כולכם פטריוטים
אחחח... איך שכולם אוהבים להגיד ``למען המדינה!!!`` ברגעים עגומים כאלה. אני משווה את זה לכלבה שלי בקי, שברגע שהיא מפחדת היא מכסה את עיניה עם כפות רגליה כדי שהיא תחשוב שהיא בילתי נראית. השוואה לא בדיוק מובנת.... אז אני אסביר, ברגע שמישהו אומר כאלה דברים כמו שאתה אמרת עכשיו זה יכול לנבוע רק מדבר אחד. פחד. אתה מנסה לאחד את כולם ביחד איתך. ביטחון ברבים..... אבל מרוב שאנחנו מפחדים ומתרכזים במקום אחד, ככה קשה לנו לראות את הצד השני. שלא לדבר על להבין אותו. ואני לא מדבר על החיזבאללה. זה אירגון שראוי לחסל אותו. אבל אני רואה בזמן האחרון הרבה גילויי שינאה כלפי ערבים רק בגלל שהם ערבים. אנחנו שכחנו את העובדה שאנחנו חיים במדינה המתקראת לעצמה ``דמוקרטית``, ועדיין, יש לנו כאן אזרחים סוג א`. וכאלה.... שהם לא מספיק טובים, אז הם סוג ב`. ומנסיון היסטורי אנחנו יכולים להגיד שכל ההתקוממות הזאת בשבועיים האחרונים היתה צפויה, זה קרה בדרום אפריקה, באירלנד, וגם בארצות הברית במהלך שנות השישים, תמיד כשיש חוסר שיויון אז זה מושג בדרך אלימה. כי הצד המועדף אף פעם לא רוצה לוותר על הייחוד שלו ..... ``למען המדינה`` אתה יודע שאם היו אומרים את זה בגרמניה בשנות הארבעים זה היה אומר עליך דבר מסויים. אז אנשים.... צאו מהקונכיה. תפכחו עיניים. עם אמירות כאלה אנחנו נגיע למצב שגם הנינים שלנו ילחמו בשטחים.