בלונים ובלוני מים

גל 15

New member
בלונים ובלוני מים

הי, אני מדריכה בקייטנה 25 ילדים עולים ל-ו, איך לומר בעדינות? לא ממש רגועים. או יותר נכון- ממש לא! בקיצור, אחרי הרבה פעולות שלא ממש הלכו (הם העדיפו לשחק חיי שרה) החלטנו לעשות להם פעולה מושקעת. אז אנחנו מחלקים אותם לקבוצות של חמש, ויש כל מיני תחרויות בין הקבוצות. הנושא הוא- בלונים. מה שכבר יש לנו: תחרות מסירות עם בלון מים- הקבוצה האחרונה שהבלון נשאר אצלה. גילוח בלונים- ויש לי שאלה: עם מה מגלחים? עם סכיני גילוח זה קצת חד מדי, לא? הבלון יתפוצץ מיד. יש למישהו רעיון אחר? ואחרון- כל קבוצה מקבלת בלון מים, כשהמטרה היא לשמור על שלך ולפוצץ את השאר. אני ממש חייבת עוד רעיונות למשחקים עם בלונים, משהו קצת יותר משודרג. תודה מראש לכולם!

dragonit12

New member
אממ...

-21 עם בלון-אם בא לך לשדרג אז עם בלון מים... -שהבלון לא יגע ברצפה..ובו זמנית לזרוק עוד בלונים. -קישוט הבלון. -פיצוץ בלונים בזוגות. -בלוני מזל..לשים בתוך הבלונים זכית/לא זכית..מי שזכה מביאים לו פרס... -כמו שאמרת גילוח בלונים..כן.מגלחים עם סכין גילוח.זה לא חד מדיי.. ותדאגו להביא קצפת ולא קצף גילוח.. וכן אם זה מתפוצץ,סימן שהם לא הצליחו. אצלי למשל הביאו בלונים שבכלל לא התפוצצו,אז ככה שכולם זכו.... -להעביר שיפוד בבלון בלי שהוא יתפוצץ. מקווה שעזרתי. אם את לא מבינה משהו,או עוד דברים אני פה

dragonit12

New member
בכייף../images/Emo9.gif

אין לי מושג.. נסי בבית.. אם את עושה עם סבון/קצף גילוח תדאגי שהם לא ישמו את זה בפה/בעיניים. אחרי שהם נגיד יגלחו..שישתפו את היידים.. בהצלחה!

משחקי בלונים

גשר מנהרה. הקבוצה עומדת בתור והראשון צריך להעביר א הבלון לזה שאחריו דרך הפיסוק וכן הלאה (פיסוק=מנהרה). כשהבלון מגיע לאחרון הוא מחזיר אותו מעל הראש (גשר). וכשהבלון מגיע שוב להתחלה, החניך שהיה ראשון עובר לסוף התור וממשיכים הלאה.
החניכים ישבים במעגל סגור והם צריכים להעביר בלון מרגל לרגל מבלי שיפול, כשהבלון מוחזק בין כפות הרגליים.
פיצוץ בלון בטן לבטן. תחרות בין 2 זוגות
הכנת בועות סבון והפרחתם באויר.

danielos21

New member
את יכולה גם..

לתלות בלונים גבוהה ולתת להם איזה משהו דוקר ושכל אחד מקו מסויים ינסה לפוצץ כמה שיותר בלונים.. אצלי זה עבד יופיי P:

למעלה