בלו טונג בייבי תמונה של המדהים. ניראה נפלא(למרות שהוא לקראת נשל). עומר
O omer356 New member 25/11/06 #1 בלו טונג בייבי תמונה של המדהים. ניראה נפלא(למרות שהוא לקראת נשל). עומר
I Itamar Levy12 New member 25/11/06 #2 לי אישית הוא לא נראה "נפלא" היא ניראה חסר פרופורציות(נרא שהוא רזה ואתה נתת ארוחה ענקית) הרגל האחרוית הימנית שלו ניראת שבורה על גבול המתה. מקווה שתסדר אותו.
לי אישית הוא לא נראה "נפלא" היא ניראה חסר פרופורציות(נרא שהוא רזה ואתה נתת ארוחה ענקית) הרגל האחרוית הימנית שלו ניראת שבורה על גבול המתה. מקווה שתסדר אותו.
O omer356 New member 25/11/06 #3 .. ארוחה הוא לא קיבל עדיין(אני מעדיף לתת מזון רק אחרי 3 ימי שהיה . כל הרגליים עובדות טוב מאוד..... הוא הולך-זז... אני יכול להסכים על דבר אחד שכרגע הצבע שלו דהוי. חסר פרופורציות? בעיקרון ככה ניראה כל הבלו טונגים הצעירים(ולא.. אני לא "משליך" דברים)
.. ארוחה הוא לא קיבל עדיין(אני מעדיף לתת מזון רק אחרי 3 ימי שהיה . כל הרגליים עובדות טוב מאוד..... הוא הולך-זז... אני יכול להסכים על דבר אחד שכרגע הצבע שלו דהוי. חסר פרופורציות? בעיקרון ככה ניראה כל הבלו טונגים הצעירים(ולא.. אני לא "משליך" דברים)
I Itamar Levy12 New member 25/11/06 #5 לי הרגל הזאת ניראת לא טוב! תראה מה זה, כל האצבעות נראות מעוכות שבורות ומעוות!
א אילון פ New member 26/11/06 #6 זה יכול להיות רק בתמונה רגליים ואצבעות של לטאות זה דבר גמיש מאוד ולפעמים מוצאים אותם בפוזות מפחידות משהו...
זה יכול להיות רק בתמונה רגליים ואצבעות של לטאות זה דבר גמיש מאוד ולפעמים מוצאים אותם בפוזות מפחידות משהו...
O omer356 New member 26/11/06 #7 היא לא שבורה ולא מעוכה... אני מזמין אותך לבקר וליראות אותו.. הוא במצב מעולה אם תסתכל על לאופארד תראה שגם שם לפעמים האצבעות בתנוחה מוזרה..
היא לא שבורה ולא מעוכה... אני מזמין אותך לבקר וליראות אותו.. הוא במצב מעולה אם תסתכל על לאופארד תראה שגם שם לפעמים האצבעות בתנוחה מוזרה..