בליינד דייט- שיחת מילוט

shaniza

New member
בליינד דייט- שיחת מילוט

מי מאיתנו לא מכיר את סיטואצית שיחת המילוט בבליינדייטים למינהם? קובעים עם חבר/ה מראש על שעה ותירוץ טוב למילוט (שיופעל רק במקרה הצורך)... חברה שלי נמצאת עכשיו בדייט כזה ולא סגרנו על תירוץ... היא זועקת HELP! אז איזה "תירוצים" אתם מכירים ?

הגיעו תשובות ממעבדת ה- HIV ?

חברה שלה נפרדה מהחבר וצריכה תמיכה נפשית ? הפסיכאטר המליץ על התרחקות מהמון אדם והיא רואה שהוא צודק ? הבייביסיטר התקשרה ואמרה שהתאומים שוב מדממים מהאף ?

veredpi

New member
בתור אחת שיצאה למס' בליינד דייטים..

השיטה היתה לקבוע עם חברה שתתקשר לאחר שעה בערך מתחילת הדייט.. שהטל' מצלצל לטובת העיניין, לדבר חופשי ז"א להגיד לדייט: "שניה... קבעתי עם חברה לצאת לבלות למקרה שהדייט לא יהיה מוצלח אז אני אגיד לה עכשיו.." במקרה שלי ברוב הפעמים היה מספיק נחמד כדי להמשיך את הדייט במקרים בודדים הצעתי לדייט להצטרף אלינו.. והוא הבין.. הכי חשוב להיות נחמדים, ברוח טובה ובהומור ניתן לפתור הכל... ככה גם שלא יהיה המשך רומנטי - אולי תישארו ידידים והוא יכיר לך חברים שלו... בהצלחה:)

shaniza

New member
את אומרת לו

בעצם שהדייט לא מוצלח ושאת הולכת עם חברה... ?? בסוף היא נקטה בגישה הישירה. יצאה מהשירותים ואמרה לו שזה לא זה. לא נראה לי שהיא רוצה אותו בתור ידיד אפילו.

straycat

New member
"שיחת מילוט" -- שיטה בזויה

זה לא קצת פאסה, השיטה הזו? נראה שהיא הפכה לפופולרית עד כדי מיאוס... בעיני, זה מבחיל, להסתלק באמצע פגישה, אלא אם כן מדובר בחוויה נוראית באופן חריג. מניסיוני, ויש לי לא מעט ניסיון בפגישות גרועות וחסרות תוחלת, אין שום נזק בשעתיים-שלוש עם מישהו, גם אם ברור שלא יצא מזה קשר. נימוס אלמנטרי וכבוד מינימלי לאדם שפוגשים, חשובים קצת יותר מעוד שעה פנויה. בריחה או התחמקות במהלך הפגישה היא דרך ילדותית ומעליבה להתמודד עם מצבים מהסוג הזה. גם די ברור שהצד השני, בהנחה שלא מדובר באידיוט מוחלט, יבין שמדובר בהצגה כושלת...

אכן פאסה, אולם

בדרך כלל אם "שיחת מילוט" שכזו נחוצה, רוב הסיכויים שהוא/היא באמת אידיוט/ית מוחלט/ת (בשם הפוליטקלי קורקט..
)..

magenta73

New member
די כבר עם התירוצים האלו

הרי זה כ"כ אידיוטי ורק פוגע יותר. נשארים בדייט, בולעים את הקפה, הכי הרבה פספסת שעתיים מהחיים שלך? אומרים בסוף שלום, תודה אבל לא תודה. לא מתאים. וזהו.

Martinigirl

New member
ישנה עוד אופציה

יש לי חברה,שיוצאת הרבה לבליינדייטים, ועל מנת לא להכנס לכאלו סיטואציות,היא קובעת מראש עם הבחור,לא לבלות את כל הערב הראשון יחד. הכוונה, הם קובעים מראש פגישה של שעה שעתיים,לאיזה קפה/דרינק,נגיד שישי לפני ארוחת ערב אצל ההורים וכו..כך שמראש,אם זה לא זה,אז סה"כ שתו קפה בכייף,ואם זה ממש זה...הם המשיכו את הערב. פגישה קצרה שמתוכננת מראש,גם מורידה קצת מהלחץ (ואם הוא נוראי ואין משיכה,אני אצטרך כל הערב להתקע איתו,ולחפש תירוצים וכו..). ואם זו פגישה טובה, זה רק משאיר טעם של עוד :)

Vdrums

New member
בדיוק, כוס קפה אחרי צהריים זה

הרבבה יותר נעים מ"דייט" מלחיץ בערב.

צאצי

New member
אממ יצא לי כמה פעמים לחלץ בנות

אני אישית נגד אני אומרת שאם קבעת כבר עם מישהו אז תסיימי את זה יפה . יש מלא תירוצים כמו אחות קטנה בבית חולה מישהו (קרוב משפחה- חבר מרחוק) הגיע פתאום לביקור שכחת משהו בבית אני לא תומכת בכלל !! אנשים עם כבר קבעתם פגישות אז תתנו את הכבוד המגיע לבן אדם ותשארו עד הסוף !!!!

shaniza

New member
להישאר עד הסוף?

בערב שמתחיל מ10 דקות שיחה ועוד 20 דקות של בהייה באויר או בכוסות על השולחן ? נראה לי שזה מנומס ומכבד יותר ללכת מאשר להישאר ולהמשיך לבהות בכוסות או בהצגה שהכל בסדר ויצירת ציפיה מסוימת אצל האדם שיושב ממול. בכל מקרה השיחות האלה הן אולי "בזויות" כאשר באמת משתמשים בהן לצורך מתן תירוץ עלוב, אבל הן בהחלט נחוצות בבליינד דייט בו ההיכרות שלך עם הבן זוג היא רק 10 דקות שיחת טלפון לפני... זה מרגיע לדעת שיש מישהו ששם יד על הדופק ומוודא שהכל בסדר ושאני עדיין חיה.

magenta73

New member
ומה הבעיה בלהגיד

"תשמע, לא נראה לי שזה ילך". תודה על המאמץ, אבל... מה הבעיה בלהתיחס לבן אדם בקצת כבוד... בלי משחקים ושיחות מילוט. פשוט להגיד את האמת...

shaniza

New member
אין שום בעיה

הרי היא בחרה בסוף ללכת בגישה הישירה...

למה מילוט?

למה פשוט לא להגיד את האמת `` תשמע זה לא הולך,מצטערת שביזבזתי את הזמן של שנינו``,הכי פשוט,הכי אמיתי

למעלה