עוד לא החלטתי
למי אני מצביע, בטוח שלא קדימה מהסיבה הפשוטה שזאת מפלגת כלום או ליכוד ב'. סך הכל שרון היה ראש ממשלה פופלארי, ברגע שהוא לא שם אין שם אף אחד יותר ראוי מכל מועמד של כל מפלגה אחרת, להפך - לדעתי זאת מפלגת ג'ובים, מילא אם היו מצטרפים אליה בגלל אידיאולוגיה או משהו כזה, אבל מצטרפים למפלגה הזאת רק כי יודעים שזאת הדרך הקלה להכנס לכנסת - ואותי זה מגעיל! דבר נוסף, עכשיו נראה כאילו לא רק שרון הוא האתרוג אלא כל המפלגה נהייתה האתרוג של התקשורת, וגם זה מאוד מאוד מרתיע מלבחור במפלגה הזאת. ואם כבר מדברים על התקשורת - זה מריח יותר מידי כמו עוד איזו עסקה אפלה בין קדימה לעיתון מסויים (הנפוץ במדינה) שהחליט להריץ את קדימה יותר מכל כלי תקשורת אחר תוך כדי השמצה גורפת של שאר המפלגות, אני בטוח שאחרי הבחירות כבר יהיה מי שיפרסם אי אילו פרטים על כך. אף על פי שסביר להניח שלא תקבלו זאת - עצה קטנה לי לכם... תפסיקו להיות חסידים שוטים של קדימה או כל מפלגה אחרת. ההגנה הזאת פה בפורום באופן גורף, הדמגוגיה בשני שקל, וכל הסיסמאות... תסלחו לי אבל מה שאתם עושים יוצר בדיוק את ההפך ממה שהתכוונתם. (או שמשלמים לכם על זה... ואני רוצה להאמין שלא ירדתם כל כך נמוך עד כדי כך). בתור אחד שדי נמאס לו מכל האופורטוניזם והרדיפה אחרי השררה, אני מציע לכם לעצור רגע ולחשוב באמת באמת עם עצמכם אם זאת המפלגה שתביא את הישועה לעם היושב בציון. כמעט כל מובילי המפלגה הזאת כבר היו בכנסת וסקופ קטן - המצב עדיין חרא! מקווה שתתנו לעצמכם צ'אנס להתעורר, הדרקון הלא נכון.