בלילה התעוררתי מסיוט

בלילה התעוררתי מסיוט

נוראי היה לי חלום והופיע בו הבן אדם שגורם לי כל פעם מחדש להתקפות חרדה יותר נכון גרם כי לאחרונה כבר שכחתי ממנו ככה חשבתי לכל הפחות, חבר טוב, בילינו שעות ארוכות ביחד דברנו, התפלספנו, עוד לפני שהתחילו אצלי החרדות, דברנו על דברים מסוכנים, כל מיני כתות למיניהן, על סאדיזם וכאלה, נפרדתי ממנו לחצי שנה בערך שבה הייתי אני במקום אחר קצת רחוק, וכשחזרתי מתברר שהוא מאושפז בבי"ח פסיכיאטרי במצב לא טוב, וכשהתחילו החרדות הוא היה המושא הכי חזק בהם, אולי אני יהיה כמוהו, אולי גם אני משתגע לאט לאט, גם הוא היה נראה נורמלי, אולי יותר מידי נורמלי, אדם חזק, לאט לאט הפחד והחרדות התאזנו, אני כבר לא ממש פוחד רק לפעמים אבל גם זה לא רציני. והנה אתמול בלילה הוא שוב פעם חזר אלי בחלום, מאיים עלי, על עצם קיומי כאדם נורמלי ושפוי!!! לא הצלחתי להרדם, מתברר שהוא לא ממש זנח את המחשבות שלי והוא תקוע לו אי שם עמוק עמוק!!!! מה עושים???

dana00

New member
לא להזניח!!

היי לך, אני אומרת שאם הוא הופיע לך בחלום, זה אומר שאכן הוא עדיין נמצא באיזשהו מקום במוח ומאותת לך, ולכן עדיף שלא תזניח - לך ותראה "מה הוא רוצה" ומה אתה יכול לעשות כדי לקבל אותו ב"זרועות פתוחות" ולשלוח אותו כמה שיותר מהר למקום שממנו הוא לא יבוא יותר אלא רק ינופף לך לשלום מרחוק. חוצמיזה שאתה בכלל לא כמוהו ולא תהיה כמוהו!! כי אם היית כמוהו, היית כבר מזמן מתדרדר! אתה חזק, ואתה מבין שיש חרדות וכמו שהן באות, הן הולכות! אתה צריך להזכיר לעצמך שהכל בסדר אתך ולפעמים יש נפילות לכולנו. והכי חשוב - אנחנו כאן!! תוציא את זה מהלב! בהצלחה:)

מאד מסכימה עם מה שנאמר ../images/Emo65.gif

כתות וסדיזם, זה משהו להתרחק ממנו. הוא שם ואתה פה ואתם לא אותו אדם ולא חייבים ללכת את אותו השביל. אתה פוחד ממה שהוא מייצג עבורך? אולי ראוי שתפחד! אולי החלום הוא תזכורת או אזהרה להתרחק מהדברים האלו. תגיד לחלום תודה, הוא בא לשמור עליך. לגבי אותו אדם- קח צרור בלונים, תחזיק אותם מולך, תפוצץ אותם עם מחט, אחד אחד ותאמר בקול רם- אני משחרר אותך (שמו של האדם), אתה שם ואני פה וכל אחד מאתנו יילך את הדרך שלו. וכל דבר אחר שעולה בדעתך לומר לו. אחר כך, קח את הבלונים הקרועים, המדלדלים שנשארו לך ביד, וזרוק אותם לפח.

למעלה