בלידינג לדאור.

psycho killer1

New member
בלידינג לדאור.

כאשר אני עושה בלידינג לדאור, אני אמור למלות את מיכל השמן לחלוטין?

nintense

New member
מילוי המיכל אינו מהווה....

בליד, זהו מיכל פיצוי בלבד, והוא צריך להיות מלא בסיום הבליד. לגבי מאט, אם אין הרגשה ספוגית בידית, הבעיה היא ברפידות ולא בבליד.

psycho killer1

New member
לא יודע אם זה מה שאתה קורא לו

הרגשה ספוגית. אני לוחץ על הברקס ובמקום שבעבר הוא נעל ולא זז, כרגע הוא נועל רק כאשר אין עומס בכלל. אני יכול להתאמץ וללחוץ עם 2 אצבעות חזק יותר ואז אני מגיע לנעילה. צריך בקיצור ללחוץ את הידית כמעט עד הכידון כדי שינעל גם תחת עומס וזה דורש לחיצה חזקה מאוד.

nintense

New member
לפני חודש הוא עבד טוב ?

קראת במקרה את המאמר שכתבתי על מעצורי דיסק ? אולי תקבל שם קצת תשובות.

psycho killer1

New member
קראתי.

אוקי, אני אנסה לעשות בליד מחדש מחר ואם לא יעזור אני אתקין רפידות קול-סטופ ונקווה שזה מה שיפתר את הבעיה.

Pommi

New member
תנסה לסגור קצת את האלן בידית.

האלן הקטן של ה-2, ככה היה לי בסיינט, הם בקושי עצרו יחסית לסיינט, מאז שכיוונתי קצת את האלן אני כבר עושה סטופי עם אצבע אחת.

anavot

New member
אל תרוץ להחליף רפידות

לפי מה שאתה מתאר, סביר להניח שהבעיה ברפידות שהתלכלכו או הזדגגו, אז אל תסתבך סתם עם בלידינג. אבל אם הרפידות לא גמורות, גם אל תרוץ לקנות חדשות. תוציא את הרפידות, תחזיק כל רפידה כחצי דקה באש עם פלייר (עם ידית מבודדת, חשוב!) - זה שורף את כל לכלוך השומני. לי זה פתר בעיות דומות למה שאתה מתאר כמה פעמים בעבר. אתה יכול לפני שאתה מחזיר גם לשייף קצת עם נייר זכוכית שמוצמד למשטח ישר - זה יוריד את הזיגוג אם יש.

למעלה