בלימצ'ס נהדר כשר לפסח

פוקסי99

New member
בלימצ'ס נהדר כשר לפסח

ראיתי באחד התוכניות טבח אשר מכין בלינצ'ס על בסיס קמח אורז הבחור טען שקמח אורז מתאים לבלינצ'ס יותר מאשר קמח חיטה אז קניתי קמח אורז והכנתי בלינצ'ס ואלו התוצאות והתהליך בתמונה קמח אורז

פוקסי99

New member
והמתכון

3 ביצים 3/4 כוס קמח אורז 1/2 כוס חלב 1/2 כוס מים 1/3 כוס סוכר כפית תמצית וניל אמיתית(קניתי בלגעת באוכל) 2 כפות שמן 1/4 כפית מלח טורפים את כל המרכיבים פרט לקמח לאחר שהבלילה חלקה להוסיף תוך בחישה נמרצת את הקמח עד שהבלילה חלקה משמנים מחבת ושופכים למחבת תוך תנועות ימינה שמאלה כדי שהבלילה תכסה את כל המחבת לאחר שהבלינמ'ס נראה מתקשה להפוך ןלהוריד לצלחת לאלו אשר רוצים מיליוי לא מתוק לוותר על הסוכר והווניל להוסיף 1/2 כפית מלח בתמונה הביצים בקערה

פוקסי99

New member
הוספת הוניל

האמת שתמיד השתמשתי בתמצית וניל לא איכותית מהסופר הפעם קניתי תמצית אמיתית איזה הבדל רק מהריח אפשר למות

פוקסי99

New member
והופך את הבלינצ'ס

הבלינצ'ס מתהפך בקלות והוא מספיק חזק לא להיקרע בתהליך

פוקסי99

New member
ומגולגל לגלילה

אני בחרתי לעשות אותו דק במחבת יחסית גדול ניתן לעשות במחבת קטן ולקבל עבה יותר ואז להוסיף מייפל או דבש או סילאן ותגובות ביקשתי מבני ביתי אשר הם אניני טעם וכל סטיה מהמאכל שהם רגילים לא יגעו גם אישתי וגם בני וגם בתי אכלו ואהבו מאד ובכלל לא הרגישו בקמח האורז הוא באמת ניטרלי ולא מורגש כלל השלה הבא:אני הולך להכין עוגת זהב על בסיס קמח אורז אז ממתין לכם עוד נידנוד ממני אני מקווה שיהיה לי זמן להכין לחמניות נהנה לשתף אותכם בנסיונות שלי הרי זה גם המקצוע שלי בחיים הרגילים פוקסי

פוקסי יקירי... שאלה לי אליך

אתה נח לפעמים????????????????? אין לך רגע דל ............ כל הכבוד על כל הסדנאות שמעשירות את כולנו יישר כח ידידי

למעלה