בלייקי מחפש בית חם

גסיקה27

New member
בלייקי מחפש בית חם

לפני שכתבתי את ההודעה הזאת רפרפתי בין ההודעות וממש רציתי לבכות מהסיפורים קורעי הלב שיש פה לכלבים, החלטתי שאני לא מספרת לכם מה עבר על בלייקי שלי, וככה אני מרגישה - שהוא כמעט שלי... אילולא רק יכולתי לשמור עליו הייתי ממש מאושרת, אבל לצערי אני לא יכולה לשמור עליו... תרשו לי קצת לספר לכם עליו: בלייקי הוא זאב בלגי מהמם ביופיו, עם אוזן שמוטה וחיננית שגורמת לי לרצות רק לנשק אותו, הוא כלב כזה חכם שלמד בלי חוכמות וממש מהר לשבת, לתת יד ואפילו יד שנייה... הוא כל כך טוב לבני אדם, כל כך חם ואוהב, נורא מפונק ומאוד אוהב לפנק, כל היום הוא אוהב לשחק במיוחד עם יש עוד כלבים באיזור... שאני מגיעה הבייתה הוא נותן כאלה קפיצות שמחה כאילו מעולם לא גדל ברחוב... כאילו לא ידע יום אחד של צער בחייו... כלב פשוט מקסים שבסה"כ רוצה בית חם ואוהב. הילד שלי בן שנה וחצי ומחוסן כבר נגד כלבת.... לפרטים: דניאל 052-2584584

Noaal

New member
מדוע את מוסרת אותו?

ניתן לקבל עוד פירוט מעבר ל"לא יכולה לשמור עליו"?

גסיקה27

New member
הסבר למה אני מעוניינת למסור את בליי

לאמא שלי ולי יש נטייה למצוא כלבים עזובים שמסתובבים ברחוב, לאסוף אותם הבייתה ולנסות למצוא להם בתים\ ככה הגענו למצב שיש לנו בבית 7 כלבים.... חמשה מהם אנחנו כבר לא יכולים למסור אז לשניים הנותרים אנחנו מחפשים בית חם ואוהב שיטפלו בהם טוב ויאהבו אותם.... הכלבה השנייה שמחפשת בית היא כלבת דקל שכרגע בייחום, מה שאומר ששני הזכרים בבית רבים... הכלב פינצר שלי חולה לב ומתעצבן מה שאומר שאני חייבת בדחיפות למצוא לשני המלאכים האלה בית... הכלבת דקל מחוסנת גם בכל החיסונים ועברה עד היום כבר שלושה בתים... אני מקווה שמישהו שיקח אותה יתייחס לזאת ברצינות ולא יחשוב על למסור אותה שוב...

Noaal

New member
ימי אימוץ של SOS והרבה סבלנות

הן העצות הכי טובות שאני יכולה לתת לך כרגע.. ימי אימוץ מתקיימים בימי שישי ברמת אביב (בתיאום מראש 7441010 - 03 - מביאים את הבע"ח בבוקר ואחה"צ באים לקחת אותו אם הוא לא אומץ). או יום אימוץ בשבת - ליד שדה"ת הרצליה - משעה 10:30 ועד 14:00, שם את יושבת ו"בוחרת" לך את המאמץ האידאלי לדעתך. עוד פרטים, אגודות ולוחות - בקישורים.

גסיקה27

New member
אני מכירה כבר את ימי האימוץ

הייתי שם לא פעם ולא פעמיים ומסרתי לא מעט כלבים דרך ימי האימוץ

גסיקה27

New member
ודרך אגב אם תצטרך עזרה ב

אם תצטרך עזרה בלצלם כלבים באזור נתניה אתה מוזמן ליצור אתי קשר - יש לי מצלמה דיגיטלית ואני אשמח לעזור לך... הפרטים שלי נמצאים בהודעה של בלייקי

Noaal

New member
להצטרפות לפרוייקט צילום

שלחי לי מסר עם כל הפרטים שלך (מייל, נייד וסוג מצלמה). אומנם אין לנו הרבה כלביות באזורך, אבל אולי תרצי להצטרף לאיזה יום צילומים אחר. ואני בת ד"א

למעלה