בלונים

oritpl

New member
בלונים

שאלה לא קשורה כל כך. אני רוצה בסוף החופה להפריח בלונים. לאחר שביררתי מחירים, בעלי המקצוע מתעקשים על כמות מינימום של 200 בלונים ללא זיקוקים וכיו"ב. הכמות לפי דבריהם היא הגיונית ביותר ולא ניתן לשים פחות בלונים. מישהי עשתה, נתקלה בסוגיה הנ"ל ושאלה נוספת, האם כדאי לקחת מישהו מהחברים להפריח את הבלונים בסוף החופה או לשלם בערך עוד 100 ש"ח ולדאוג שמישהו יהיה עד להפרחה? אודה על עזרתכם בהתלבטות אורית

dorlim

New member
תלוי בסוג האווירה שאת מבקשת ליצור

הכל שאלה של מה אתם מחפשים... אם את רוצה הפרחה של כולם יחד בבת אחת- כדאי להשתמש בשירותי הפרחה מקצועים (סה"כ לא מדובר בסכום גדול) אם את רוצה רק אווירה של שמחה (חשוב מאד בפני עצמו!)- כדאי לתת לאנשים להפריח לבד. שימי לב שאם יש ילדים הם מאד מתלהבים מעניין הבלונים וחלק מהם קושרים בלונים ליד / לכסא כך שבהמשך מסתובבים להם בלונים בחתונה והשאלה אם זה תואם את מה שאת מחפשת.

oritpl

New member
בלונים

אני רוצה משהו נחמד לאויירה נעימה לסוף החופה. במיוחד שזהו מקום פתוח וחשוב שיצוד את עיני האנשים. כמה בלונים כדאי?, חשבתי קצת פחות ממאתיים מה את אומרת?

Sharon_1

New member
מה שאני הייתי עושה -

מחלקת בלונים בכניסה לכ"א, עם בקשה או פתקון קטן מחובר ובו בקשה להפריח אותו לאחר החופה. (למשל - איך שהחתן שובר את הכוס או משהו כזה), לדעתי, זה נחמד, מה גם שחלק מהילדים בטח לא יעזבו את הבלון שלהם ויסתובבו איתו כל הערב - יכול להיות צבעוני ונחמד מאד. מספר הבלונים-כמספר האורחים.

שושקה@

New member
משהו שראיתי בחתונה

- קושרים בלונים (לבנים) לכסאות שעומדים לפני החופה. אחרי הטקס אפשר לשחרר אותם. ככה הם לא מפריעים לאנשים ונמצאים במקום הנכון בזמן הנכון. וזה גם נראה נורא יפה, ליד החופה.

למעלה