נסיכת הכוכב
New member
בלינסון מלמד אותי מהי סובלנות קשה
עשיתי ממוגרפיה ב25/3 , ובערב קראו לי לחזור למכון מור לעשות צילומים נוספים
מהעבר שלי עם הסרטן ידעתי שקוראים לי שוב אז זה לא סימן טוב
בתאריך 27/3 חגגתי יום הולדת וידעתי יש מעלי סימן שאלה ענק , לא היה לי חשק לאכול או לחגוג
ב31/3 נגשתי למכון מור ובקשתי את הממוגרפיה וקבלתי את התשוובה מהמחשב
ואחרי זה אספתי שם את התשובה של הUS שהיה תקין ונעשה ב25/3 שנשמע ממש מוזר
וזה רק הגביר את הלחץ איך יכול להיות שממוגרפיה לא תקינה ובUS שעשתה הטכנאית הכל תקין
בתאריך 1/4 נגשתי לקבל תור באנקולוגיה אצל ד"ר נימן אמרו לי תפקססי אז השארתי לה את הצילום של הבדיקות הממוגרפיה
ושאלתי אותה מה לעשות הלאה , התור של האנקולוגית ד"ר נימן נדחה מ26/3 ל10/12 שזה ממש בסוף השנה
מתוך הנחה שזה רק ביקורת והממוגרפיה תהיה תקינה, עברתי כריתה חלקית ב5/7/2007
הפקידה בעת דחיית התור אמרה אם תהיי בעיה תצרי קשר טלפוני וננסה לעזור
אבל שהייתי שם בבוקר ב1/4 הפקידה של מרפאת הבוקר לא רצתה לדבר איתי ואמרה תפקססי לה
אבל אני פה התעקשתי וכתבתי על גב הבדיקה משהו לד"ר נימן והשארתי את זה לפקידה בדלפק הקבלה
שנגשתי לדלפק של כירוגיית חזה נאמר לי שהרופא שלי תפני הפנייה ואכן הרופאה פיקססה
ב3/4 התקשרתי אמרו לי לא הגיע דברתי עם הקופה , הם שוב פקססו ואני התקשרתי אמרו התקבל חכי לטלפון מהמרפאה
אתמול ב7/4 הייתי בלינסון נכנסתי במיוחד למרפאת כירוגיית שד לשאול מה קורה אמרו לי יש לך את ההפניה ,
נתתי לפקידה היא צילמה אותה שוב, אמרה היום תהיה תשובה , עד עכשיו הם לא התקשרו ואני חושבת מה לעשות
האם להתקשר למשרד הדוברת של בלינסון לשאול מתי אני אראה רופא כירוג שד
וזו פעם רביעית בחיי שאני עם סימן שאלה האם זנה סרטן או לא , אין לי את הסבלנות לחכות , רוצה להיות שקטה בחג
מיואשת אשה אחת 3 אנקולוגים מטפלים בה , אבל שיש סימן שאלה סרטן או לא אין עם מי לדבר
צורחת הצילו בשקט כי יש בעיות נשימה קשות והחמיר מצב הנשימה ומצב הלב שלי , אולי שווה לוותר ופשוט להעביר את הזמן בשקט
חול או לא החיים במילא הם מסע אין סופי במירוץ בין המרפאות השונות בבלינסון
עשיתי ממוגרפיה ב25/3 , ובערב קראו לי לחזור למכון מור לעשות צילומים נוספים
מהעבר שלי עם הסרטן ידעתי שקוראים לי שוב אז זה לא סימן טוב
בתאריך 27/3 חגגתי יום הולדת וידעתי יש מעלי סימן שאלה ענק , לא היה לי חשק לאכול או לחגוג
ב31/3 נגשתי למכון מור ובקשתי את הממוגרפיה וקבלתי את התשוובה מהמחשב
ואחרי זה אספתי שם את התשובה של הUS שהיה תקין ונעשה ב25/3 שנשמע ממש מוזר
וזה רק הגביר את הלחץ איך יכול להיות שממוגרפיה לא תקינה ובUS שעשתה הטכנאית הכל תקין
בתאריך 1/4 נגשתי לקבל תור באנקולוגיה אצל ד"ר נימן אמרו לי תפקססי אז השארתי לה את הצילום של הבדיקות הממוגרפיה
ושאלתי אותה מה לעשות הלאה , התור של האנקולוגית ד"ר נימן נדחה מ26/3 ל10/12 שזה ממש בסוף השנה
מתוך הנחה שזה רק ביקורת והממוגרפיה תהיה תקינה, עברתי כריתה חלקית ב5/7/2007
הפקידה בעת דחיית התור אמרה אם תהיי בעיה תצרי קשר טלפוני וננסה לעזור
אבל שהייתי שם בבוקר ב1/4 הפקידה של מרפאת הבוקר לא רצתה לדבר איתי ואמרה תפקססי לה
אבל אני פה התעקשתי וכתבתי על גב הבדיקה משהו לד"ר נימן והשארתי את זה לפקידה בדלפק הקבלה
שנגשתי לדלפק של כירוגיית חזה נאמר לי שהרופא שלי תפני הפנייה ואכן הרופאה פיקססה
ב3/4 התקשרתי אמרו לי לא הגיע דברתי עם הקופה , הם שוב פקססו ואני התקשרתי אמרו התקבל חכי לטלפון מהמרפאה
אתמול ב7/4 הייתי בלינסון נכנסתי במיוחד למרפאת כירוגיית שד לשאול מה קורה אמרו לי יש לך את ההפניה ,
נתתי לפקידה היא צילמה אותה שוב, אמרה היום תהיה תשובה , עד עכשיו הם לא התקשרו ואני חושבת מה לעשות
האם להתקשר למשרד הדוברת של בלינסון לשאול מתי אני אראה רופא כירוג שד
וזו פעם רביעית בחיי שאני עם סימן שאלה האם זנה סרטן או לא , אין לי את הסבלנות לחכות , רוצה להיות שקטה בחג
מיואשת אשה אחת 3 אנקולוגים מטפלים בה , אבל שיש סימן שאלה סרטן או לא אין עם מי לדבר
צורחת הצילו בשקט כי יש בעיות נשימה קשות והחמיר מצב הנשימה ומצב הלב שלי , אולי שווה לוותר ופשוט להעביר את הזמן בשקט
חול או לא החיים במילא הם מסע אין סופי במירוץ בין המרפאות השונות בבלינסון