בליזארד

homerJsimpson

New member
בליזארד

שלום, מישהו כאן יכול לגלות איך עושים את הקסם הזה? http://www.youtube.com/results?search_query=blizzard+card+trick&search=Search

homerJsimpson

New member
אני יודע פשוט...

רציתי לדעת אם באמת הטריק עובד "חלק" כמו שהם אומרים, כלומר ללא קלפים כפולים או מודבקים, ושהכל ניתן לבדיקה ע"י הצופים.. מישהו כאן יכול לאשר?

LiranTheWizard

New member
אני יודע איך זה עובד

זה מבוסס על שיטה פשוטה שפשוט לא מבחינים בה. אם אתה לא יודע במה מדובר לא תדע במה צריך "להבחין". אני חושב שזה קסם מאוד יפה.

homerJsimpson

New member
צפיתי הרבה בסרטונים של הטריק

בנסיון להבין איך הם עושים את זה, ונואשתי. בד"כ אני מצליח לגלות טיריקים, או שלפחות יש לי קצה חוט, אבל פה אין לי פשוט מושג. מה אתם אומרים? שווה לשלם 160 שקל בשביל זה? ולירן- תיהיה מוכן לשלוח לי במסרים את הסוד? (או שאפשר גם פה, אם מותר...)

LiranTheWizard

New member
שמע, אתה גם ככה זקוק לקלפים

מיוחדים בשביל לבצע אותו. אם אתה ממש רוצה פשוט קנה את הקסם. הסוד הוא גם במידה מסויימת "מסוכן" כי יש אנשים חדי עין שיבחינו באותה פעולה סודית שגורמת לכל הקסם.

talgreen1

New member
מספר רמזים לגבי הקסם

1. ברשת יש מספר ביצועים שלו. הביצוע הנכון הוא שהמשתתף אומר את הקלף המדויק בהתחלה (למשל 4 לב אדום) ולא רק בסוף שכבר יש 4 קלפים הפוכים על השולחן. 2. הקוסם הוא זה שצריך להפוך את הקלף הנכון בסוף. 2. שים לב שהקופסא של הקלפים נמצאת על השולחן.

homerJsimpson

New member
מה שמעצבן אותי

זה שבכל שלושת הסרטונים שמצאתי לקסם (ביו-טיוב), הקוסם אומר למתנדב לערבב את הקלפים, ואז המצלמה מצלמת רק את הקלפים המתערבבים, ואי אפשר לראות מה הקוסם עושה באותו הזמן.

LiranTheWizard

New member
זה תמיד כך

חלק מהסוד הוא מה שאתה לא רואה כי המצלמה לא מצלמת את זה באותו רגע. זה גם בטלוויזיה. למה אף פעם לא מתמקדים באופן בלעדי בקוסם אלא מדי פעם מללמים גם את הקהל או מתמקדים בכיוון אחר? כי באותו רגע ג'יני השדון עושה משהו...

homerJsimpson

New member
ואם אני אצא לרחוב ואעשה את הקסם

יש גם צופים אחרים, לאו דווקא המתנדב שמערבב, הרי ברור שחלקם גם יסתכלו עלי. במקרה של הסרטונים, הקוסם יכל באותה מידה להחליף חפיסות בלי לטרוח להסתיר את זה, פשוט לא ראו אותו בכלל :\

למעלה