תהליך עבודהבלטות בייצור עצמי.
שלום וברכה. אני מעוניין לייצר בלטות 20*20 עבור עצמי. כל מידע על ייצור כזה יתקבל בברכה. חמרים, מנונים, זמנים, איך יוצרים את הציורים, ובטח יש עוד שאלות שצריך לשאול. יש לציין כמובן שיעילות התהליך לא כל כך חשובה. תודה על כל תשובה.
תודה רבה. הרחבה בבקשה.תהליך עבודה
יוצרים שבלונה ממתכת 20X20 ס"מ בגובה 2 ס"מ. את העיטור שרוצים ליצור מכינים גם כן בשבלונה , אבל בגובה 1 ס"מ. יוצקים טיט מתערובת של מלט + חול+ אגרגטים לשבלונה המרובעת עד גובה 1 ס"מ, וכשזה טיפה מתחיל להתקשות אבל לא לגמרי מניחים את שבלונת העיטור, ויוצקים מלט לבן+ אגריגטים קטנים מאד או קוורץ + פיגמנט. שולפים את השבלונות ונותנים לשתי השכבות להתקשות.
שבלונהתודה רבה. הרחבה בבקשה.
איך עושים שבלונה שלא תופסת "רוחב" בציור הסופי? כשמוציאים את השבלונה, נוצר איזה חלל, שצריך למלא. לא? או שיש משהו בסיסי שאני לא מבין\יודע.
תן קצת יותר פרטים...בלטות בייצור עצמי.
שלום וברכה. אני מעוניין לייצר בלטות 20*20 עבור עצמי. כל מידע על ייצור כזה יתקבל בברכה. חמרים, מנונים, זמנים, איך יוצרים את הציורים, ובטח יש עוד שאלות שצריך לשאול. יש לציין כמובן שיעילות התהליך לא כל כך חשובה. תודה על כל תשובה.
תודה.תן קצת יותר פרטים...
למה ישמשו הבלטות? לריצוף? לחיפוי קיר? וכו'... מה הסיבה שבחרת ביצור עצמי? מראה מיוחד? לחסוך קניה? איזה גימור אתה רוצה לקבל? טרצו? אבן? גלזורה?
לדעתי עזוב אותך מייצור עצמי...תודה.
הבלטות תשמשנה לריצוף. אין ייצור של בלטות במקום שאני נמצא בו. אני רוצה לקבל גימור של בלטות "רגילות"(קצת פשטני אולי, אבל אני לא מכיר מושגים).
א. ויברציהלדעתי עזוב אותך מייצור עצמי...
תרצף עם מה שיש במקום בו אתה נמצא, כי בכדי ליצר אתה צריך כמעט מפעל שלם ליציקה, לייצור וליטוש האריח. אך אם אתה מתעקש עליך להכין תבנית במידת האריח הרצוי לצקת שכבה של כ 1 ס"מ טרצו (אגרגט גרוס עם חומרי הדבקה) לאחר מכן לצקת שכבה של כ 1.5 ס"מ טיט מוכן ונקי, להמתין לייבוש סופי כ 24 שעות - רצוי לתת אשפרה במהלך הייבוש ולהוציא את האריח מהתבנית ללטש ולעבד את הקנטים.
בגדול צריך גםא. ויברציה
ב. אפשר ליצר שבלונה שמונעת "הדבקות כשהיא ממתכת ו/או שווה ערך(עץ עם ציפוי חלק במיוחד ו/או שמן שרוף(משאיר כתם ע"ג בלטות!)
ואפשר גם קרמיקה(קוטו)בגדול צריך גם
לשפשף את הבלטות אחרכך על מנת לתת להם סיומת חלקה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.