בליבך אייי שיר כל כך יפה חבל שרק בזכות הפרסומת גילו אותו.
א אוסה New member 5/10/04 #2 ../images/Emo2.gif מה פתאוםםםםם אני לפני 10 - 8 שנים בצא הייתי שומעת אותו פשוט רעננו אותי בגלל הפרסומת ........
../images/Emo2.gif מה פתאוםםםםם אני לפני 10 - 8 שנים בצא הייתי שומעת אותו פשוט רעננו אותי בגלל הפרסומת ........
כ כן זהו שמי אור New member 6/10/04 #3 מנצלשת. באיזה דיסק מופיע הגירסא הספרדית לבליבך? ואיך הוא נקרא בספרדית?
S sarita4 New member 6/10/04 #5 השם של השיר בספרדית הוא: DENTRO DETU ALMA J.ORTEGA HEREDIA ׂMANZANITAׁ ח. אורטגה הרדייה (מנסניטה)
כ כן זהו שמי אור New member 6/10/04 #6 המון המון תודות. יש לך אולי מושג איפה אני יכולה להוריד או למצוא את הגירסא הזאת של השיר?
S sarita4 New member 7/10/04 #7 אני לא יודעת איפה הגרסה בספרדית נמצאת בעברית זה בדיסק האישה שאיתי, האוסף האחרון אולי בקזה תצליחי להוריד את השיר
אני לא יודעת איפה הגרסה בספרדית נמצאת בעברית זה בדיסק האישה שאיתי, האוסף האחרון אולי בקזה תצליחי להוריד את השיר
כ כן זהו שמי אור New member 7/10/04 #8 שם דווקא חיפשתי. הוא לא מוצא שום גירסא של שיר בספרדית. חשבתי אולי יש לך מקום נוסף. טוב לא חשוב תודה בכל מקרה.
שם דווקא חיפשתי. הוא לא מוצא שום גירסא של שיר בספרדית. חשבתי אולי יש לך מקום נוסף. טוב לא חשוב תודה בכל מקרה.
L la orejita New member 7/10/04 #9 לי יש את הדיסק הזה של מנסניטה.. אני אחפש את הדיסק ויגיד לך את השם חג שמח!
E esperanza1 New member 8/10/04 #11 בליבך השיר נמצא בהופעה של ברוזה במצדה - עם חברים האלבום הכפול ושם מנסניטה שר בספרדית עם ברוזה והבן שלו פפה
בליבך השיר נמצא בהופעה של ברוזה במצדה - עם חברים האלבום הכפול ושם מנסניטה שר בספרדית עם ברוזה והבן שלו פפה
כ כן זהו שמי אור New member 8/10/04 #12 תודה רבה. יש לך את שם הדיסק או איפה אפשר להשיג אותו או את הגירסאות הספרדיות?
S sarita4 New member 8/10/04 #13 הדיסק נקרא "מתחיל לנשום" הדיסק הראשון לאחר התאונה של דיויד, וההופעה שלו בהראשונה לאחר התאונה עם הגיטרה במצדה.
הדיסק נקרא "מתחיל לנשום" הדיסק הראשון לאחר התאונה של דיויד, וההופעה שלו בהראשונה לאחר התאונה עם הגיטרה במצדה.
S sarita4 New member 8/10/04 #14 תנסי שוב בקזה להוריד את השיר לפי השם מנסניטה (בלועזית) אני הצלחתי לאתר את השיר אבל לא במלואו
L la orejita New member 9/10/04 #16 מצאתי!!!!!!! מצטערת שלקח לי הרבה זמן...יותר מדיי עבודה. בכל מקרה...הדיסק של נקרא: Manzanita - por tu ausencia בכל מקרה יש שם את השיר שאתה מחפש...ועוד כמה שירים שדיויד לקח ושר אותם בעברית...זה דיסק טוב! תהנה...
מצאתי!!!!!!! מצטערת שלקח לי הרבה זמן...יותר מדיי עבודה. בכל מקרה...הדיסק של נקרא: Manzanita - por tu ausencia בכל מקרה יש שם את השיר שאתה מחפש...ועוד כמה שירים שדיויד לקח ושר אותם בעברית...זה דיסק טוב! תהנה...