בליינד דייט

בטי בם

New member
בליינד דייט

עד כמה לשנות את עצמי? באופן כללי, אני חיה לבד ורוב הזמן בסדר לי עם זה. מאחר ואני מסתובבת בחברה מסוימת שבה הנוהגים קצת אחרים מכלל החברה הישראלית, ומה שמגעיל אותי לא געיל אתכם כנראה , ולעומת זה הרבה דברים שנראים שיא הטבעיות לחבר'ה שלי ולי, וגם לאנשים בארצות אחרות, נראים מגעילים לרוב הישראלים. אני לא יוצאת כל יומיים, וכנראה שיהיה לי בליינד דייט השבוע. אני לא נוהגת ללכת עם בגדים מאד חשופים ככה שאין לי בעיה להסתיר, אבל חשבתי ללבוש חולצה ללא שרוולים, פשוט כי היא נראית עליי פ33ה. אני נראית טוב מאד, אבל לא נוהגת להוריד שערות מבית השחי. אמנם החולצה מדהימה עליי, אבל אני תוהה מה עדיף: להפחיד את הבחור בפגישה ראשונה? לבוא לפגישה ראשונה ולהראות לו שזו אני וזה מה יש, לשנות את ההרגלים שלי באופן חד פעמ ובעצם לשקר, לנסות להיות מישהי שאני לא? ואחר כך, אם ילך ביננו, לתת לו להתרגל אליי לאט לאט? (כמו שמישהי שבחיים לא נועלת עקבים פתאום היתה משאילה זוג רק בשביל דייט) . יצא לי להיות עם גברים שקיבלו ואהבו את הגוף שלי כמו שהוא, לשמחתי, העניין הוא שהיכרתי אותם בנסיבות אחרות, והם מראש ידעו למה לצפות. ואנא, תחסכו ממני את הצחוקים והדחקות על זה שאני שעירה וקופיפה, לא כולן צריכות להיות אותו דבר, אם אין לכם משהו חכם ועניני להגיד אל תגידו.

גברברת

New member
../images/Emo140.gif ברוכה הבאה

אני מבינה שאת שואלת (או אולי מבקשת בסתר ליבך) לדלג באופן כזה או אחר על המסיכה שכולנו (רובינו) עוטים כשאנחנו יוצאים להתמודד עם העולם. אין ספק שהכי הכי היינו רוצים להקסים את הצד השני עם הטרנינג הכי מהוה שלנו, זה שאתו אנחנו בעיקר רובצים על הספה ואולי ובעיקר מרשים רק למראות בבית או לחברי הילדות שלנו לצפות בנו כהוא נח על גופנו. את מבקשת שהקונה הפוטנציאלי (וסליחה על ההשוואה) יקרא את המפרט הטכני העשיר ויתעלם מאופן העיצוב. יקירתי, את מחפשת את הבלתי קיים (והייתי עונה באופן זהה גם לו היית בן המין השני). נכון הדבר שזכותך להתהלך איך שאת מוצאת לנכון, אבל גם נכון שבמדינתנו החמה והמיוזעת נהוג להסתובב אחרת וגם ככה הסכויים שמשהו טוב ייצא מפגישה עוורת הם כל כך קלושים, שאני חושבת שאת לא צריכה להקטין אותם עוד יותר. אני מניחה שלפחות אחוז מסוים מהגברים יירתע מאישה שלובשת גופיה "ומנפנפת" בשיער בית השחי שלה (טבעי ככל שיהיה) וזאת בהנחה שאת לא יוצאת לבליינד דייט עם דן בן אמוץ, שאם זכרוני אינו בוגד בי נשא פואמות שלמות בזכות הטבעיות הזו של האשה. ולשאלתך? למה להגיע עם גופיה? זה יהיה מתריס מדי לפגישה הראשונה, ליבשי חולצה אחרת (אני מניחה שיש לך עוד חולצה אחת או שתיים שנראות נפלא עליך) והפגישי את האיש המיועד עם העדפותייך במועד מאוחר יותר של הקשר. וכמובן שיהיה בהצלחה ובוקר טוב ויום מופלא לכולם

בטי בם

New member
תודה ../images/Emo140.gif

אגב, אני באמת לא חושבת שאני אמורה להרשים עם הטרנינג הכי מהוה שלי, אני יודעת לגמרי שפישה ראשונה אמורה להרשים ורצוי. מצד שני, יש מחזה של טנסיויליאמס שנקרא "ביבר הזכוכית" בו הבן מביא חבר הביתה לארוחת ערב, מכיון שהאמא לוחצת עליו להכיר לאחותו מישהו. לכבוד הערב הזה (שבמהלכו מסתבר שהבחור בכלל מאורס) האמא מחליפה וילונות בבית, עושה קניות שאין באפשרותה לעמוד בהן משנה את כל עיצוב הבית וכו'. לי זה נראה סוג של טירוף, ויש איזשהו אמצע. אם הייתי קונה ספה חדשה (שלי נראית זוועה) לכבוד פעם רשונה שבחור בא אליי הביתה זה באמת היה נראה לאנשים טירוף. בכוונה נתתי דוגמאות קיצוניות כמובן שיש אמצע ומתר לישר קצת את הבלגן בבית לכבוד האורחים. אני הרבה פעמים שואלת את עצמי איפה הגבול. אבל באמת אהבתי את התשובה שלך, היא גם כנה וגם מחכימה.

Multik

New member
I had girl friend exactly like u !

She was wonderful personality but awful women! At the end i gave her big lips print on her nose and told her she have to find some one of her kind or to change her self

Multik

New member
It is just awful in your place i

Will year shirt so long as it possible. And go out whith some one of your strange company!

avital golan

New member
תחשבי על הורדת השיער בבית השחי

כאל חלק מאסתטיקה,נוחות,נשיות וחן. את לא בהכרח משנה את עצמך, או את המהות שלך כאדם. את בסה"כ מורידה שיער מיותר-כן, מה לעשות, מיותר לרב הדעות. את לא משנה שם,זהות,מוצא...את בסה"כ מורידה שיער. אם לא בשביל הבחור, אז בשבילך...את תרגישי הרבה יותר טוב. למרות שאני לא יודעת עד כמה טוב את מרגישה עם עצמך כרגע כי את אומרת שאת מסתובבת בחברה אחרת...לא יכולה להבין את זה, אני מייעצת לך עבור האסתטיקה. לא יותר.כמו שחשוב להתקלח,להתבשם,לנקות... בכל אופן, הכי חשוב זה להיות עצמך. גם אם תחליטי לוותר על השיער לעולם אל תוותרי על המנטליות שלך, על הערכים שלך,על החברים, הדעות....לא משנה מה. בהצלחה

Vdrums

New member
תהיי עצמך.

אם הוא יקבל אותך ככה סבבה אם לא אז מה יש לך לבזבז ת'זמן. ואני מצטער אבל זה שערות בבית השחי זה די דוחה. לבריאות.

בטי בם

New member
אם זה

כל כך דוחה אז תגלח בעצמך. אה, כן, ותעשה גם שעווה ברגליים כשאתה בא לפגוש אותי.

Vdrums

New member
אמרתי את דעתי האישית.

לא אמרתי לך לגלח. הבנת הנקרא. ולי כבר יש שערות אז אני אוותר על המפגש איתך

דבר ראשון

כשאני יוצא בבלינד דייאט אני יוצא ומתנהג באופן טבעי פחות או יותר ניגשים לבחור רואים יש משיכה יש כימיה יש הרגשה טובה כבר התחלה טובה ברגע שאין משיכה להמשיך את הדייאט אולי ידיד תמיד לנסות למצוא את הצד הטוב שבדבר ולא את החסרונות לקחת את המשיכה + הכימיה + ההרגשה + מה את חושבת לעשות איתו ולאן זה יכול להמשיך ומשם בכיף אז כמו שאני אומר אם מתאים בכיף אם לא שיהיה בכיף סך הכל אנחנו בני אדם ולגבי מה ללבוש זהלא משנה מה את לובשת זה משנה איך את מרגישה עם עצמך תלבשי משהו לא סקסי מדי ולא עלוב מדי אל תשכחי זה דייאט פגישה למטרת הכרות בין שני עולמות תעדכני אותי בהמשך שי

בטי בם

New member
לשי- איך היה

טוב התלבשתי עם חולצה, לא עם גופיה. היה חביב והבחור התקשר למחרת וגם ביום שאחרי, אבל בסוף התקשרתי להגיד לו שזה לא מתאים. פשוט הרגשתי שזה לא מתאים, לא רק שתפיסות העולם שלנו שונות לחלוטין (יש תפיסות עולם אחרות שלי שאני מסוגלת לחיות איתן קרוב ויש כאלה שפחות, שלו דווקא היתה לי בסדר יחסית) אבל העובדה שאין לנו בכלל תחומי עניין משותפים ושסגנון החיים שלנו אחר לגמרי, בכל זאת גרמה לי לחשוב שחבל לבזבז את הזמן, מה גם שחיצונית הוא ממש לא היה הטעם שלי. לא שאני מחפשת חתיך עולמי, כבר נדלקתי על מכוערים, אבל כן מחפשת מישהו שמשהו גם בחיצוניות ימשוך אותי, לפחות טיפה. אז זהו. ולא נראה לי שאני אפגוש מישהו מהאינטרנט שוב בזמן הקרוב, בטח לא אחרי רק שבוע של שיחה במסרים. ולאנשים החביבים שהציעו לי לשנות את עצמי או חושבים שאני דוחה, אני מציעה להסתכל במראה קודם. בעייני ג'ל בשיער זה דבר דוחה, רק שתדעו. ועוד דברים שאתם עושים וחושבים שהם אסתטיים. מזל שפגשתי מספיק בחורים שחושבים שזה ממש בסדר.

בטי בם

New member
כתבת

שאני אעדכן איך היה, אז עידכנתי. לגבי השורות האחרונות- התייחסתי לאנשים אחרים כאן.

למעלה