בלילה...

בלילה...

בשקט בשקט נכנסתי לחדר הישן שם הוא לן - פשוט נרדם היה עייף מהדרך הארוכה ואני התגנבתי לו בלילה למיטה כצל שרק לא ירגיש שרק לא ישמע שרק לא יחוש בעוד נשימה וכאשר קם מצא אותי בין זרועותיו רדומה בכותונת לבנה וחיוך מתוק של שינה הוא הציץ עלי ואמר שובבה ומיד הדביק לי נשיקה ``בוקר-טוב מתוקה`` ואני הייתי מאושרת חשתי בטוחה ולפתע ידעתי... כי זה הוא הגבר בוא אני חפצה !

יש לך כשרון

אהבתי את השיר מאוד. יש לך כשרון! הצלחת לרגש אותי בחזרה. אני יכול לומר לך שאני מאוד מקווה שזה יקרה לי פעם, אם אמצא את המישהי שתהיה מוכנה להיות בת הזוג שלי. שמתי לב שהשתמשת בכתונת לבנה ואת אוהבת מלאכים - זה מאוד מצא חן בעיניי. אם את רוצה את מוזמנת לשלוח לי את השיר לאתר שלי ואני אשמח לפרסם אותו.

אהוד - תודה לך !

אני מאחלת לך כי תמצא את בת זוגתך במהרה - מי יתן ובשנה החדשה :) אני שמחה שמצא חן בעיניך עיניין המלאכים... הינני מזדהה עם דמויות אלה כי הן מציגות טוהר ותמימות אני עדיין מחפשת מעלות אלה בבני האדם... ( כאן יש כמה כאלה... אל תגלה להם - זה בינינו ;-) ) ברגשי כבוד והערכה ענבל

Just Me

New member
חמודה ....

היי מלאכית חמודה!!! מה שלומך?? אני מקווה שהכל בסדר איתך!!! השיר פשוט מהמם!!! כרגיל.... רציתי לאחל לך שנה מעולה וטובה ושכל החלומות שלך ייתגשמו ושתאהבי ותיהיי נאהבת!! אוהבת אותך מאד אני

למעלה