|בלונים||בלונים|מומולדת ליעל|בלונין||בלונים|

MoVe AlOnG

New member
|בלונים||בלונים|מומולדת ליעל|בלונין||בלונים|

קיי אז היום יש יומולדת ליעל [Yael000] מקווה שלא טעיתי בכינוי
המון המון המון המון המון מזל טוב ואת שאר הברכה אני אכתוב יותר מאוחר כי אני ממהרת לביצפר.

יעליקק

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo24.gif../images/Emo49.gif../images/Emo212.gif../images/Emo77.gif../images/Emo213.gif../images/Emo47.gif../images/Emo26.gif

המון המון המון מזל טוב !!! קודם כל שתהיי בריאה כי זה הכי חשוב D:
את כל השאר תשיגי לבד P: בכל מקרה עד 6845899500 שנה וכמו שבוט אומרת, אל תחליקי באמבטיה כי זה לא נעים XD ממ, שוב מזל טוב
ותהני כי זה היוםש ל ך !!!
יעל :)

m i c k e y 15

New member
אאאאאאא יעליייייייי

מזל טוב נשמההההההה
הרבה הרבה אושר ושמחה בחיים! והרבה אור ביום ההולדת הזה
אני מאחלת לך אושר אהבה וכל מה שתאחלי לעצמך [חוץ מהופעה של מקפליי כי כבר היית
ואמרת שדני חש
] XD סתם...ועוד הרבה הופעות של מקפליי בהם תראי את דני חש
Much better חהחה אוהבת אותךךךךךך
והרבה בריאות!!! כןכןכןכ
הרבה!

hooba

New member
../images/Emo80.gifאהעהאעהא../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif../images/Emo212.gif../images/Emo213.gif

ווואווווווווואווווווווואוווווווווווווווווו מזל"ט טוב!!!!!!!!!!!!!!! יומולדת שמח ואלה.... עד 236473542567 שנים... (אולי חצי שנה יותר
) נו מה, אני לא הולכתלהיות כמו הילדים הקטנים האלה שאומרים בהצלחה בכל מעשה ידייך ושכל משאלותייך יתגשמו וכל הבולשיט הזה >< מה שיש לי להגיד לך אני כבר אגיד לך.
סמכי עליי.
אוהבת אותך!!!!!!

GuitarSoundGirl

New member
../images/Emo203.gifמזל טוב!!!../images/Emo212.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif

עד 120!!!!! שיהיה לך יומהולדת הכי הכי

M C F L Y 1

New member
מזלל טטוובבב ../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo77.gif

purple floyd

New member
יעעעעעעעעעעעעעעעעעל ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

מזל טוב!
את בת 18 ואת כבר ילדה מזה גדולה
ואני מאחלת לך שתמיד יהיה לך טוב ושכל מה שתרצי יקרה
ורציתי לפתוח לך שרשור ב12 אבל לא יצא לי בסוף
בכל מקרה אני אוהבת אותך ואני שמחה שיצא לי להכיר אותך כי את מדהימה
ושוב מזל טוב

just orr

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif מזל טובב!! ../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif ../images/Emo24.gif

DoLi it is Me

New member
אני רואה שמישי הקדימה אותי D: ../images/Emo65.gif

בקיצור שיהיה לך את כל הברכות שבעולם שמה שתרצי תמיד יתגשם לך ושתמשיכי להיות מי שאת.
דורית :]]]

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gifמזל טוב ~!../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

מלא מלא מזל טוב!! עד 120 שנה ויותר..
מאחלת לך את כל הטוב!!
ספיר

l i t a l 369

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo213.gifמזל טוב D:../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

Yu vi

New member
D: מזלטוב!!../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo85.gif

OneStepCloser

New member
../images/Emo212.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gifמזל טוב../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif

למעלה