בלייד היקר.... במיוחד בשבילך

בלייד היקר.... במיוחד בשבילך

לכל קטניי האמונה במיוחד לבלייד... כל מי שלא האמין.... מצורפת לכאן כתבה שפורסמה היום בוואלה

מסטולי

New member
המאמץ היה שווה

אני רואה שבכול זאת המאמץ היה שווה חח-אני הולך להפציץ אותם בכול מה שיש לי 15 שעות רצוף

Blade at Work

New member
וואללה?

מעניין שרק בוואללה פירסמו את העובדה שהאתר נפל. (בטח איזה ילד שיחק עם פוטושופ ועם וורד... ואז מישהו מצא את זה והחליט לפרסם את זה)

למען העם!!!!!

זהו אתר של המודיעין הישראלי.... פשוט תיכנסו ותהרסו לחיזבאללה את האת כמו כולם!!!! למען ארצנו!!!! למען חילינו!!! למען עתיד המדינה!!! כי אין לנו ארץ אחרת www.winzel.com

Blade at Work

New member
כולכם פטריוטים

אחחח... איך שכולם אוהבים להגיד ``למען המדינה!!!`` ברגעים עגומים כאלה. אני משווה את זה לכלבה שלי בקי, שברגע שהיא מפחדת היא מכסה את עיניה עם כפות רגליה כדי שהיא תחשוב שהיא בילתי נראית. השוואה לא בדיוק מובנת.... אז אני אסביר, ברגע שמישהו אומר כאלה דברים כמו שאתה אמרת עכשיו זה יכול לנבוע רק מדבר אחד. פחד. אתה מנסה לאחד את כולם ביחד איתך. ביטחון ברבים..... אבל מרוב שאנחנו מפחדים ומתרכזים במקום אחד, ככה קשה לנו לראות את הצד השני. שלא לדבר על להבין אותו. ואני לא מדבר על החיזבאללה. זה אירגון שראוי לחסל אותו. אבל אני רואה בזמן האחרון הרבה גילויי שינאה כלפי ערבים רק בגלל שהם ערבים. אנחנו שכחנו את העובדה שאנחנו חיים במדינה המתקראת לעצמה ``דמוקרטית``, ועדיין, יש לנו כאן אזרחים סוג א`. וכאלה.... שהם לא מספיק טובים, אז הם סוג ב`. ומנסיון היסטורי אנחנו יכולים להגיד שכל ההתקוממות הזאת בשבועיים האחרונים היתה צפויה, זה קרה בדרום אפריקה, באירלנד, וגם בארצות הברית במהלך שנות השישים, תמיד כשיש חוסר שיויון אז זה מושג בדרך אלימה. כי הצד המועדף אף פעם לא רוצה לוותר על הייחוד שלו ..... ``למען המדינה`` אתה יודע שאם היו אומרים את זה בגרמניה בשנות הארבעים זה היה אומר עליך דבר מסויים. אז אנשים.... צאו מהקונכיה. תפכחו עיניים. עם אמירות כאלה אנחנו נגיע למצב שגם הנינים שלנו ילחמו בשטחים.

Blade at Work

New member
?

כבר שאלו אותי אם אני חכם...... אמרו לי שאני קטן אמונה..... אתם יודעים מה? אתם חכמים... אינטליגנטים, באמת........נראה שבבית ספר הייתם התלמידים הכי חכמים בכיתה..... יופי... יופי.... אני גאה בכם. )פשוט לא מבין למה לפרסם כאלה דברים בפורום שיש בו אולי איזה עשרים אנשים פעילים אני עדיין לא מצליח להבין את ההגיון הנשגב שלכם)

למעלה