בקיסריה
)

למעלה