בלונה פארק

לורה...

New member
בלונה פארק

היום על הרכבת-הרים בלונה-פארק ,אני לצד הבן שלי,הרכבת מאיצה ומתהפכת והבן שלי צעק:האאאאאאאאא,ואני (סתם בשביל הכייף) הצטרפתי:האאאאאאאא, ואחחחחחח,כל-כך נהניתי... היום על הקרוסלה המסתובבת במהירות בלונה-פארק,אני לצד הבן שלי,ושנינו צועקים.......והשיערות עפו ברוח...והיה כל-כייף. היום במבוך-מראות בלונה פארק,כולנו,הולכים עם ידיים מקדימה,ומחפשים ת,דרך.... היום,בעוד הרבה מתקנים,הייתי בלונה-פארק,אני בת 30,עם קוקו בלוף וההרגשה הכי ילדותית שיכולה להיות...אני וההרגשה הזאת ביחד,היום הגענו לגבהים,כמה אדרנלין רץ לו בגוף... היום,בלונה-פארק בת``א,חזרתי להיות ילדה...וכל-כך נהניתי. ואני מספרת לכם את זה כי: תעזבו אתכם מלקחת ללב ת,מינוס בבנק תעזבו אתכם מלהתרגז על הבוס תעזבו אתכם מלהישחק מעבודה תעזבו אתכם מחילוקי-דיעות עם הבעל תעזבו אתכם מויכוחים אצל מי לעשות את ליל-הסדר תעזבו אתכם מכל הדברים שלוקחים ממכם את שמחת-הילדות, תעזבו הכל... לכו , תקפצו על מזרונים מתנפחים תסעו על רולר בליידס,על קורקינט לכו ללונה-פארק ואל תוותרו על שום מתקן תראו סרטים מצויירים תעשו כל מה שהילדים עושים כי זה שימריץ את האדרנלין בגופכם זה מה שישמח אתכם זה מה שייתן לכם ת,רצון להתפשר עם הבעל ת,רצון להתפשר על ליל-הסדר זה מה שייתן לכם ת,רצון לחייך ולא להוריד ת,חיוך מהפנים. שלכם לורה

אילה.

New member
מממממממ

לורה, נשמע מה-זה מפתה... מתה על טרמפולינות אני. א ל י ה H-) (קופצת)

לורה...

New member
איילה..

תקשיבי...רעיון הרגע צץ במוחי (המופרע..): כל הכותבות בפורום כאן,יע`ני כל האימהות,בלי הילדים,נפגשות בלונה פארק בת``א ליום כייף.... רעיון...לא???? ואם את על טרמפולינות אז...אחותי,הייתי לפני שבועיים ב``באלאגן ביגור`` ותשמעי,קיפצתי לי הטרמפולינות שם וזה מה זה כייף...ואם זה רחוק לך אז יש טרמפולינות מעולות (חחחחחחח) ב``שחק אותה`` בעמק חפר, אחותי,קנית אותי עכשיו עם הטרמפולינות...אני ``משוגעת`` עליהן... שלך לורה (שהיום קצת ילדותית)

אילה.

New member
ילדותית או צבאית?

טוב, תראי, יגור בשבילי זה כמו חוצלארץ... אבל ב``שחק אותה`` יש לי מנוי... תיכף הנסיך שלי כבר גדול מדי בשביל ללכת, אבל אני לא מוותרת לו וגוררת אותו כל פעם לשם... לא נעים לבוא בלי ילדים. וחוצמזה, יש לי קפצית קטנה בבית. בשביל מה צריך לנסוע אם אפשר בבית, אני שואלת. אה? ובלונה פארק? יום כיף? וואלה, למה לא? רק בלי להכריח לעלות על האנקונדההההההההההה! רועדת מפחד, אילה

לורה...

New member
איילה בפקודה לכאן!

מי צבאית? אני? שכחתי מה זה צבאית לפני 10 שנים..... לא....לא.....רק לא צבאית.... אני אבקש שימחקו תמילה הזו מהכותרת שלך..... אילה..אוהבת אותך,למרות שיגור והישוב שאני גרה בו לא מוכרים לך.... חחחחחחחח. (-: אוהבת לורה

lmerav

New member
אני גם רוצה..

מה איתי ? אני גם רוצה לבוא איתכן ללונה פארק . מה ,אני עדיין ילדה. אבל התירוץ שלי רק בן שנה וחודשיים.?!?! מה עושים ? אולי אחפש ילד ברחוב ? זה יהיה ממש מגוחך לבוא עם תינוק בן שנה ?????? לורה ואילה, מה דעתכן ? מירבי

לורה...

New member
מירבי

יו...הרבה זמן לא ראיתי ת,שם שלך כאן... ת`געגעתי... צ`מעי,תביאי אותו,וכשאת תהיי באנקונדה אני אשמור לך עליו.הולך? שלך לורה

אילה.

New member
אז בואי...

שנה וחודשיים? שטויות, תגידי שהוא בן שלוש... במילא כולם משקרים בקשר לגיל. אילה

למעלה