בלופ!

בלופ!../images/Emo182.gif

בלופ לרוני!
חיחי אני כבר מלא זמן לא הייתי פה.. כי לא נותנים לי להתחבר....גרר
הורים טיפישים... ואממ...איתמררר אני קונה אולסטאר, אבל למה ירוק?..
אם כבר אז או סגול או ורוד....
ואם יש אז טורקיז..חיחי
שיו אני רוצה עוד הופעה...אבל בלי פוגו.. מישו העלה רעיון שהם יופיעו בהאנגר...מקום יותר גדול..מה דעתכם?
טיפ טפ טיפ טפ
מחאו כף אל כף
איזה אייקונים חמודים!!
אז תבנו
ותהיו לי
(בריאים..)

snapis

New member
אול סטאר רולז!!!!

תקני אחות איזה צבע שבא לך אני גם הלך נראה לי לקנות לי עוד זוג בזמן הקרוב ואז אני יוכל ללכת עם נעל מכל סוג שווה!!! מממ תקני לפני העצרת כדי שתוכלי גם להחתים!!! מממ מה עם עיברי באה? ולהתקשר מדי פעם זה לא מילה גסה מותק! :")

../images/Emo9.gif

אני באה לעצרתתתת!!! ישששש! אני סוחבת את החברה שלי...חיחיחי אממ עברי עברי....לא חושבת...כי יש סרט בסינימטק- הכוכב הכחול שזה סרט מלפני 7 שנים בערך ועכשיו מציגים אותו שוב אז זה ביום שישי בחצות... ואני חייבת ללכת לזה.. סורי.. וכנ"ל אלייך מותקק- להתקשר זו לא מילה גסה!
אה עשיתי מנוי לסינימטק מהמגמה שלי... והמורה שלנו אמר שמעירוני א הם טוחנים סרטים שם..
איך בביצפר?
חיחיחי

snapis

New member
אמממ../images/Emo184.gif

נועה-סבבה ואולי ביום שישי אפשר להיפגש אחרי הסרט וההופעה ולא ראיתי אבל זה אמור להיות ממש טוב ונכון זה לא מילה גסה אבל אני עסוק בלישון!!!! את יודעמה כמה קשה זה בצפר וכן הם תוכנים סרטים שם אולי אני יתקשר בערב עם אני לא ירדם! רותם- אל תבאוי בשביל האומנים זה נראה לי קצת צבוע (זאת דאתי) אבל ביקשת אז אני יגיד בטוח אביב גפן ועיברי לידר אני משאר שגם אתניקס מוניקה לפי דאתי לא

רותמיקה

New member
שאלתי מי...../images/Emo187.gif../images/Emo94.gif

אני הולכת מהנוע"ל הכל מקרה ולא בשביל ההופעות.. שלא תבנו לא נכון.. רק רציתי לדעת מי יהיה..

snapis

New member
../images/Emo113.gif../images/Emo184.gif

סבבה לא הבנתי אותך פשוט....

../images/Emo187.gifאופפפ..

הייתי עכשיו בחנות נעליים ומדדתי אולסטאר והיה רק צבעים מכוערים.. לא היה סגול זוהר/כהה או ורוד זוהר אלא רק בהירים..בעע משו יפה היה כחול רויאל כזה ואדום. אפילו בורדו לא היה לו וגם לא טורקיז.. ולא שחור...אני צריכה לנסוע לת"א... רק מה הוא אמר לי שבחו"ל יש צבעים ממש יפים שלא הגיעו לארץ..אופ

snapis

New member
סיוון!

אל תהרסי לי את הילדה את שומעת! חי חי חי ונועה- ממ תיקני כתום זה מגניב שחור זה סתם בנאלי (הכל מאהבה אחותי היקרה סיוון) סבבה נועה? יופי מצויין את מסכימה איתי

snapis

New member
נכון!../images/Emo184.gif

אבל לא אל אול סטאר. בתור האנשים שמועד מתנגדים לשיחות איישית בפורום זה ניהיה כזאת אז נמשיך באי ס י

רותמיקה

New member
לי יש שחור עם..../images/Emo187.gif../images/Emo94.gif

עם שרוכים ורודים זוהרים בנעל אחת וכתומים זוהרים בנעל השניה..|נעל|

קניתי!!!!

היום הייתי בת"א עם חברה שלי ופתאום ראיתי חנות עם אולסטאר -וצבעים מזה יפים!!! טורקיז וכלמיני אז נכנסנו אבל היה להם הפסקת חשמל והם היו מעוצבנים והיה בחנות ריח מסריח
אז הלכנו משם, ואז בסוף מצאתי עוד חנות שמוכרת אולסטאר והיה להם צבעים יפים אבל לא במידה שלי אז קניתי בסוף בצבע אפור-ירקרק.... זהו!!

אולסטאר שולטטטט!!!

יש לי 4 זוגות: שחור, תכלת, סגול חדש וסגול ישן שנהרס כי הייתי איתו בים והפך לסגול-ורוד-חאקי. דוקא מגניב. הזוג החמישי (בורדו) בדרך...

למעלה