בלופ!

MikeY fReAk

New member
בלופ!../images/Emo13.gif../images/Emo79.gif

שאלון קצר כדי להעיר את הפורום..
-כמה פעמים בשבוע אתם עושים רייקי? -אתם עושים יותר רייקי לעצמכם, או יותר לאחרים? -אם מישו נפצע לידכם [לא משו רציני..נגיד נסגרה עליו דלת, נתקע לו עיפרון באצבע, דרך על חללית מעופפת..כל דבר
] אתם תפנו אליו, תעשו לו רייקי ותסבירו לו מזה[ולא סתם מישהו מהרחוב, נגיד מהכיתה או משהו דומה..]? -יש אנשים שבעקבותכם למדו רייקי? -כמה אנשים שעושים רייקי אתם מכירים[ולא מהפורום]? -הסיטואציה הכי ביזארית שיצא לכם לעשות רייקי? -איפה בד"כ אתם עושים רייקי[במיטה? מול המחשב? בשיעור?]? -איפה בד"כ אתם עושים רייקי[בבטן? ביד? ברגל? סתם איפה שכואב?]? -האם ניסיתם פעם לעשות רייקי למישהו והוא התנגד? -האם אתם זוכרים את כל התנוחות בע"פ? -מה הדבר הכי בולט שהרגשתם בזמן שעשו לכם רייקי? -כשאתם עושים לאנשים רייקי-מה בד"כ הם אומרים לכם?

MikeY fReAk

New member
אניאנייייי!../images/Emo79.gif

כמה פעמים בשבוע אתם עושים רייקי? אני בקושי עושה רייקי.
אתם עושים יותר רייקי לעצמכם, או יותר לאחרים? לעצמי. -אם מישו נפצע לידכם אתם תפנו אליו, תעשו לו רייקי ותסבירו לו מזה? ממש לא
יש אנשים שבעקבותכם למדו רייקי? שלילי
כמה אנשים שעושים רייקי אתם מכירים[ולא מהפורום]? 5. 3 מהם משפחה.
הסיטואציה הכי ביזארית שיצא לכם לעשות רייקי? חח באמצע הכיתה שמישהי כאבה לה האצבע [היא לא ידעה מה אני עושה, אבל לא היתה לה התנגדות], אבל אז המורה התחילה להכתיב והיא כמו איזה חננה התעקשה לכתוב:|
איפה בד"כ אתם עושים רייקי? אם כואבות לי העיניים אז במיטה, אם הבטן אז ליד המחשב, ואם הרגליים אז בשיעור. [איזה גיוון..
]
איפה בד"כ אתם עושים רייקי[בבטן? ביד? ברגל? סתם איפה שכואב?]? ברגליים.
האם ניסיתם פעם לעשות רייקי למישהו והוא התנגד? אני מניחה שכן
האם אתם זוכרים את כל התנוחות בע"פ? כבר לא
מה הדבר הכי בולט שהרגשתם בזמן שעשו לכם רייקי? זרמים
כשאתם עושים לאנשים רייקי-מה בד"כ הם אומרים לכם? שיש לי ידיים חמות.

Anabel74

New member
רעיון מעולה

אשתדל לענות גם ..פשוט ממהרת לעבודה עכשיו.. בנתיים מצפה לקרא את תשובותיכם!

ofirush 14

New member
ועכשיו תורי..:)

כמה פעמים בשבוע אתם עושים רייקי? כל יום... -אתם עושים יותר רייקי לעצמכם, או יותר לאחרים? לעצמי -אם מישו נפצע לידכם [לא משו רציני..נגיד נסגרה עליו דלת, נתקע לו עיפרון באצבע, דרך על חללית מעופפת..כל דבר] אתם תפנו אליו, תעשו לו רייקי ותסבירו לו מזה[ולא סתם מישהו מהרחוב, נגיד מהכיתה או משהו דומה..]? כן...ברור..קרה לי כמה פעמים..=) -יש אנשים שבעקבותכם למדו רייקי? לא..אולי אמא שלי...והאחים שלי...אבל אני חושבת שזה יותר בעקבות אבא שלי... -כמה אנשים שעושים רייקי אתם מכירים[ולא מהפורום]? עוד חמישה...לא..שישה..משפחה בעיקר. -הסיטואציה הכי ביזארית שיצא לכם לעשות רייקי? אממ...סליחה על הבורות אבל..מה זה ביזארית? *מסמיקה והולכת להתחבא מאחורי מכונת הכביסה*. -איפה בד"כ אתם עושים רייקי[במיטה? מול המחשב? בשיעור?]? במיטה ובשיעור. -איפה בד"כ אתם עושים רייקי[בבטן? ביד? ברגל? סתם איפה שכואב?]?בבטן...הכי נוח..:) -האם ניסיתם פעם לעשות רייקי למישהו והוא התנגד? מממ לא... -האם אתם זוכרים את כל התנוחות בע"פ? תנוחות?? -מה הדבר הכי בולט שהרגשתם בזמן שעשו לכם רייקי? זרמים וחום. -כשאתם עושים לאנשים רייקי-מה בד"כ הם אומרים לכם? או שאני מכשפה...או שיש לי זרמים וחוןם מהידיים..או שזה מגניב..או, אם אלה הילדים המצחיקולים (לר!) מהכיתה שלי אז "אמא'לה..תעשי לי ריקי (קשה להם להגיד רייקי...זה מעבר לרמה שלהם) כי כואבת לי הרגל" ואחרי שאני עושה להם רייקי הם הולכים בלי להגיד תודה וצורחים בכל הבית ספר "אופיר מכשפה!!"

EnigmaGirl

New member
ועכשיו אני!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

-כמה פעמים בשבוע אתם עושים רייקי? פעם הייתי עושה כל יום בוקר וערב אבל עכשיו התחלתי קצת לחפף...אני מקווה שאני אחזור בקרוב לעשות את זה שוב קבוע... -אתם עושים יותר רייקי לעצמכם, או יותר לאחרים? ברור שיותר לעצמי. אני כמעט ולא עושה לאחרים (האמתי שפשוט אין לי כוח לעשות לאחרים אולי זה גם כי עדיין יש בי את התחושה שאני לא ממש אצליח לרפא את מי שאני אטפל בו אז כאילו בשביל מה לנסות...) -אם מישו נפצע לידכם [לא משו רציני..נגיד נסגרה עליו דלת, נתקע לו עיפרון באצבע, דרך על חללית מעופפת..כל דבר] אתם תפנו אליו, תעשו לו רייקי ותסבירו לו מזה[ולא סתם מישהו מהרחוב, נגיד מהכיתה או משהו דומה..]? פעם כל מי שהשמיע ציוץ אני ישר רצתי לעשות לו רייקי ולשאול אותו אם הוא רוצה ולהתחיל להסביר לו גם מה זה וכו' אבל עם הזמן די הפסקתי עם זה (כי הרבה פעמים כשעשיתי זה פשוט לא הכי עזר אז די התייאשתי) והיום אני כמעט ולא מציעה, בד"כ מבקשים ממני יותר משאני מציעה מרצוני... -יש אנשים שבעקבותכם למדו רייקי? כן!, אחותי הגדולה למדה בעקבותי רייקי וזה די עזר לה (אני חושבת).גם אחותי השניה רוצה ללמוד רייקי בעקבותינו רק שאין לה הכי כסף לזה עכשיו אבל אני מאימינה שאי"ה היא עוד תלמד ומי יודע אולי אפילו אמא שלי תלמד אי פעם... -כמה אנשים שעושים רייקי אתם מכירים[ולא מהפורום]? חוץ מאחותי אני לא מכירה אף אחד שעוסק ברייקי (ויש גם את גדי אבל אפשר להגיד שהוא חבר בפורום אפילו ששנים הוא כבר לא נכנס לפורום) אבל כמעט כל אדם שאני מדברת איתו על רייקי הוא תמיד אומר לי שהוא מכיר מישהו שלמד רייקי- קרוב משפחה או חבר ככה שזה די מדליק ותמיד משמח אותי לשמוע שלכולם יש איזשהו קשר לזה... -הסיטואציה הכי ביזארית שיצא לכם לעשות רייקי? אמממ בוא נחשוב... האמתי שבטוח היו לי איזה מיליון סיטואציות אבל אני לא הכי נזכרת בהם עכשיו... מה שאני כן זוכרת זה שעשיתי כמה פעמים רייקי באוטובוס שזה די מפדח לכשעצמו (
ראיתם איזה מילה!). אוףףףףף אני לא זוכרת עוד סיטואציות ביזאריות ובטוח היו לי כי אני הילדה הכי ביזארית ופדחנית בעולם- טוב אם אני אזכר אני כבר אכתב לכם... -איפה בד"כ אתם עושים רייקי[במיטה? מול המחשב? בשיעור?]? בד"כ אני עושה רייקי במיטה לעיתים רחוקות (כשעוד היה לי בי"ס) הייתי גם עושה בשיעור... -איפה בד"כ אתם עושים רייקי[בבטן? ביד? ברגל? סתם איפה שכואב?]? בד"כ אני עושה רייקי איפה שאמורים לעשות (לפי איך שלמדתי) כל בוקר וערב לשים ידיים על צ'אקרת הכתר(לשלוש דקות) ולאחריה על העיינים (לשלוש דקות) ולבסוף על צ'אקרת מקלעת השמש (גם לשלוש דקות שב"כ נמשך ליותר) וכמובן שאם כואב לי משהו או שקיבלתי מכה אני אעשה לי רייקי (אבל לא ישר על ההתחלה אלא רק אם הכאב הוא באמת רציני ולא עובר) -האם ניסיתם פעם לעשות רייקי למישהו והוא התנגד? כן, בהתחלה כשרק למדתי אני הרי כל הזמן הצעתי לאנשים לעשות להם רייקי (גם אם הם לא הכי רצו )ואני זוכרת שהיו כאלה שאני ממש לחצתי עליהם לעשות להם רייקי וניסיתי לשכנע והכל... היום אני ממש מצטערת על זה (בזמנו שכחתי מהכלל החשוב שאסור לעשות רייקי למי שלא רוצה) וגם זה בעצם עוד סיבה שאני לא תמיד מציעה לאנשים לעשות להם רייקי כי אני יודעת שהרבה אנשים שכואב להם הם עדיין לא היו רוצים שאני אעשה להם רייקי (כי אני מכירה אותם ויודעת שהם לא הכי מאמינים לזה) אז אני לא רוצה להעמיד אותם במצב לא נעים כי אולי לא יהיה להם נעים לסרב לי וכו'... -האם אתם זוכרים את כל התנוחות בע"פ? מזותומרת את כל התנוחות? ברור שאני לא זוכרת בע"פ את כל האפשרויות של שימת ידיים בדרכים שונות על כל איבר ואיבר, בשביל זה יש את החוברת (חוברת רייקי שקיבלתי מהמאסטרית שלי) שתסביר... -מה הדבר הכי בולט שהרגשתם בזמן שעשו לכם רייקי? הדברים שהכי הרגשתי תמיד היו מתי שאני עשיתי לעצמי רייקי ולא מישהו אחר לי, ונראה לי שמה שאני הכי מרגישה זה המיגנוט הזה בין הידיים לאותו איבר שעליו אני שמה את היד שאתה מרגיש שיש פשוט שדה חשמלי בך ושאתה יוצר אותו- זה מדהים! (היום דרך אגב ה"שדה החשמלי" הזה הוא הרבה יותר חלש ממה שהוא היה, בעסה אבל זה כנראה בגלל שאני כבר עושה פחות רייקי אז זה התוצאות...) -כשאתם עושים לאנשים רייקי-מה בד"כ הם אומרים לכם? בד"כ הם אומרים לי שהם מרגישים חום. יש לי חברה שעשיתי לה פעם אחת והיא אמרה לי שהיא הרגישה זרמים בכל הגוף ושהיו לה תחושות ממש מוזרות, היא יצאה מזה די מסטולה... ואוו כתבתי מיליון... טוב אני מקווה שיהיה לכם את הסבלנות לקרוא את הכל . בייייייייי

MikeY fReAk

New member
קראתי הכל.../images/Emo13.gif../images/Emo79.gif

[ואגב, נזכרתי בעוד מישי שאני מכירה ועושה רייקי.]

ofirush 14

New member
תשובה לסיטואציה הביזארית...

מממ...ת'אמת.לא קרו לי הרבה מקרים...אני עושה רייקי במטוסים בדרך כלל..אבל זה לא מחזיק הרבה מעמד..יענו, בפעם הראשונה שטסתיאני ואבא שלי איחדנו כוחות (חה חה!) ועשינו לי רייקי...אבל אחר כך כבר לא כי זה לא ממש הבהיל אותי... אמממ...פעם עשיתי רייקי לחברה כשאספנו קרשים...מממ..לא קרו לי יותר מידי סיטואציות ביזאריות...=/

280388

New member
תשובות

-כמה פעמים בשבוע אתם עושים רייקי? כמעט כל יום {בלילה} -אתם עושים יותר רייקי לעצמכם, או יותר לאחרים? לעצמי, מעט אנשים מבקשים ממני לעשות להם רייקי, ולאחר הטיול בחנוכה הפסקתי להציע את עזרתי לאנשים שאני לא מכיר טוב. -אם מישו נפצע לידכם [לא משו רציני..נגיד נסגרה עליו דלת, נתקע לו עיפרון באצבע, דרך על חללית מעופפת..כל דבר] אתם תפנו אליו, תעשו לו רייקי ותסבירו לו מזה[ולא סתם מישהו מהרחוב, נגיד מהכיתה או משהו דומה..]? טלוי איך הוא מתייחס לנושא. -יש אנשים שבעקבותכם למדו רייקי? בינתיים לא. -כמה אנשים שעושים רייקי אתם מכירים[ולא מהפורום]? לפחות 7. -הסיטואציה הכי ביזארית שיצא לכם לעשות רייקי? באמצע שיעור מטימטיקה, אחרי שיעור ספורט כשדפקתי ת'רגל שלי בקורה במקום בכדור והרגל כאבה מאד. בזמן אימון אתלטיקה, כאבה לי הרגל, מתיחה בשיריר.... נהגתי להבריז משיעורי לשון ולעשות רייקי מחוץ לכיתה, או לפעמים בזמן השיעור בכיתה, כדי לא להשתעמם... -איפה בד"כ אתם עושים רייקי[במיטה? מול המחשב? בשיעור?]? במיטה. -איפה בד"כ אתם עושים רייקי[בבטן? ביד? ברגל? סתם איפה שכואב?]? איפה שכואב או סתם תרגול. -האם ניסיתם פעם לעשות רייקי למישהו והוא התנגד? בטיול בחנוכה!!! -האם אתם זוכרים את כל התנוחות בע"פ? כן!!! -מה הדבר הכי בולט שהרגשתם בזמן שעשו לכם רייקי? חום וזרמי אנרגיה. -כשאתם עושים לאנשים רייקי-מה בד"כ הם אומרים לכם? היה נעים וחם, אחותי אומרת "סוף סוף סיימת!!!".

280388

New member
תגובות.

יש מספר תנוחות בסיסיות, המספר תלוי במבנה הגוף ובגודלו. בטיול בחנוכה ילדה אחת קיבלה כביעה מאיזה משהו, והצעתי לה מול עוד כמה אנשים ומדריכים לא מהעיר שלי לעשות לה רייקי, כתוצאה מכך כל אותו לילה, לפחות כל עוד הייתי באיזור שלהם, כל החבורה עשתה ממני צחוק, ואני כרגיל הצתרפתי אליהם, לצחוק על עצמי.... קיצר אין לי כח להסביר מאז מה זה רייקי, ואין לי רצון וצורך להוכיח לכולם שזה עובד ו.... (שיגועי סכל ללא תועלת ממשית).

../images/Emo39.gif ותשובותי ....

-כמה פעמים בשבוע אתם עושים רייקי? עכשיו אני עושה כמעט כל יום כשאני הולכת לישון, כי זה עוזר לי להירדם. -אתם עושים יותר רייקי לעצמכם, או יותר לאחרים? לעצמי. -אם מישו נפצע לידכם? בהתחלה על כל פיפס של מישהו הייתי מציעה רייקי ומסבירה, היום הרבה פחות. -יש אנשים שבעקבותכם למדו רייקי? חברה שלי שהסכימה לבוא איתי ללמוד. -כמה אנשים שעושים רייקי אתם מכירים[ולא מהפורום]? חוץ מאותה חברה א5ף אחד. -הסיטואציה הכי ביזארית שיצא לכם לעשות רייקי?וואלה לא זוכרת... היה בהפסקה בטיול שנתי, ויש מצב שאחרי ס*ס (לא ראיתם אותי כותבת את זה
) כשהוא נירדם והיה לי משעמם, אבל אני לא לגמרי זוכרת
. -איפה בד"כ אתם עושים רייקי? מול המחשב אף פעם לא. במיטה רוב הפעמים, בשיעורים לפעמים, זה יותר מדי ממסטל אותי אז אי אפשר בכל שיעור. -איפה בד"כ אתם עושים רייקי? לפני השינה אני משתדלת לעבור על כל הצ'אקרות. אבל אם לא אז בטן כי זה נח, או בראש. -האם ניסיתם פעם לעשות רייקי למישהו והוא התנגד? כן. המקרה הבולט היה לידיד שלי- התחלתי ואחרי דקה הוא קפץ ולא נתן לי להמשיך כי הוא פחד להאמין
. -האם אתם זוכרים את כל התנוחות בע"פ? כמעט לגמרי. גם רוב הזמן הידיים שלי זזות מעצמן, אבל התברר לי אחר כך שהמצבים שהגעתי אליהם מצויירים בחוברת שיש לי... :) -מה הדבר הכי בולט שהרגשתם בזמן שעשו לכם רייקי? שאני לא נושמת. לפני יומיים גם עשיתי לעצמי רייקי והרגשתי שאני הורגת את עצמי, זה ממש כאב וחנק אותי. -כשאתם עושים לאנשים רייקי-מה בד"כ הם אומרים לכם? "משעמם לי"

MiRuinaVida

New member
איזה כיף!

אפשר ללמוד הרבה על עצמך משאלונים וסקרים. אז ככה, ולפי הסדר :)
יוצא שאני עושה יותר רייקי לאנשים מאשר לעצמי. משום מה אין לי עצבים לטפל בעצמי.. מוזר קצת. אני יודעת שזה לא המצב האידיאלי...
תלוי.. אם הוא לא עצבני או משהו.. אבל בדרך כלל נראה לי שכן. הרי בשביל מה למדתי רייקי?...
לא גרמתי לאף אחד ללמוד רייקי.
הסיטואציה הכי מוזרה - עשיתי רייקי באמצע הבסיס לאיזה חייל שקיבל כדור ברגל.. מז"ל שהרס"ר לא עבר באיזור :)
במיטה לפני השינה. ו..... בשירותים
יש עוד אנשים מוזרים כמוני?
אני עושה רייקי בעיקר בראש. ובכפות רגליים.
לא עושים רייקי למישהו שמתנגד. זה אחד החוקים הבלתי כתובים לא? יצא לי לעשות אבל כשלא ידעו שאני עושה.
הדבר הכי משמעותי ובולט בזמן רייקי.. כשעשיתי לאותו חייל, הוא אמר לי שאני עמוד חשמל :) הרגשתי כאילו הפצע שלו "לוקח" ממני רייקי, והרגשתי חום אדיר בזרת. ועקצוצים!
יש תנוחות ברייקי??
לא ידעתי אפילו.. תסבירו בבקשה
תגובות - היה אחד שלא הרגיש כלום, היה אחד שממש התרגש מזה וקיבל הקלה משמעותית, אימא הסקפטית נרגעה מזה, מישהי מהבסיס נרגעה גם כן. יש אנשים שחסומים לרייקי? ______________________________ כנסו לבלוג שלי! http://blog.tapuz.co.il/miruinavida

למעלה