בלו חוזרים?!?!

ronaldiniho3

New member
בלו חוזרים?!?!

אני באמת לא יודע כמה להסתמך על הידיעה הזו, אבל- Blue מתקרבים לאיחוד להקת הפופ שהחלה את דרכה בשנת 2001 והתפרקה ב-2005 מתקרבת לאיחוד מחדש. שלושה חברים מתוך הלהקה, אנתוני קוסטה, לי ריאן, וסיימון ווב כבר הסכימו לאיחוד. לקוח מפה- http://www.charts.co.il/more_news_flash.asp תחפשו בעדכונים מה-13/6/08... הלוואי!

ToryMaster

New member
לא

גם כי הידע האישי שלי אומר שזה לא יכול לקרות [כאמור, דאנקן בחיים לא יסכים לזה], וגם כי לא הייתי סומכת על האתר הזה. אישית, מתקבלת אצלי התחושה שהקריירות של שלושתם מדשדשות, ובגלל זה הם בעד להתאחד, אבל הקריירה שלו מצליחה, בווסט אנד, אולי גם בברודוויי, כולם התקדמו מהמקום בו הם היו בתור בלו, אני לא רואה איך זה יוכל לעבוד. [לרקורד, לא הצלחתי להיכנס לאתר ולקרוא את הכתבה, אולי יהיו לי דברים אחרים להגיד אחר כך]

ronaldiniho3

New member
לגבי דאנקן

אפשר טיפה הרחבה מה הוא עושה כיום? מתמקד רק במשחק? ולגבי הקריירות שלהם. אנטוני ולי, שכנראה יוציאו השנה אלבומים חדשים, אכן מדשדשים, ואני חותם שכבר עכשיו, כשיוציאו את האלבומים החדשים (לי יוציא בוודאות, לגבי אנטוני לא סגור), הצלחה הם לא יראו. סיימון? אחרי 2 אלבומים די מוצלחים (הראשון בכלל...), הוא יוציא השנה אלבום 3, שסביר להניח יצליח גם כן, סה"כ הוא קנה לעצמו קהל מעריצים ושם באירופה. לסיימון אני ממש לא דואג.

ToryMaster

New member
למיטב הבנתי הוא מתמקד במשחק

האמת שמזמן לא התעמקתי במה שקורה, אבל נכון ללפני כמה חודשים, הועלתה ההצעה שהוא יעבור לניו יורק להשתתף בהפקה של ברודוויי לשיקגו, באותו תפקיד שהוא שיחק [משחק? לא זוכרת] בווסט אנד בלונדון.

ToryMaster

New member
ברור, אנחנו סומכים על הסאן../images/Emo3.gif

אם כי, בשיא הכנות, נשמע לי אפשרי שזה המצב, ושהם מנסים לשכנע את דאנקן, אבל שוב, הוא עזב את עולם המוזיקה מסיבה טובה, ב05 או 06 הוא התראיין וסיפר שרק המחשבה על לחזור להופיע על הבמה [מוזיקלית] מכניסה אותו להתקף חרדה.

ToryMaster

New member
מאוד משונה../images/Emo2.gif

מעניין אם זה איחוד מוחלט או משהו חד פעמי? מעניין.

inbal287

New member
לא חושבת שזה יצליח להיות משהו ממושך...

נראה לי שאחרי הופעה אחת, מקסימום שלוש, הם יחליטו להפסיק את זה. סליחה שאני כ"כ פסימית, אני פשוט חושבת שהם כ"כ שונים עכשיו שזה כבר לא יעבוד כמו פעם.

ToryMaster

New member
יאס

"זה דבר אחד בגיל עשרים ושלוש לקפץ על במות, אבל זה דבר שונה לחלוטין בגיל שלושים כשאתה אבא לילדה".

למעלה