בלונד רדהד

Paranoidd

New member
בלונד רדהד

מישהו יודע מתי ההופעה בארץ.? כמה עולה כרטיס ואיפה קונים.. והאם אתם מתכוונים לבוא...??

FunkyMonk

New member
הממ

שמעתי על בלונד רדהד האלה המון דברים טובים, והרבה אנשים ש+- מכירים תטעם שלי אמרו לי שאני בטח אוהב אותם... נראה לי שאם זה לא יהיה ממש יקר, יש מצב שאני אבוא.

שאלה שתמיד הציקה לי...

לא קצת מוזר להכיר להקה בפעם הראשונה בהופעה חיה? כלומר, אם במקרה יוצא לך לראות להקה ולאהוב - מה טוב. אבל להקה ששמעת עליה קודם, למה לא פשוט לקנות אלבום לפני שאתה הולך למופע?

FunkyMonk

New member
זה שונה..

זה תלוי איזה בן אדם אתה. אני אישית באמת מעדיף להכיר דרך אלבומים. אבל יש כאלו שאוהבים את ההופעות לא רק בגלל המוסיקה, אלא בגלל האנשים - והם מעדיפים הופעות. לגבי בלונד רדהד זה קצת שונה. כי אני לא נראה לי שבזמן הקרוב אני אקנה אלבום שלהם, כי יש לי מליון אלבומים שאני כבר צריך לקנות. אבל הופעה זה תמיד נחמד (כל עוד המוסיקה טובה והאנשים נחמדים).

סבבה....

בכל מה שקשור לקניית אלבומים אני מסכים - גם אני צריך לקנות בערך ארבע או חמישה מליון אלבומים - ובלונד רדהד לא נמצאים בתחילת סדר העדיפויות כרגע... מצד שני - להוציא הרבה כסף על הופעה שאני לא יודע אם אני אהנה בה או לא גם יכול לבאס..

V e g

New member
מצטרף לשאלה

ואני גם לא אוהב שלהקה מנסה שירים חדשים בהופעות לפני שמישהו שמע אותם. בפרט, רדיוהד. אני יכול להבין למה הם עושים את זה - כי אפשר לקבל פידבק לגבי שירים חדשים בהופעות. אבל נראה לי שעבור הקהל זה פחות מהנה, ובצדק - אלא אם כן יש לכם כסף ללכת להופעה שלהם כל כמה ימים. למרות שכיום מספיקה הופעה אחת כדי שיופיעו גירסאות של שירים חדשים באינטרנט ונכיר אותם. אני ממליץ בחום על האלבום החדש של בלונד רדהד, שאר החומר וכמובן על ההופעה. אם הייתי חייב לבחור רק אחת מההופעות של אמנים מחו"ל שבאים בקיץ הזה - אני נשאר איתם, ואיתך הסליחה בריטני ספיחס

kittycatbone

New member
חחח

דווקא אתה חשבתי שתלך להופעה של בריטני ספירס מה!

זה מצחיק שאתה אומר

כי רדיוהד הם הלהקה היחידה שכשאני שומע שיר שלה בפעם הראשונה אני יכול פשוט להיטרף על דעתי. זה לא קורה תמיד אבל כשזה קורה זה רק עם רדיוהד. בהופעה ב 2001 שמעתי בפעם הראשונה את pyramid song ופשוט נפלתי מהכיסא (למרות שעמדתי). זה היה פשוט מדהים...

kittycatbone

New member
XD

סליחה, אבל hit me baby one more time או הממ איך שלא קוראים לשיר
זה אשכרה שיר מעולה! הגירסא של טראוויס מוכיחה את זה!

Latisia

New member
חחחח...

זהו זה מצחיק שיש לטרוויס גירסה אקוסטית לשיר הזה. כלומר זה לא מוזר שטרוויס יעשו קאבר לשיר של בריטני ספירס?! ממש מוזר. לטרוויס יש מוזיקה לא רעה בכלל. תמיד שאני חושבת עליהם אני נזכרת שבלייב 8 עדן הראל בזמן שהיא ראיינת אותו היא הציעה לו להיות המטריה שלו. נדמה לי שהיא אמרה את זה בגלל שהוא אמר שהוא אוהב את ישראל ובזמן שפעם הוא היה באילת וירד גשם ובגלל זה הוא כתב את השיר "why does it always rain on me?" חח בלונד רדהד מדהימים... בהתחלה חשבתי שהם מעצבנים. הקול שלהסולן נשמע לי ממש מעצבן משום מה. זה דיי עבר! הם באמת מעולים!

Knives Out

New member
Live 8. איך התבאסתי שת'ום לא בא.

רק הבונו הזה שבא לקדם את המוסיקה שלו דרך "מטרות צדקה משותפות" שישודרו בכל הטלויזיה. מצד שני, לפחות הוא עזר שם.

V e g

New member
יש לי חבר שראיין אותם הערב

הוא לא ידע עליהם כלום, אז הוא שאל אותי אתמול מה לשאול אותם. אז הוא שאל אותם על תהליכי יצירה שהם עברו, השינוי בצליל. גם מי זה "רולנד" מהשיר heroine מהאלבום האחרון. קאזו סירבה לגלות.
גם אני התגעגעתי. אבל הנה אני פה שוב

Paranoidd

New member
זכרתי שאתה אוהב אותם..

נראה לי בזכות ההמלצות שלך עליהם התחלתי לשמוע אותם... ממש אהבתי את מיזרי איז א באטרפלייי ואת מלודי אוף בלה בלה... האלבום האחרון 23 ממש מוצלח לדעתי.. גם אותו אהבתי מאד... יצא לי לשמוע משום מה גם la mia vita violenta והוא מאד מעניין.. בקיצור כל הסיפור שלהם מוצא חן בעיניי ואת מיזרי אני כבר מכיר בעל פה כמעט אז החלטתי שהופעה שלהם זה רעיון טוב ... חבל שאף אחד שאני מכיר לא מכיר אותם.. מישהו יודע כמה עולה כרטיס?

kittycatbone

New member
ארר

פתאום ממש ממש בא לי ללכת לזה:| אבל אין כסףףףףףף
(אני גם רוצה להתחיל ללמוד נהיגה בחופש...!)

Knives Out

New member
הנה שאלה לסולנית...

איך העובדה שסוס דרך לך על הפרצוף השפיעה על חייך? XD סתם, לא יפה. אבל אני רוצה ללכת להופעה שלהם.

למעלה