בליכוד בחרו

בליכוד בחרו

רשימה, בעבודה הוצגה הגלריה, שינוי לא שרדה את הבחירות שלה, במרצ אורון יצא המנצח הגדול, במפד"ל סלומיאנסקי.... אפילו בחד"ש עשו בחירות! מתי קדימה תציג את הרשימה שלה??? (לא חוכמה גדולה ללגלג על כולם בשעה שאפילו תאריך יעד לבחירת הרשימה אין...).

טעות חביבי...

בטח התכוונת לכתוב שאולמרט יציג את הרשימה של קדימה בראשית פברואר...

bhnadav

New member
על פי תקנון המפלגה,

הרכב הרשימה ייקבע ע"י יו"ר התנועה בתיאום עם שריה. אל תשכח שמדובר בתנועה חדשה ללא מוסדות, ולכן אין אפשרות אחרת. בכל סיעה חדשה הדבר מתבצע בצורה הזו, רק שבמקרה הזה מדובר במפלגה שמועמדת לקבל הרבה מנדטים.

למי אתה מצביע כי -

אם אתה מצביע לעבודה או לליכוד - הם התחילו בהחלטה של איש אחד ובהרכבת מפלגה ללא בחירות מוקדמות.. גם קדימה מתחילה כך.. כמו כל אחת אחרת.. רק שלקדימה יש נבחרת עם תוצאות. על מה תלין כי גם מפלגתך נבנתה באותם תהליכים?

עוד לא החלטתי

למי אני מצביע, בטוח שלא קדימה מהסיבה הפשוטה שזאת מפלגת כלום או ליכוד ב'. סך הכל שרון היה ראש ממשלה פופלארי, ברגע שהוא לא שם אין שם אף אחד יותר ראוי מכל מועמד של כל מפלגה אחרת, להפך - לדעתי זאת מפלגת ג'ובים, מילא אם היו מצטרפים אליה בגלל אידיאולוגיה או משהו כזה, אבל מצטרפים למפלגה הזאת רק כי יודעים שזאת הדרך הקלה להכנס לכנסת - ואותי זה מגעיל! דבר נוסף, עכשיו נראה כאילו לא רק שרון הוא האתרוג אלא כל המפלגה נהייתה האתרוג של התקשורת, וגם זה מאוד מאוד מרתיע מלבחור במפלגה הזאת. ואם כבר מדברים על התקשורת - זה מריח יותר מידי כמו עוד איזו עסקה אפלה בין קדימה לעיתון מסויים (הנפוץ במדינה) שהחליט להריץ את קדימה יותר מכל כלי תקשורת אחר תוך כדי השמצה גורפת של שאר המפלגות, אני בטוח שאחרי הבחירות כבר יהיה מי שיפרסם אי אילו פרטים על כך. אף על פי שסביר להניח שלא תקבלו זאת - עצה קטנה לי לכם... תפסיקו להיות חסידים שוטים של קדימה או כל מפלגה אחרת. ההגנה הזאת פה בפורום באופן גורף, הדמגוגיה בשני שקל, וכל הסיסמאות... תסלחו לי אבל מה שאתם עושים יוצר בדיוק את ההפך ממה שהתכוונתם. (או שמשלמים לכם על זה... ואני רוצה להאמין שלא ירדתם כל כך נמוך עד כדי כך). בתור אחד שדי נמאס לו מכל האופורטוניזם והרדיפה אחרי השררה, אני מציע לכם לעצור רגע ולחשוב באמת באמת עם עצמכם אם זאת המפלגה שתביא את הישועה לעם היושב בציון. כמעט כל מובילי המפלגה הזאת כבר היו בכנסת וסקופ קטן - המצב עדיין חרא! מקווה שתתנו לעצמכם צ'אנס להתעורר, הדרקון הלא נכון.

יש באפשרותך להוכיח את דבריך?

הטיעונים שלך מאוד חדים ובטוחים. אם אין בידך הוכחות, יתכן כי אתה הוא זה שבוחר בססמאות, ומושפע כחלק מקבוצה קיצונית שין לה את החופש לבחור בעצמה?
תביא הוכחות לדבריך - אחרת משול העניין לדמעות תנין. כל בר דעת שנכנס לפורום הזה, יכול ראות בשרשורי העובדות את האמת החדה - רק חברי קדימה מביאים איתם תוצאות! מלבד כמה שורות על אפוד זוהר (לא שאני מזלזל) ועוד כמה מילים על חברי ליכוד.. אף תומכי מפלגה לא הצליחו להביא הוכחות! את טעוניך לא אני צריך לבטל בהינף יד - כל אדם שיודע לקרוא יכול :)

על איזה קבוצה קיצונית

אתה מדבר?! אני הצבעתי בעבר לשינוי, העבודה ומרצ - בדיוק סוג האנשים שאתה אמור לפנות אליהם! הטיעונים שלי הם שלי, תחושות שלי... "קדימה" לא הצליחה לשכנע אותי שיש ממש במפלגה הזאת, זה שיש פה תופעת עדר וכולם הולכים לאן שהרוח נושבת זה טוב ויפה, אני לא כזה. לא מעניין אותי כמה מנדטים יש למפלגה כזאת או אחרת, אני מצביע לפי האנשים ובעיקר הדרך ולפי שני הפרמטרים האלה לקדימה אין אנשים (כולם מהליכוד או אופורטוניסטים מהעבודה) וגם אין לה בדיוק דרך. זאת מפלגה שנישאת על גבי הפופולאריות של שרון, אף אחד מחברי המפלגה לא יודע להגיד מה יהיה אחרי הבחירות, קשה לי לראות את צחי הנגבי וחיים רמון (שהוא יותר שמאלן משמעון פרס!) מסכימים על משהו. בכל מקרה, כנראה שלא ממש עשית "חושבים" על מה שאמרתי ויצאת ישר להתקפה חזיתית - חבל... אתה כולה כלי משחק בשירות אותם פוליטיקאים שבמקום שהם יתנו את התשובות הם שולחים כל מיני שליחים.

איפה ההוכחות שלך? ../images/Emo6.gif כמו כולם..

אתם מלכלכים ומדברים.. אבל הוכחה אחת - אין ! עדר - כי לא משנה באיזו מפלגה אתה תומך - אתה שפוט של מילים ללא תוכן.. הגדרות ללא ביסוס.. וכמו כולם, אתה לא מביא סימוכין למילותיך :) תראה לי מפלגה שבה כולם מסכימים עם כולם ובאו מאותה דרך - אני אראה לך שקר אחד גדול! תאמין או לא, כל חברי קדימה תמכו ברעיונות אולמרט ושרון בנוגע להתנתקות - אלה מהשמאל ומהימין.. לפני שהוחלט על הקמת המפלגה. אין אדם זהה לאחר. כולנו שונים ומגוונים בדעותינו - הם לא מסכימים ויסכימו על הכל - כמו בכל מפלגה! תביא קצת עובדות, למען ההגינות - אחרת אתה סתם מביך את עצמך, ידידי :) תוכיח כי קדימה מבוססת על אופורטוניסטים ושאין בסיס לקיומה.

trigotrigo

New member
וזה בכלל לא משנה את העובדה

שעל השאלה לך ענינו, ואתה סתם מחפש איך לסחוט עוד מיץ

למעלה