בלינסון מלמד אותי מהי סובלנות קשה

בלינסון מלמד אותי מהי סובלנות קשה

עשיתי ממוגרפיה ב25/3 , ובערב קראו לי לחזור למכון מור לעשות צילומים נוספים
מהעבר שלי עם הסרטן ידעתי שקוראים לי שוב אז זה לא סימן טוב
בתאריך 27/3 חגגתי יום הולדת וידעתי יש מעלי סימן שאלה ענק , לא היה לי חשק לאכול או לחגוג
ב31/3 נגשתי למכון מור ובקשתי את הממוגרפיה וקבלתי את התשוובה מהמחשב
ואחרי זה אספתי שם את התשובה של הUS שהיה תקין ונעשה ב25/3 שנשמע ממש מוזר
וזה רק הגביר את הלחץ איך יכול להיות שממוגרפיה לא תקינה ובUS שעשתה הטכנאית הכל תקין
בתאריך 1/4 נגשתי לקבל תור באנקולוגיה אצל ד"ר נימן אמרו לי תפקססי אז השארתי לה את הצילום של הבדיקות הממוגרפיה
ושאלתי אותה מה לעשות הלאה , התור של האנקולוגית ד"ר נימן נדחה מ26/3 ל10/12 שזה ממש בסוף השנה
מתוך הנחה שזה רק ביקורת והממוגרפיה תהיה תקינה, עברתי כריתה חלקית ב5/7/2007
הפקידה בעת דחיית התור אמרה אם תהיי בעיה תצרי קשר טלפוני וננסה לעזור
אבל שהייתי שם בבוקר ב1/4 הפקידה של מרפאת הבוקר לא רצתה לדבר איתי ואמרה תפקססי לה
אבל אני פה התעקשתי וכתבתי על גב הבדיקה משהו לד"ר נימן והשארתי את זה לפקידה בדלפק הקבלה
שנגשתי לדלפק של כירוגיית חזה נאמר לי שהרופא שלי תפני הפנייה ואכן הרופאה פיקססה
ב3/4 התקשרתי אמרו לי לא הגיע דברתי עם הקופה , הם שוב פקססו ואני התקשרתי אמרו התקבל חכי לטלפון מהמרפאה
אתמול ב7/4 הייתי בלינסון נכנסתי במיוחד למרפאת כירוגיית שד לשאול מה קורה אמרו לי יש לך את ההפניה ,
נתתי לפקידה היא צילמה אותה שוב, אמרה היום תהיה תשובה , עד עכשיו הם לא התקשרו ואני חושבת מה לעשות
האם להתקשר למשרד הדוברת של בלינסון לשאול מתי אני אראה רופא כירוג שד
וזו פעם רביעית בחיי שאני עם סימן שאלה האם זנה סרטן או לא , אין לי את הסבלנות לחכות , רוצה להיות שקטה בחג
מיואשת אשה אחת 3 אנקולוגים מטפלים בה , אבל שיש סימן שאלה סרטן או לא אין עם מי לדבר
צורחת הצילו בשקט כי יש בעיות נשימה קשות והחמיר מצב הנשימה ומצב הלב שלי , אולי שווה לוותר ופשוט להעביר את הזמן בשקט
חול או לא החיים במילא הם מסע אין סופי במירוץ בין המרפאות השונות בבלינסון

עדכון

התקשרתי למרכזיה וענה לי בחור נחמד בשם דני והוא הצליח להעלות את שירות לקוחות
אחרי שאני ניסיתי לבד ולא הצלחתי
ושירות לקוחות בדקו במרפאה ומסרו לי שהיום הרופא מנתח ומחר הוא יעבור על ההפניות ואני אקבל תשובה מתי יקבלו אותי
אז אני בהמתנה למחר להחלטה של ד"ר שרון , ונדמה לי שזה הרופא שניתח אותי ב2007
ומתפללת ומקווה שיהיה לי חג שמח ושמח בחג

sharpantie

New member
מאחל לך

ושתהיה לך בריאות כל השנה.

תודה על האיחולים אבל החג הזה מטריף אותי

השנה הכל משובש אצלי , חלקית המטבח נקי כ העוזרת הכתיבה את הקצב והיא עבדה איתי
נשאר לי להגעיל סכו"ם , ואת מגירות הסכו"ם שלחם לא הגיע לשם , ניקיתי אותם לפני חודש
וצריך לערוך קניות לחג ואני מתקשה בנשימה ובהליכה אז לא יודעת איך מארגנת את זה
כי אני חיה לבד ואין ממי לבקש עזרה , לא ניתן לקנות במקומי , כי זה קניה גדולה יותר

בגלל שהקניות נעשות ע"י אחרים , יש לי יותר מדי חמץ בבית ולא אזרוק אותו ,
והראש שלי נתון בשאלה האם הסרטן בשד הימני חזר או לא
ולא מצליחה לארגן לעצמי תור בבלינסון , היום צרחתי בטלפון
אז מחר אקבל תשובה מתי יקבלו אותי לבדיקה במרפאה ,
לעשות משהו לבפועל מעבר בדיקה הידנית , זה כבר מסובך ויצטרכו צוות רב תחומי זה בגלל העבר הרפואי שלי
מתאריך 25/3 שקראו לי לבדיקה נוספת הפעמון בראש מצלצל חזק
אני מבינה שמשהו בסימן שאלה , היום 8/4 , כבר צרחתי בטלפון על פניות הציבור בבלינסון

אני מרגישה משותקת מפחד , וההכנות לחג קבלו משנה חשיבות , פעם רביעית שהשאלה הזו סרטני או לא עולה בחיים שלי
יש בעיה רפואית בגוף קשה לנשום ויש בעיה בתפעול של הלב , יושבת מול המחשב מחוברת לחמצן מהמחולל חמצן
ומעניין שזה תמיד קורה לי סמוך לחג הפסח , כאילו אילו הם ההכנות שלי לצאת ממצרים , בנתיים חורקת שיניים וקשה לי מאד

אני קוראת אותך וכל כך צר לי

על מה שאת עוברת...
אין לי אלא לחזק את ידייך מרחוק ולאחל לך שתתבדי ולא מדובר בחזרה של הסרטן. מאחלת לך חג שמח עד כמה שאפשר...

עשתי ממוגרפיה שקטה ורגועה

ואז הלכתי לעיר לפנק את עצמי קניתי לי כותנות חדשות ותחתונים חדשים
אבל כשהגעתי הבית גמורה צלצל הטלפון בואי לעשות צילומים נוספים
היא פיסלה את גופי מתחת למכונה מנסה לפתוס את זנב השד כך היא קראה לזה
הרקמה המחברת את השד לגוף בשד הימני ששם היה גידול שנכרת ב5/7/2007
שנתיים לא עשיתי ממוגרפיה לפני זה לא היה שום עדות לאיזור הזה
המפליא שהרופאה קיבלה ממוגרפיה תקינה YUS תקין ואז אחרי זה ממוגרפיה עם שאלה של הסתידות או שמלא גידול
זה הצילומים שעשו בפעם השניה שהיא צילמה אותי 5 פעמים עד שהיתה מרוצה שתפסה את מה שהרופא בקש ממנה לצלם
ושאלי אותה אפשר לראות את הצילום אמרה הכל בסדר תקבלי תשובה מהרופא
ואני אחרי 3 פעמים סרטן באזורים שונים עלי כבר לא ניתן לעבוד , אכלתי את כל הסיפורים ומטופלת ע"י 3 אנקולוגים שונים בבלינסון
בהמתואנקולוגיה בגניקולוג האנקולוגי וב אנקולוגית השד , אז עלי אי אפשר יותר לעבןד בסיפורי פוגי
יודעת שהסתידות יכול להיות שריד של גידול או גידול , אז מ1/4 מנסה לקבוע תור שכירוג רק יסתכל על הממוגרפיה
אגב אני העלת את הדיסקים במחשב וראיץי את הצילום , זה רא כמו שביל החלב בשמים
ני מתפללת שזה רק אבוללה וממנו אני לא מפחדת , אבל אם זה לא עלולה היות בעיה בגלל הריאות שלי שמצבן החמיר
אסור להרדים אותי רק הרדמה מקומית , כך אמר הרופא אתמול יש מצב חסימתי בינוני עד קשה
ואני חשבתי שהניתוח של הלב העביר ותי למצב של הבריאים , מסתבר שאני צריכה להזהר שאי מרססת את הגוקים שהתנחלו בבית המשותף
לא רק אני סובלת מהם ושום ריסוס לא עובד עליהם , בנתיים הרעלתי רק את עצמי

קבלתי תור ל27/4

ומחכ לי חג פסח "שמח" ויוצא חודש מהרגע של הממוגרפיה עד שרואה רופא כירוג שד בגלל פסח ואי הבנה
וזה בגלל שמחלקת של פניוץת הציבור התערבה וכך זכיתי היום לטלפון ולתאריך של תור לרופא
ואצטרך להתפצל את העינים אקח אל מחלקת רשתית ואר כך ארד במעלית למרפאה של הכירוג שד
איזה מזל שאני גדולה וניתן לחלק אותי ל2 חלקים
בנתיים הריאות עושות לי בית ספר ויושבת כל בוקר מחוברת לחמצן כמה שעות
משהו קורה בגוף והוא קורס לאט , אני מתפללת לבורא העולם שיתן לי כוחות לשרוד את הדרך בה הוא מוליך אותי

מטילדה11

New member
מקסימה

רק היום הגעתי לקרוא את ההודעה שלך .

באמת כואב לקרוא את מה שאת עוברת . אם הייתי יכולה לבוא איתך וללמד אותך אסרטיביות הייתי מגיעה .

אני יודעת שהרופא ראה את הבדיקה

ומבינה שאם זה היה דחוף הוא היה קורא לי אותו היום להגיע
ואני מבינה שהם נכנסים לחופשה עד ה23/4 לכן שתקתי
ואני בנתיים משקיעה בגוף להתחזק לשפר את יכולת הנשימה שלי ויש אכן שיפור בפועל
מקפידה שהגוף לא יאגור מים והנשימה תשתפר , זה עובד נהדר יש שיפור משמעותי

תודה יקירה , המברכתתתברך תחילה

תודה לאל השבת הגדול הביא מזור לגוף
מטפלת בבעיות הנשימה והצטברות המים בגוף שהעיקו על התפקוד הלבבי וריאתי שקרסו שבוע שעבר
תודה לאל על העוזרת המסורה שדאגה שהבית יהיה מוכן לחג וגם ערכה עבורי קניה לחג
ככה יכולתי להכין משהו לאכול בערב השבת , הכנתי מרק עוף עם ירקות תרופ סבתא שעזרה
ושמתי כמון וכורכום במרק שניקה את הכבד מהרעלים , איזה מזל שלמדתי את התחום של רפוי התזונה
בבית שלי משלבת רפואה אלטרנטיבית עם משאפים ותרופות משתנות

והיום כבר פחות חסומה , תודה על האנרגיות שאת שולחת
שולחת לך חזרה ים של כוחות ורפואה שלמה לך ולבת שלך יקירה
פעם אמרתי לחברה כל עוד אנחנו אוהבות ועוזרות זו לזו הבורא שולח לנו ים של כוחות משלו
כדברי הפתגם ואהבת לרעך כמוך וישועת השם כהרף עין

למעלה